mike299 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μπορείς τώρα δηλαδή να "πειράξεις" τα αρχεία του παιχνιδιού? Να προσθέσεις reshade/mods από Nexus πχ?
Makam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Ποιο απ' όλα; Πώς απέκτησες δικαιώματα για να βλέπεις τα περιεχόμενα αυτών των φακέλων;
p4n0s86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Makam είπε Πώς απέκτησες δικαιώματα για να βλέπεις τα περιεχόμενα αυτών των φακέλων; Ειλικρινά δεν ξέρω. Πήγα και άλλαξα στο όνομα χρήστη που είναι admin, πατούσα και αντικατάσταση υποφακέλων κτλ αλλά δεν έπιανε. Σε κάποια φάση κάτι απ' όλα αυτά που έκανα προσπαθώντας συνέχεια, έπιασε και έδωσε πλήρη δικαιώματα. Δεν ασχολήθηκα με το περιεχόμενό τους, να τα κρύψω ήθελα, αφού τα games τα έστειλα σε άλλο φάκελο.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μιας και μπήκα να γράψω να αλλαχτεί ο τίτλος, είμαι σίγουρος ότι θα χαθεί η μπάλα με τον νέο τίτλο, η είδηση είναι αυτή για την αλλαγή. Xbox Game Pass for PC is now PC Game Pass 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Κάπου εδώ ας πω ότι replayability σε ένα παιγνίδι δεν εξασφαλίζεται με το να χάνονται τα μισά saves σε κάθε update και να πρέπει να παίζεις ολόκληρες ώρες από την αρχή. GEARS5 από το pass, μετά τα θέματα που είχα περιγράψει πριν λίγο καιρό, το προχωρούσα όποτε έβρισκα λίγο χρόνο. Το αφήνω Παρασκευή στην τελική μάχη του ACT2 και σήμερα μου ξεκινάει το ACT σχεδόν από την αρχή...με τα saves από το προηγούμενο pass πριν από 1+χρόνο, όταν το είχα στο steam (το κατάλαβα από τον οπλισμό που δεν είχε σχέση με αυτόν που είχα πριν κάτι μέρες), αλλά με κλειδωμένη την πρόοδό μου από τότε. Άντε πάμε πάλι τα ίδια, άντε το άφησα λίγο πιο πριν τώρα και ελπίζω αύριο-μεθαύριο να μη βρεθώ ACT1 ή οτιδήποτε αντίστοιχο. Κάτι φαντάστηκα ότι κάποιο major update είχε γίνει στο Pass, βλέπω τα μηνύματα εδώ...κατάλαβα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μήπως συνδέθηκες με άλλο λογαριασμό ;
Arkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Κάπου εδώ ας πω ότι replayability σε ένα παιγνίδι δεν εξασφαλίζεται με το να χάνονται τα μισά saves σε κάθε update και να πρέπει να παίζεις ολόκληρες ώρες από την αρχή. GEARS5 από το pass, μετά τα θέματα που είχα περιγράψει πριν λίγο καιρό, το προχωρούσα όποτε έβρισκα λίγο χρόνο. Το αφήνω Παρασκευή στην τελική μάχη του ACT2 και σήμερα μου ξεκινάει το ACT σχεδόν από την αρχή...με τα saves από το προηγούμενο pass πριν από 1+χρόνο, όταν το είχα στο steam (το κατάλαβα από τον οπλισμό που δεν είχε σχέση με αυτόν που είχα πριν κάτι μέρες), αλλά με κλειδωμένη την πρόοδό μου από τότε. Άντε πάμε πάλι τα ίδια, άντε το άφησα λίγο πιο πριν τώρα και ελπίζω αύριο-μεθαύριο να μη βρεθώ ACT1 ή οτιδήποτε αντίστοιχο. Κάτι φαντάστηκα ότι κάποιο major update είχε γίνει στο Pass, βλέπω τα μηνύματα εδώ...κατάλαβα. Για αυτό δίνω χρήματα στο steam ησύχασε το κεφάλι μου δεν μπορώ να φανταστώ να χάνω save ακόμα και 5 ωρών απλά θα σπαστω τόσο πολύ που θα το παρατησω. Ας φτιάξει σωστή υπηρεσία η MS κάτι όσο φθηνό και αν είναι αν σου σπάει τα νεύρα τι να το κάνεις. 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μήπως συνδέθηκες με άλλο λογαριασμό ; Όχι ρε συ, τίποτα τέτοιο. Έκλεισα το παιγνίδι την Παρασκευή, το άνοιξα σήμερα, ποτέ δεν πείραξα steam ή το pass. Οκ, να καταλάβω να υπάρχουν θέματα στο cross μεταξύ steam, xboxapp, connect, battlenet, origin κλπ αλλά εδώ μιλάμε για εντελώς βασική λειτουργία και λειτουργικότητα. Άντε να δούμε αύριο.
enable_your_mind Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αυτο που λετε με τα saves , εμενα 2 φορες που φανηκε να υπαρχει θεμα με τα saves με ρωτησε ποιο save να διαλεξω ( ελεγε τελευταιο cloud και τελευταιο αποθηκευμενο στον δισκο , καπως ετσι ) .. Οποτε μαλλον θα τραβηξε κανα παλιο save .. Και γενικα δεν εχω παρατηρησει θεμα και εχω και το Series Χ και παιζω και xcloud ,οποτε τα δικα μου saves στα παιχνιδια παντα ειναι απο πολλαπλες συσκευες.. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από enable_your_mind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα