Votritis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, eko13 είπε Λογαριασμός ultimate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν gamepass στο pc? αυτο ειναι το ultimate , pc και κονσολα μαζί
eko13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Απλά έχει μόνο το εικονίδιο του xbox και όχι και το win, για να αυτό ρωταω
Votritis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, eko13 είπε Απλά έχει μόνο το εικονίδιο του xbox και όχι και το win, για να αυτό ρωταω το ανομα xbox ειναι πια ολη η πλατφόρμα του gaming της ΜΣ και οχι μονο η κονσολα
kalaxan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 5:46 ΜΜ, virginkiller είπε Έχεις συνδέσει το game pass με το ea account? Αν το κάνεις στο ea app βλέπει το ea pass και το τρέχεις από εκεί ναι κανονικα συνδεθηκα. έτρεξα το παιχνίδι. Απλά έχω παλιά gamepads και δεν υποστηρίζεται κανένα σε αντίθεση με Steam που τα υποστηρίζει. Ψάχνω να βρω λύση μέσω emulators αλλά δεν.... μάλλον πρέπει να αγοράσω xbox gamepad.
Despotas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, kalaxan είπε ναι κανονικα συνδεθηκα. έτρεξα το παιχνίδι. Απλά έχω παλιά gamepads και δεν υποστηρίζεται κανένα σε αντίθεση με Steam που τα υποστηρίζει. Ψάχνω να βρω λύση μέσω emulators αλλά δεν.... μάλλον πρέπει να αγοράσω xbox gamepad. Η καλύτερη επιλογή, όπως λες, το official Xbox gamepad. Ασφαλώς πιο ακριβό αλλά συμβατό με τα πάντα. 1
kalaxan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Despotas είπε Η καλύτερη επιλογή, όπως λες, το official Xbox gamepad. Ασφαλώς πιο ακριβό αλλά συμβατό με τα πάντα. Επειδή όμως είναι λιγάκι ακριβό... Εδώ θα κανουμε δουλειά ή τζάμπα θα πάει?? https://www.skroutz.gr/s/29782086/Spartan-Gear-Mothax-2-Ενσύρματο-Gamepad-για-PC-Xbox-One-Xbox-Series-Μαύρο.html Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από kalaxan
Despotas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δεν το ξέρω αλλά για να λέει Xbox series θα κάνει λογικά. Έχω αυτό που κάνει σίγουρα, είναι μόνο καλώδιο βέβαια: https://www.skroutz.gr/s/29886202/PowerA-Enhanced-Wired-Gamepad-για-Xbox-Series-Mist.html 1
Liakos10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα λεφτά (Άρη) αλλά εγώ πήρα controller xbox series ασύρματο με στικάκι bluetooth για το pc και σώθηκα! Μπορώ ταυτόχρονα στο ίδιο στικάκι να συνδέσω και το παλιό controller του xbox one, γενικά νομίζω μέχρι 8 συσκευές ταυτόχρονα μπορεί. Στην αρχή τα έκλαψα λίγο τα 70€ αλλά στην πορεία ένιωσα πώς είναι να παίζεις με ασύρματο στο pc και είπα χαλάλι, και σαν controller τα σπάει, δεν το μετάνιωσα καθόλου. Φυσικά το χρησιμοποιώ και στην κονσόλα οπότε για όποιον έχει xbox one μετράει ακόμα πιο πολύ. Βέβαια απ' ότι είδα τώρα στο σκρουτζ αυτό με το στικάκι δεν υπάρχει ούτε καν για κατόπιν παραγγελίας εδώ και 20 μέρες! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από Liakos10 1
Votritis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 και εγω προτείνω να παει κάποιος στο αυθεντικο xbox χειριστήριο , ειχα παρει πριν χρονια του ΟΝΕ απο μια προσφορα της ΜΣ 40Ε νομιζω , εχω παιξει απειρες ωρες και ακομα λειτουργεί μια χαρα 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι πολλά τα χρήματα αλλά παίρνεις ΤΟ καλύτερο gamepad. Ούτε σε νοιάζει αν θα παίξει με τον τάδε τίτλο, ούτε αν θα έχει αποσυνδέσεις, ούτε τίποτα. Παίρνει και firmware updates. Μάζεψε σιγά σιγά τα χρήματα και κάνε την επένδυση. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 55 ευρώ έχει στο you.gr. Τα δίνεις μία φορά και ξεμπερδεύεις..
Arkin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 50 ειχα παρει το xbox one πριν χρονια βραχος σαν controller και κλασεις ανωτερο απο των playstation που μοιαζουν με παιδικα παιχνιδια μπροστα στου xbox. Μην πω για τα θεματα με το scptoolkit αποσυνδεσεις ενας μπελας. Recharchable μπαταριες κρατανε 40 ωρες και τελος. Racing simulators μονο ετσι θα παιξω μεχρι forza dirt rally με πληκτρολογιο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γω είχα φτιάξει 2 gamepads (xbox one) από δω https://www.microsoft.com/en-us/store/configure/xbox-design-lab/900WZDF9XJVG και τα χω και τα καμαρώνω όταν τα παίζω. Τα έσταξα, αλλά άγιασα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από xtrmsnpr 3
NoiSy MaN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Γω είχα φτιάξει 2 gamepads (xbox one) από δω https://www.microsoft.com/en-us/store/configure/xbox-design-lab/900WZDF9XJVG και τα χω και τα καμαρώνω όταν τα παίζω. Τα έσταξα, αλλά άγιασα Με έψησες τώρα. Αυτά είναι τύπου Series X/S?
Tigio13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Με έψησες τώρα. Αυτά είναι τύπου Series X/S? Ναι, σε όποιο controller βλέπεις αυτό το κουμπί είναι τα νέα που έρχονται με seires s/x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα