Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Ναι, σε όποιο controller βλέπεις αυτό το κουμπί είναι τα νέα που έρχονται με seires s/x

Screenshot_20211129-130330_Opera.jpg

και εκεί που το έχουν βάλει βγάζεις pic με το τσουβάλι και χωρίς να το θέλεις. Είναι πανεύκολο να το πατήσεις από λάθος.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους μπορείς πια με τον PC client του Xbox να αλλάξεις το installation folder των games!

Αρχικά βάζετε το Xbox Insider Hub, και κάντε enroll για το PC app insiders, αφού το βάλετε στα settings (General) έχει την επιλογή "Use advanced installation and management features", θα μπορείτε να επιλέξετε folder και όσα κάνετε εγκατάταση στο μέλλον και υποστηρίζουν το feature θα μπαίνουν εκεί, σε όσα έχετε ήδη δεξι κλικ και manage και εαν το υποστηριζει θα σας βγαλει ενα info εκεί περα να το ενεργοποιήσετε (αναγκαστικά ξεχωριστά σε κάνε game) και μετά θα μεταφερθεί μόνο του στο νεο folder!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Material_Defender_1032 είπε

Επιτέλους μπορείς πια με τον PC client του Xbox να αλλάξεις το installation folder των games!

Αρχικά βάζετε το Xbox Insider Hub, και κάντε enroll για το PC app insiders, αφού το βάλετε στα settings (General) έχει την επιλογή "Use advanced installation and management features", θα μπορείτε να επιλέξετε folder και όσα κάνετε εγκατάταση στο μέλλον και υποστηρίζουν το feature θα μπαίνουν εκεί, σε όσα έχετε ήδη δεξι κλικ και manage και εαν το υποστηριζει θα σας βγαλει ενα info εκεί περα να το ενεργοποιήσετε (αναγκαστικά ξεχωριστά σε κάνε game) και μετά θα μεταφερθεί μόνο του στο νεο folder!

Εγώ δεν την βρίσκω την επιλογή. Το έβαλα το Hub και έκανα accept. Μήπως πρέπει να είσαι και Windows Insider?

Screenshot-2021-12-01-223641.png

Επίσης, με τα αρχεία συστήματος που δημιουργούσε στον δίσκο που επιλέγεις και που σου βγάζει την πίστη να τα αφαιρέσεις μετά, τι παίζει;

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Εξαιρετικά προβληματική η μέχρι τώρα εμπειρία μου.

Βάζω το Gears5, δεν μου αναγνωρίζει τα παλιότερα saves (από Steam, βέβαια), αλλά μου αναγνωρίζει την πρόοδο και achievements/unlocks.

Οk, δεν τρέχει τίποτα, καλύτερα από την αρχή μετά από τόσο καιρό.

Πολλαπλά bugs/glitches που δεν τα είχα (προσέξει, ίσως) τότε. Το κυριότερο, δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση όλου του campaign, παρά το ότι το έχω αφήσει ανοικτό ώρες ατελείωτες.

Τελειώνω σήμερα το 1o επεισόδιο, με το που σφάζω το boss με πετάει από το Lobby γιατί...αυτό ξέρει μόνο. Ξανά τη μάχη, το ίδιο. Πάω να παρακάμψω βάζοντας το επόμενο act (το οποίο σήμερα ξεκλειδώθηκε, πριν δεν εμφανιζόταν), μου λέει δεν γίνεται γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί το κατέβασμα/εγκατάσταση.

Ψάχνω στο support, ατελείωτη η λίστα με όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα. Λύση πουθενά. Ίσως πιάσει σβήσιμο και επανεγκατάσταση. Το σβήνω, επανεκκινώ, βάζω να κατέβει, σέρνεται (με το ζόρι το 50% της γραμμής μου, το Origin ή το Steam την στραγγίζουν), φτάνει στο 75% με χίλια ζόρια και από εκεί και πέρα 1% κάθε 5'.

Όταν/Αν τελειώσει, δεν ξέρω καθόλου τι θα αντικρύσω.

Δημοσ.

Welcome to game pass!! Από όταν ήταν beta υπάρχουν αυτά τα θέματα και ακόμα είναι άλυτα. Αλλά έχει αναμφίβολα πολύ δυνατά games και πολύ καλή τιμή οπότε τα παραβλέπεις όλα τα στραβά.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ δεν την βρίσκω την επιλογή. Το έβαλα το Hub και έκανα accept. Μήπως πρέπει να είσαι και Windows Insider?

Screenshot-2021-12-01-223641.png

Επίσης, με τα αρχεία συστήματος που δημιουργούσε στον δίσκο που επιλέγεις και που σου βγάζει την πίστη να τα αφαιρέσεις μετά, τι παίζει;

Για το 1ο λογικά θα πρέπει μετά από λίγη ώρα να σου κάτεβασει την insiders έκδοση, εαν έχεις θέμα κάνε uninstall/reinstall.

Για το 2ο δεν γνωρίζω.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ioannis__ είπε

Welcome to game pass!! Από όταν ήταν beta υπάρχουν αυτά τα θέματα και ακόμα είναι άλυτα. Αλλά έχει αναμφίβολα πολύ δυνατά games και πολύ καλή τιμή οπότε τα παραβλέπεις όλα τα στραβά.

Το άφησα όλο το βράδυ να κατεβάσει, το βάζω τώρα το πρωί ίσα να δω τι έγινε, ingame γράφει πως έχει εγκατασταθεί το 30% και πως "εγκαθιστά". Το άφησα εκεί κι έφυγα (40fps κόφτης από adrenaline και η κάρτα 40 βαθμούς, ανεμιστήρες τέρμα κάτω) και θα δω το βράδυ.

Να τα χ.σω τα παιγνίδια του αν χρειάζεται να κάνω voodoo για το καθένα.

• Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Το άφησα όλο το βράδυ να κατεβάσει, το βάζω τώρα το πρωί ίσα να δω τι έγινε, ingame γράφει πως έχει εγκατασταθεί το 30% και πως "εγκαθιστά". Το άφησα εκεί κι έφυγα (40fps κόφτης από adrenaline και η κάρτα 40 βαθμούς, ανεμιστήρες τέρμα κάτω) και θα δω το βράδυ.

γενικα υπαρχουν προβληματα. οχι του gamepass αλλα του windows store κ του τροπου που εγκαθιστα τα παιχνιδια στο PC. Εγω ειχα πολυ μεγαλο προβλημα με το The Ascent και το Metro Exodus ας πουμε κ δεν εβγαλα ακρη.

Ευτυχως η MS ανακοινωσε πριν μερικες εβδομαδες οτι ειναι στο προγραμμα να αλλαξει εντελως το πως γινονται installed τα παιχνιδια κ να μην μπαινουν πλεον ως Apps αλλα σαν καθαρα installation οπως γινεται απο ολα τα αλλα formats. αυτο θα αφηνει πλεον ξανα απολυτη ελευθερια για modding και πειραγματα τίτλων αλλα κ θα αποφευγει τα περίεργα προβληματα του windows store κ app installation.
Υπομονη λοιπόν μέχρι να γινει αυτο και να "σωθούμε". Βαζω "" βεβαια γιατι στο PC gaming παντα κάποια νεα τρέλα θα βρεθει για να κρασαρει κατι στο PC μας :P 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Μόλις 12 ώρες μετά, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Δεν μπορώ να πω, εξαιρετική λύση.

Έστω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Μόλις 12 ώρες μετά, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Δεν μπορώ να πω, εξαιρετική λύση.

Έστω...

Δεν χρειαζόταν redownload ρε συ, θα μπορούσες να κάνεις repair αν όχι reset!

Start--> Settings--> Apps--> Apps & Features--> Διαλέγεις το παιχνίδι--> Advanced Options

image.png.4555f12cf6f17204887164d8e39005c6.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν χρειαζόταν redownload ρε συ, θα μπορούσες να κάνεις repair αν όχι reset!

Start--> Settings--> Apps--> Apps & Features--> Διαλέγεις το παιχνίδι--> Advanced Options

image.png.4555f12cf6f17204887164d8e39005c6.png

Το σκέφτηκα, αλλά προσπαθούσα να βρω τρόπο μέσα από το χβοχ αππ, δεν πήγε το μυαλό μου να το ψάξω εκεί.

Από την άλλη, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα λειτουργούσε. Η εγκατάσταση και την 1η φορά και τη 2η φαινόταν να έχει τελειώσει κανονικά. Για κάποιο λόγο, όμως, έλειπαν στοιχεία και τις 2 φορές (τη 2η, ακόμα περισσότερα μάλιστα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να αγορασω     Xbox Game Pass for PC   συνδρομη  για 12  μηνες  για το pc  απο  που μπορω να  αγορασω;

Επεξ/σία από Bladepoint

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...