Skywalker333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσωπικα εβλεπα παντα το Absolution ως το πιο περίεργο απο τη σειρα και αρκετά εκτός του τόνου και του ύφους της (deadly nuns κανείς;). και ειχε πολυ broken συστημα με τις στολες και το ποιος σε αναγνωριζε και ποιος όχι. Για αυτό θεωρω το νεο trilogy ως κατι πολυ καλύτερο, ασχετως αν και το Absolution ειναι ενα διασκεδαστικο μα διαφορετικο παιχνιδι Ισως η ιστορια να ειναι πολυ πιο basic και να μπορούσε να ειναι πιο πλούσια γραμμένη, αλλά κερδίζει σε πολυ πολυ καλυτερο gameplay, replayability και στησιμο περιοχων. Επίσης, ειναι ισως το μοναδικο παιχνιδι που εχω δει που εκμεταλεύτηκε με εξυπνο τροπο τα seasons, δίνοντας τα elusive targets που αλλαζαν συνέχεια αλλα ηταν πάντα μοναδικά και αν δε τα έκανες στην εβδομάδα/στο μήνα τους, απλα εφευγαν. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός κρατούσε ένα μόνιμο ενδιαφέρον γύρω από το παιχνίδι στο οποιο γυρνούσες συνεχώς μεσα στη χρονια για "ένα ακόμα target" Από εκεί και πέρα, προφανώς έκαστος στο είδος του και στα γούστα του. Ξέρω και άλλους που προτιμούσαν την πιο bmovie λογικη του Absolution. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από Skywalker333 3
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε Προσωπικα επειδη το Absolution ηταν το πιο περίεργο απο τη σειρα και αρκετά εκτός του τόνου και του ύφους της (deadly nuns κανείς;). και ειχε πολυ broken συστημα με τις στολες και το ποιος σε αναγνωριζε και ποιος όχι. Για αυτό θεωρω το νεο trilogy ως κατι πολυ καλύτερο, ασχετως αν και το Absolution ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνιδι. Ισως η ιστορια να ειναι πολυ πιο basic και να μπορούσε να ειναι πιο πλούσια γραμμένη, αλλά κερδίζει σε πολυ πολυ καλυτερο gameplay, replayability και στησιμο περιοχων. Επίσης, ειναι ισως το μοναδικο παιχνιδι που εχω δει που εκμεταλεύτηκε με εξυπνο τροπο τα seasons, δίνοντας τα elusive targets που αλλαζαν συνέχεια αλλα ηταν πάντα μοναδικά και αν δε τα έκανες στην εβδομάδα/στο μήνα τους, απλα εφευγαν. Ο συγκεκριμενος μηχανισμός κρατούσε ένα μόνιμο ενδιαφέρον γύρω από το παιχνίδι στο οποιο γυρνούσες συνεχώς μεσα στη χρονια για "ένα ακόμα target" Από εκεί και πέρα, προφανώς έκαστος στο είδος του και στα γούστα του. Ξέρω και άλλους που προτιμούσαν την πιο bmovie λογικη του Absolution. Όπως το λες είναι. Το γαμώτο της φάσης είναι ότι είναι τόσο λίγες οι πίστες του 3! (Κάπου στο θέμα του παιχνιδιού είχα γράψει πόσο είναι κάθε παιχνίδι).Μόλις 6 αποστολές. Θα μου πεις ένα μεγάλα επίπεδα, όμως αυτό χάνεται άπαξ και ψιλιαστεις που μπορεί να είναι ο στόχος ή τύχει και ακούσεις να λένε που είναι. Εκτός και αν θέλει κάποιος να χάσει χρόνο και να "χαθεί" στον κόσμο κάθε πίστας για να τη δει και να βρει τα easter eggs, αν και τις πιο πολλές φορές είναι πολύ linear. Όχι δε λεω να γίνει open world, φτάνει με αυτά! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από xtrmsnpr 1
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Έχει δοκιμάσει κανείς DXVK σε παιγνίδια που είναι στο pass/xbox app? Θέλω να δω τι κάνει στο ΜΕ (το έπιασα και καίγομαι...έχω ακόμα αναμνήσεις από το πέρασμα τότε). Δεν το αναγνωρίζει ως κάτι περίεργο, έτσι?
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Θα μου απαντήσω εγώ. Λειτουργεί, αλλά δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Το κυριότερο, σε κάθε έναρξη/τέλος διαλόγου εμφανίζει στιγμιαία την επιφάνεια εργασίας. Σε ένα παιγνίδι σαν το ΜΕ...είναι βασανιστήριο. 1
privateer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 hearthstone xbox exclusive oops δεν ειμαστε στο 2015 😂
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, privateer είπε hearthstone xbox exclusive oops δεν ειμαστε στο 2015 😂 Για να δούμε, θα τα φέρει και στο gamepass εν τέλει?
Stefxour Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Ο μόνος λόγος για να ξαναρχίσω το wow εάν μπει gamepass. Ελπίζω να δούμε άμεσα αλλαγές σε όλα τα ip
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Για να δούμε, θα τα φέρει και στο gamepass εν τέλει? Όλα τα παιχνίδια της Microsoft είναι στο game pass.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Stefxour είπε Ο μόνος λόγος για να ξαναρχίσω το wow εάν μπει gamepass. Ελπίζω να δούμε άμεσα αλλαγές σε όλα τα ip Αν νομίζεις ότι θα σου πληρώνουν την συνδρομή μάλλον κάτι λάθος έχεις καταλάβει 😝 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όλα τα παιχνίδια της Microsoft είναι στο game pass. Εννοείς ότι εφόσον θα συνεργάζονται θα μπουν?
Stefxour Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όλα τα παιχνίδια της Microsoft είναι στο game pass. 2:10-2:20 να δείς που θα είναι η πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια που η blizzard θα δώσει νούμερα για subs και για monthly active users. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Αν νομίζεις ότι θα σου πληρώνουν την συνδρομή μάλλον κάτι λάθος έχεις καταλάβει 😝Εννοείς ότι εφόσον θα συνεργάζονται θα μπουν? Δεν ειναι συνεργασία, είναι Microsoft πλέον τα Call of Duty, Diablo, WoW κλπ.. Αφεντικό θα είναι ο Spencer. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν ειναι συνεργασία, είναι Microsoft πλέον τα Call of Duty, Diablo, WoW κλπ.. Αφεντικό θα είναι ο Spencer. Ναι έχεις δίκιο. Τώρα το κατάλαβα με το από πάνω βίντεο. Ελπίζω πάντως όλα αυτά να μην γίνουν exclusive στο Xbox και να τα δώσουν και στις άλλες πλατφόρμες.
Liakos10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Λογικά τα πάντα έρχονται gamepass και συνεχίζουν κανονικά και στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Τα επόμενα μάλλον πάνε για exclusives. Υγ. Τι βόμβα ήταν αυτή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα