Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stefxour είπε

Ο μόνος λόγος για να ξαναρχίσω το wow εάν μπει gamepass. Ελπίζω να δούμε άμεσα αλλαγές σε όλα τα ip

Ο μόνος λόγος για να πλήρωνα για gamepass :P Αν και από ότι κατάλαβα δεν βγαίνει και πολλά λεφτά με 3 χρόνια Gold -> GPU

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Ο μόνος λόγος για να πλήρωνα για gamepass :P Αν και από ότι κατάλαβα δεν βγαίνει και πολλά λεφτά με 3 χρόνια Gold -> GPU

περιπου 90Ε για 3 χρονια με το κολπακι του Insomnia.
1μιση παιχνιδι να αγοραζες μεσα σε αυτα τα 3 χρονια, τα εβγαλες τα λεφτα σου. Γενικα για οποιονδηποτε δεν παιζει πειρατικά και αγοραζει νομιμα παιχνιδια, στην παρουσα φαση ειναι τρελο deal.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skywalker333 είπε

περιπου 90Ε για 3 χρονια με το κολπακι του Insomnia.
1μιση παιχνιδι να αγοραζες μεσα σε αυτα τα 3 χρονια, τα εβγαλες τα λεφτα σου. Γενικα για οποιονδηποτε δεν παιζει πειρατικά και αγοραζει νομιμα παιχνιδια, στην παρουσα φαση ειναι τρελο deal.

Εγώ κάνω μία μίξη. Αλλά συνήθως εφόσον το "παίζω" και μου αρέσει το αγοράζω στο τέλος. Καμιά 150-200 δηλαδή το χρόνο. Το θέμα μου είναι άμα περιλαμβάνει συνδρομή WoW άνετα αξίζει για εμένα. Κυρίως για τα online games το βλέπω (δηλαδή κανά AOE4 κτλ κτλ) μιας και δεν σκοπεύω να δώσω 40eu+ για το συγκεκριμένο.

Είδα ότι μπορώ να το πάω και μέσω Τουρκίας :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

το θεμα ειναι να παιζεις και τπτ ε

Έχω μεγάλο backlog :P Τώρα που έρχεται και η κάρτα επιτέλους θα αρχίσω να "καθαρίζω" το backlog μου :D

Πάντως κυρίως αγοράζω και παίζω από GoG,  απλώς είπα να υπάρχει και αυτό για μερικά online που μάλλον δε θα τα αγόραζα ακόμα (πχ AOE4) και που ξέρεις ίσως μπει και το WoW του χρόνου χαχαχ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Άνοιξε η πόρτα του θανάτου 🚪

Death's Door Xbox Game Pass - What We Know About It | GameWatcher

Ωραίο φαίνεται με ωραίες μουσικούλες και ηχητικά που θυμίζουν Ori και το gameplay θυμίζει Hades. Πρώτη φορά το βλέπω, θα το έχω στα υπ' όψιν...

Δημοσ.
34 minutes ago, Liakos10 said:

Ωραίο φαίνεται με ωραίες μουσικούλες και ηχητικά που θυμίζουν Ori και το gameplay θυμίζει Hades. Πρώτη φορά το βλέπω, θα το έχω στα υπ' όψιν...

Απο τα καλυτερα παιχνιδια για φετος.

Δημοσ.

Πόσο είπαμε βγαίνει για 3 χρόνια το gamepass με τις ''αλχημείες'' ; Γύρω στο 100άρικο ; Ληστεία κανονική είναι μ' αυτά που θα μπαίνουν στο gamepass από 'δω και πέρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήθελα να αγοράσω κάποια παιχνίδια σε έκπτωση από Steam και γύρω γύρω και μου έβγαιναν περίπου 30 ευρώ... Εν τέλη όλα ήταν στο game pass και πήρα συνδρομή για 2 χρόνια με αυτόν τον τρόπο με 65 ευρώ... Συν πόσα αλλά ακόμα θα μπορώ πια να παίζω. 

Οριακά αν δεν έχεις καλό pc αξίζει να βρεις xbox κιολας... Πολύ καλή φαση

Δεν έχουμε λόγο να αγοράζουμε πια παιχνίδια που είναι στο steam εκτός και αν τα θέλουμε γενικά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...