7nisiotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι τρομερή υπηρεσία ΠΛΕΟΝ με δυνατή αρμάδα παιχνιδιών αλλά όπως είπαμε και νωρίτερα χαντακώνεται από bugs & δυσλειτουργίες. ΟΣΟ πιο γρήγορα διορθωθούν τόσο το καλύτερο. Φυσικά στις κονσόλες για να μη διαβάζω γκρίνιες πρέπει και επιβάλλεται να λειτουργεί άψογα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις κονσόλες δεν σε νοιάζουν και πολλά όμως, αρκεί να κατεβαίνουν σωστά. Ούτε mods, ούτε reshade έχουν, ούτε τίποτα έτσι και αλλιώς. Άσε που έχει και περισσότερα games. Εδώ είχε το RDR2 στις κονσόλες, έστω και για λίγο.
7nisiotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Και στο PC να κατέβει, να παίζει να μη μου βγάλει κανα error πάλι λέω. Ούτε με mod ούτε με reshade ασχολούμαι. Το Squadrons παίζει μια χαρά. Φτου φτου 😝
mike299 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Fulgore είπε Μάλλον ελπίζουν μπας και αρχίσει κόσμος να ασχολείται μαζί του. Το παιχνίδι είναι νεκρό!
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, mike299 είπε Μάλλον ελπίζουν μπας και αρχίσει κόσμος να ασχολείται μαζί του. Το παιχνίδι είναι νεκρό! Σιγουρα θα το δοκιμάσουν πολλοι νέοι τώρα το παιχνίδι(μεταξύ αυτών και εγώ)που φαντάζομαι αυτός είναι και ο στόχος τους.
kostiger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 https://news.xbox.com/en-us/2021/10/05/xbox-game-pass-update-october-2021/ 2
vps Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Αγαπητοί φίλοι είμαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής στην παραπάνω πλατφόρμα και πληρώνω μέσω paypal και σύνδεσης με κάρτα μου το ποσό των 9,99 ευρώ. Παρατήρησα ότι αυτό το μήνα είχα την ίδια μέρα από τη microsoft δύο χρεώσεις δηλαδή στις 14-10-21 και ώρα 15.30 το ποσό των 9,99 ευρώ και αντιστοίχως στις 16.45 πάλι το ίδιο ποσό .... Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με microsoft απλώς ενημέρωσα την paypal Θα ήθελα μια γνώμη και εάν έχετε κάποια παρόμοια φάση σε συνδρομές Ευχαριστώ
naruto14 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, vps είπε Αγαπητοί φίλοι είμαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής στην παραπάνω πλατφόρμα και πληρώνω μέσω paypal και σύνδεσης με κάρτα μου το ποσό των 9,99 ευρώ. Παρατήρησα ότι αυτό το μήνα είχα την ίδια μέρα από τη microsoft δύο χρεώσεις δηλαδή στις 14-10-21 και ώρα 15.30 το ποσό των 9,99 ευρώ και αντιστοίχως στις 16.45 πάλι το ίδιο ποσό .... Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με microsoft απλώς ενημέρωσα την paypal Θα ήθελα μια γνώμη και εάν έχετε κάποια παρόμοια φάση σε συνδρομές Ευχαριστώ Δεν μου έχει τύχει προσωπικά. Ωστόσο, η MS έχει πολύ καλό support. Μπορείς να ψάξεις κάποιο live chat που έχουν και θα σου λύσουν κατευθείαν το πρόβλημα με refund, πολύ γρηγορότερα από το paypal.
AntonisKo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Χαρίζεται πάσο ultimate για δωρεάν υπηρεσία για 14 ημέρες. Το πρώτο pm θα λάβει απάντηση με τον κωδικό. Καλημέρες και πάλι 👍
kostiger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Eυλογια για τους devs του Everspace 2 η συμφωνια για τη συμμετοχη του παιχνιδιου στο Game pass.. https://gamingbolt.com/everspace-2s-xbox-game-pass-deal-is-a-blessing-developer-says
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 δε ξέρω πόσοι παρακολουθείτε το θέμα στις κονσόλες, αλλά παρόλο τα χαζά που έγγραφαν για τις τούρκικες κάρτες, εγώ σαν γενναίος αγόρασα και έβαλα 36 μήνες (3 χρόνια)gamepass ultimate με 94€ γιατί χθες που τα ψαχνα ήταν πιο φθηνά απότι να το πάρω από Βραζιλία. Οπότε παίξτε άφοβα Τουρκία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα