firepc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Εγω οταν εβαλα gp με 1€ για τρεις μηνες, τερματισα γυρω στα 15 παιχνιδια. Απο εκει και μετα, οταν μαζευονται μερικα παιχνιδια στο gp που θελω να παιξω, ξαναμπαινω στην υπηρεσια. Γενικα μου αρεσει να βγαινω φου και φου απ την υπηρεσια και να παιζω παιχνιδια "off game pass" που εχω στο backlog μου σε steam, uplay κλπ. Εχει δικιο ο @Fulgore, οι πιο πολλοι βαζουν gamepass χωρις κανενα πλανο, παιζουν λιγο αυτο, λιγο το αλλο, παρατανε εκεινο, βαζουν την πιο νεα κυκλοφορια και στο τελος λιγα παιζουν και ακομα πιο λιγα τερματιζουν 1
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω οταν εβαλα gp με 1€ για τρεις μηνες, τερματισα γυρω στα 15 παιχνιδια. Απο εκει και μετα, οταν μαζευονται μερικα παιχνιδια στο gp που θελω να παιξω, ξαναμπαινω στην υπηρεσια. Γενικα μου αρεσει να βγαινω φου και φου απ την υπηρεσια και να παιζω παιχνιδια "off game pass" που εχω στο backlog μου σε steam, uplay κλπ. Εχει δικιο ο @Fulgore, οι πιο πολλοι βαζουν gamepass χωρις κανενα πλανο, παιζουν λιγο αυτο, λιγο το αλλο, παρατανε εκεινο, βαζουν την πιο νεα κυκλοφορια και στο τελος λιγα παιζουν και ακομα πιο λιγα τερματιζουν Ενα ειναι το κολπο. 2-3 το πολυ παιχνιδια στον υπολογιστη αν δεν τερματιστουν δεν μπαινει αλλο. Ετσι εχω φτασει να τελειωνω αρκετα παιχνιδια χωρις να με απασχολει γιατι δεν παιζω τα αλλα που εχω στον υπολογιστη. Και παντα θα εχω ενα open world μαζι με καποιο indie και καποιο racing. Το zero dawn το εχω πολλους μηνες ειχαν θεμα και οι drivers το παιζω αρκετα καποιες μερες και ενδιαμεσα και καποια μικροτερα indie αν δεν τελειωσουν δεν βαζω αλλο. Μαζι με το dirt rally αν με τραβηξει racing και εχω και το new order πολυ καιρο εχει θεματα με κρασαρισματα και δεν με αφηνει να το ευχαριστηθω. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από Arkin 1
Tigio13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί, μέσα σε αυτούς και εγώ με το που κάνουν τη συνδρομή νιώθουν σαν παιδιά σε ζαχαροπλαστείο. Εγώ πρέπει να κατέβασα πάνω από 20 παιχνίδια όταν έβαλα τη συνδρομή. Μετά από κάποιο διάστημα είδα πως με αυτόν τον τρόπο τελικά δεν παίζω κανένα παιχνίδι και ξεκίνησα να παίζω ένα - ένα παιχνίδι μέχρι να το τερματίζω. Άλλαξε πολύ η εμπειρία και ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο την υπηρεσία. Σίγουρα όλο αυτόν τον καιρό έχω αγοράσει και παιχνίδια εκτός game pass αλλά το σίγουρο είναι πως και να μην παίξω κανένα παιχνίδι από σήμερα μέχρι να λήξει (σε κάτι περισσότερο από 1 χρόνο) έχω κάνει απόσβεση και έχω παίξει παιχνίδια που αν δεν ήταν στο game pass δε θα τα είχα παίξει ποτέ. 2
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, firepc είπε Εχει δικιο ο @Fulgore, οι πιο πολλοι βαζουν gamepass χωρις κανενα πλανο, παιζουν λιγο αυτο, λιγο το αλλο, παρατανε εκεινο, βαζουν την πιο νεα κυκλοφορια και στο τελος λιγα παιζουν και ακομα πιο λιγα τερματιζουν Προφανώς. Είναι τα άκρα που διαβάζουμε συνέχεια στο κομμάτι gamepass. Το ένα ΄΄΄το gamepass δεν έχει(καλά) παιχνίδια''. Και το άλλο'' πάρα πολλά παιχνίδια έχει το gamepass,δεν ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις. Ολο κατεβάζω νέα παιχνίδια που χωρίς το gamepass δεν θα τα έπαιζα καν'',και αν ρωτήσεις του περισσότερους από αυτούς πόσα παιχνίδια έχουν τερματίσει σε βάθος χρόνου,θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό από τα πόσα λίγα είναι αυτά. Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτοί που λένε ότι δεν πάνε το gamepass,γιατί τους αρέσει να είναι δικά τους τα παιχνίδια,λές και τους απαγορεύει κανείς να αγοράζουν παιχνίδια εάν χρησιμοποιούν το gamepass... Με λίγα λόγια οι κλασσικές ιντερνετικές υπερβολές.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε Μα δεν το εγραψα για να πουλησω μουρη. Το εγραψα ως feedback, σε περιπτωση που καποιος αλλος θελει να κανει κατι αντιστοιχο. Πολλοι ειναι εκεινοι που δεν θελουν να μπλεξουν με vpn και ιστοριες. Και στην πραξη 28 μηνες για 82, δεν διαφερουν πολυ απο 36 μηνες για 94. Το ενα ειναι 2,92 ευρω το μηνα, το αλλο ειναι 2,61. Τα δυο χρονια σου επιτρεπουν να εκμεταλευτεις και τους 3+1 δωεραν μηνες απο gamepass και ultimate. Τα 3 χρονια δεν σου το επιτρεπουν, επειδη εχουν οριο 36 μηνες μαξ. Αρα στην πραξη το πιο οικονομικο σε μηνηαια βαση (για νεους χρηστες, και με εξαιρεση το σκετο 4+1 για 2 ευρω) ειναι να παρεις τα 2 χρονια με 4+1 μηνες με vpn. Κατι το οποιο ουτε εσυ, ουτε εγω καναμε. Οπως και να'χει, αφησα απλα ενα feedback για κατι πολυ σχετικο, με εναν αντικειμενικα πιο απλο τροπο. Αυτη η σταση τυπου "μη μιλατε γιατι εκρινα οτι δεν ειναι αξιο αναφορας" ειναι η ιδια μη αξια αναφορας. α νόμιζα γιαυτό τα γράφαμε αυτά. Αλλά και πάλι κερδισμένος δε βγήκες 😛 (να συνεχίσω το πείραγμα) Δες απο πάνω μαλώνουν για το ίδιο το gamepass 1 1
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Εγώ δεν βλέπω κάποιο μάλωμα στα πιο πάνω σχόλια... Επίσης να υπενθυμίσω ότι υπάρχει άλλο ειδικό θέμα για το που και πως μπορεί να αγοράσει κάποιος φθηνότερα gamepass και Ultimate. 1
nikolas.stamb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Η αληθεια ειναι οτι οντως ειναι πολλα και ειναι λογικο στο τελος να καταληξεις να μην παιξεις και πολλα για ολους τους παραπανω λογους... Ο καθενας προσωπικα κρινει για τον εαυτο του και πρατει. Δεν υπαρχει λαθος και σωστο. Σιγουρα θετικο ειναι που εχουμε την επιλογη να παρουμε ή οχι. Για μενα προσωπικα το football manager και μονο με καλυπτει για αυτα τα σχεδον 3 χρονια (μακαρι να συνεχιζει να ειναι στο gamepass βεβαια). 3 μανατζερ με κανα 30αρι το καθενα θα μου κανουν την αποσβεση. Ετσι κ αλλιως θα τα επαιρνα. Και απο κει και περα 2-3 παιχνιδακια ακομα να παιξω, με καλυπτει. Αλλα οπως ειπα, στην κριση του καθενος ειναι. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγώ δεν βλέπω κάποιο μάλωμα στα πιο πάνω σχόλια... Επίσης να υπενθυμίσω ότι υπάρχει άλλο ειδικό θέμα για το που και πως μπορεί να αγοράσει κάποιος φθηνότερα gamepass και Ultimate. βασικά πρέπει να γίνει sticky εδώ, ίσως στο αρχικό post, κάπως γιατί δεν το γνωρίζει κόσμος. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Sticky πάντως δεν έχει γίνει ούτε στην ενότητα των κονσολών που είναι και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού στο gamepass πέραν από μεγαλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, συμπεριλαμβάνεται και το xbox live για το online. Σε Pc μεριά δηλαδή πιο πολύ ενδιαφέρον βλέπω συνήθως τέλος του χρόνου καλή ωρα τωρα όταν έχουμε μεγάλες κυκλοφορίες(halo,forza,gears)και μπαίνει και η προσφορά 1ευρω 1/3 μηνες. Γιατί το κακό με το gamepass για να βάλεις για πολλά χρόνια,είναι ότι είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό τι παιχνίδια θα μπουν κάθε χρόνο πέραν από αυτα της Microsoft.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Sticky πάντως δεν έχει γίνει ούτε στην ενότητα των κονσολών που είναι και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού στο gamepass πέραν από μεγαλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, συμπεριλαμβάνεται και το xbox live για το online. Σε Pc μεριά δηλαδή πιο πολύ ενδιαφέρον βλέπω συνήθως τέλος του χρόνου καλή ωρα τωρα όταν έχουμε μεγάλες κυκλοφορίες(halo,forza,gears)και μπαίνει και η προσφορά 1ευρω 1/3 μηνες. Γιατί το κακό με το gamepass για να βάλεις για πολλά χρόνια,είναι ότι είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό τι παιχνίδια θα μπουν κάθε χρόνο πέραν από αυτα της Microsoft. ε πως το λεν; δε ξέρω, φαίνεται πάνω πάνω με κίτρινα γράμματα μόλις μπεις στο θέμα του gamepass εκεί. Υπέθεσα πως το λένε στίκι
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Εγω λέω για το ίδιο το θέμα να γίνει sticky για να είναι πάντα στην πρώτη σελίδα,άλλα τέλος πάντων.
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Νεες προσθήκες τον Νοέμβριο https://news.xbox.com/en-us/2021/11/16/xbox-game-pass-news-update-november-2021/
costacurta Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα 250ρι ssd όπου τα ελεύθερα είναι περίπου 120gb. Το forza 5 διαβάζω είναι 105 περίπου χωρητικότητα. Η διαδικασία download από το gamepass πως είναι? Αν κατεβάσω το παιχνίδι πρώτα θα το κατεβάσει όλο και μετά θα κάνει install(άρα θα φάω άκυρο λόγω χώρου) ? H μπαίνει αυτόματα η εγκατάσταση? Γιατί έχω μια 24ρα της κακιάς ώρας μην κατεβάζω άδικα
ilos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, costacurta είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα 250ρι ssd όπου τα ελεύθερα είναι περίπου 120gb. Το forza 5 διαβάζω είναι 105 περίπου χωρητικότητα. Η διαδικασία download από το gamepass πως είναι? Αν κατεβάσω το παιχνίδι πρώτα θα το κατεβάσει όλο και μετά θα κάνει install(άρα θα φάω άκυρο λόγω χώρου) ? H μπαίνει αυτόματα η εγκατάσταση? Γιατί έχω μια 24ρα της κακιάς ώρας μην κατεβάζω άδικα Αγόρασε έναν SSD ρε αδερφέ. Δεν είναι ότι καλύτερο για το λειτουργικό και την απόδοση του SSD να μείνεις με τόσο λίγο ελεύθερό χώρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα