xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bladepoint είπε θελω να αγορασω Xbox Game Pass for PC συνδρομη για 12 μηνες για το pc απο που μπορω να αγορασω; Από το site της Microsoft.
p4n0s86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τίποτα ακόμα για την επιλογή φακέλου. Το έβγαλα, το ξανάβαλα, μου έστειλε και notification "welcome xbox insider" οπότε σίγουρα τα έχω κάνει όλα σωστά, αλλά επιλογή στο General στα Settings δεν έχει εμφανιστεί. Σε εσάς που εμφανίστηκε, είστε και Windows Insiders? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από p4n0s86 1
Tantalord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Bladepoint είπε θελω να αγορασω Xbox Game Pass for PC συνδρομη για 12 μηνες για το pc απο που μπορω να αγορασω; Παίρνεις από κλειδάδικο Χbox Gold για όσους μήνες χρειάζεσαι. Υπάρχει σχετίκο νήμα με οδηγίες.
Despotas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Bladepoint είπε θελω να αγορασω Xbox Game Pass for PC συνδρομη για 12 μηνες για το pc απο που μπορω να αγορασω; Διάβασε το αναλυτικό post εδώ:
7nisiotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Τίποτα ακόμα για την επιλογή φακέλου. Το έβγαλα, το ξανάβαλα, μου έστειλε και notification "welcome xbox insider" οπότε σίγουρα τα έχω κάνει όλα σωστά, αλλά επιλογή στο General στα Settings δεν έχει εμφανιστεί. Σε εσάς που εμφανίστηκε, είστε και Windows Insiders? ενημέρωσε αδερφέ, όταν βγει γιατί τότε θα αξίζει η αγορά + αν φτιάξουν τις άλλες εκ φύσεως μαμακιες της πλατφόρμας
p4n0s86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε ενημέρωσε αδερφέ, όταν βγει γιατί τότε θα αξίζει η αγορά + αν φτιάξουν τις άλλες εκ φύσεως μαμακιες της πλατφόρμας Υποτίθεται το έχουν βάλει ήδη αν μπεις στο Xbox Insider, έτσι είπε ο φίλος @Material_Defender_1032 πιο πίσω. Απλά σε μένα δεν εμφανίζεται για κάποιο λόγο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από p4n0s86
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μήπως δεν το δίνουν σε όλους τους insiders, αλλά τυχαία σε λίγους στην αρχή;
p4n0s86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Αυτο εδω δεν σας εμφανιζει ; Το τελευταίο που φαίνεται "Use advanced installation and management features" έτσι ώστε να διαλέγεις και φάκελο, εκτός από δίσκο.
enable_your_mind Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Το τελευταίο που φαίνεται "Use advanced installation and management features" έτσι ώστε να διαλέγεις και φάκελο, εκτός από δίσκο. Εχεις παει στο Microsoft Insider να πατησεις αυτο ; 1
p4n0s86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Εχεις παει στο Microsoft Insider να πατησεις αυτο ; Όλα ok το βρήκα. Έπρεπε να πάω στα Previews και να κάνω Join και στο Windows Gaming.
p4n0s86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Ενημερώνω ότι η αστειότητα με τους φακέλους που φτιάχνει στο root του δίσκου συνεχίζεται κανονικά. Δηλαδή ποιο το νόημα; Μας αφήνει να διαλέξουμε φάκελο και στο root σου πετάει 2-3 φακέλους συστήματος. Αφού μου έβγαλαν την πίστη για να αποκτήσω δικαιώματα, τουλάχιστον τους έκρυψα να μη τους βλέπω. 1
Makam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Ενημερώνω ότι η αστειότητα με τους φακέλους που φτιάχνει στο root του δίσκου συνεχίζεται κανονικά. Δηλαδή ποιο το νόημα; Μας αφήνει να διαλέξουμε φάκελο και στο root σου πετάει 2-3 φακέλους συστήματος. Αφού μου έβγαλαν την πίστη για να αποκτήσω δικαιώματα, τουλάχιστον τους έκρυψα να μη τους βλέπω. Οδηγίες για το πως τα κατάφερες ή κάποιο σχετικό σύνδεσμο;
7nisiotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Ακόμα θυμάμαι που είχα κατεβάσει 100+GB το HALO ΜCC και έγινε corrupted ενώ υποτίθεται είχε κατέβει κανονικά, είχε περάσει και την ενημέρωση του με όλα να φαίνονται έτοιμα. PTSD 1
p4n0s86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Makam είπε Οδηγίες για το πως τα κατάφερες ή κάποιο σχετικό σύνδεσμο; Ποιο απ' όλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα