Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, sarakinos είπε Πριν κανένα μήνα όλοι κράζαμε γιατί δεν είχε games της προκοπής, τώρα όλοι κράζουμε που δεν έχουμε χρόνο να τα παίξουμε 😂 Είναι και μεγάλο το backlog. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι έχω ένα σωρό games της Bloober Team από αυτά που δίνει δωρεάν η Epic. Οπότε έχω πιάσει αυτά. Είναι και αυτά που θέλω να αγοράσω, είναι και από το game pass μερικά που θέλω να παίξω, ε που να σώσεις..
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Ρε μπαγλαμαδες φερτε τα και στο steam τα updates. Τι ειναι αυτοι ρε τα ιδια με το nier. The Evil Within on Xbox Gamepass has a FOV option and FPS mode https://www.dsogaming.com/news/the-evil-within-on-xbox-gamepass-has-a-fov-option-and-fps-mode/
privateer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από privateer
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, sarakinos είπε Πριν κανένα μήνα όλοι κράζαμε γιατί δεν είχε games της προκοπής, τώρα όλοι κράζουμε που δεν έχουμε χρόνο να τα παίξουμε 😂 #notallmen Ερώτηση, δηλαδή τώρα στο pc έχω και το origin και το EA desktop? Μπορώ να βγάλω το origin και να κρατήσω μόνο το EA desktop για να παίζω κάποια παιχνίδια που είχα μέσα;
bvb7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μολις ανανεωσα την συνδρομη αλλα δεν μου την αναγνωριζει εκανα log out-log in τα ιδια. Μπορω να παιξω μονο τα παιχνιδια που ειχα αλλα δεν μ αφηνει να κατεβασω καινουργια WTF?
Despotas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε #notallmen Ερώτηση, δηλαδή τώρα στο pc έχω και το origin και το EA desktop? Μπορώ να βγάλω το origin και να κρατήσω μόνο το EA desktop για να παίζω κάποια παιχνίδια που είχα μέσα; Θα μπουν όλα σιγά σιγά στο ΕΑ Desktop αλλά προς το παρόν λείπουν μερικά σε σχέση με το Origin. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από Despotas
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε #notallmen Ερώτηση, δηλαδή τώρα στο pc έχω και το origin και το EA desktop? Μπορώ να βγάλω το origin και να κρατήσω μόνο το EA desktop για να παίζω κάποια παιχνίδια που είχα μέσα; ναι μπορεις να τα εχεις και τα δυο μαζι, δεν υπαρχει θεμα. αλλα λειπουν παιχνιδια απο το ΕΑ Desktop, μιας και ειναι ακομη σε beta.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, KilliK είπε ναι μπορεις να τα εχεις και τα δυο μαζι, δεν υπαρχει θεμα. αλλα λειπουν παιχνιδια απο το ΕΑ Desktop, μιας και ειναι ακομη σε beta. 5 ώρες πριν, Despotas είπε Θα μπουν όλα σιγά σιγά στο ΕΑ Desktop αλλά προς το παρόν λείπουν μερικά σε σχέση με το Origin. από άποψη μπάχαλου με τους client το είπα, αλλά οκ το κρατώ το origin..το bf 5 έχω κατεβασμένο μόνο απο κει.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) αυτά τα κόλπα δεν μας τα είπε η ΕΑ... το 2 μπήκε οκ! αλλά δεν τρέχει, κρασάει χωρίς σφάλμα στην επιφάνεια εργασίας μετά το τεράστιο intro, ακόμα και αν πατήσω κάποιο κουμπί για να το κόψω κρασάρει.. επίσης από μόνο του το xbox app μου είδε το battlefield 5 χωρίς να ορίσω τους ίδιους φακέλους, σαν bfv year 2 edition. ΔΕΝ μπορείς να κάνεις uninstall τα παιχνίδια του EA play ούτε μέσα από το EA desktop, ούτε και μέσα από το xbox app..Τα πετάς κανονικά από το control panel 😅 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr
vps Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Για να καταλάβω , έχω origin και αρκετά παιχνίδια εκεί με λογαριασμό play Pro , πρόσφατα το κατέβασα σε play απλό Με το λογαριασμό μου Xbox Gamepass θα μπορώ να παίζω παιχνίδια της EA Αυτά που έχω ήδη στο δίσκο εγκατεστημένα θα πρέπει να ξανά εγκατασταθούν ????
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, vps είπε Για να καταλάβω , έχω origin και αρκετά παιχνίδια εκεί με λογαριασμό play Pro , πρόσφατα το κατέβασα σε play απλό Με το λογαριασμό μου Xbox Gamepass θα μπορώ να παίζω παιχνίδια της EA Αυτά που έχω ήδη στο δίσκο εγκατεστημένα θα πρέπει να ξανά εγκατασταθούν ???? Κλείσε την συνδρομή του ΕΑ play τελείως τότε και ενεργοποίησε συνδρομή xbox gamepass. Ναι μέσα από την συνδρομή του gamepass έχεις και πρόσβαση στο EA play χωρίς έξτρα χρέωση. Όχι, δεν χρειάζεται εκ νέου εγκαταστάσεις, θα τα δει μόνο του, αν θες απλώς μετακίνησε τα φάκελο ή όρισε φάκελο αυτόν που έχεις ήδη για να κατεβάζει τα παιχνίδια της ΕΑ το gamepass.
privateer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) hades στο gamepass?? μαλλον false alarm αν και οι φημες ειναι δυνατες οτι θα ερθει μεσα στην χρονια Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από privateer
p4n0s86 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μου εξηγεί κάποιος τι δεν καταλαβαίνω; Πήρα 1 μήνα ultimate, μου λέει ότι λήγει 25/4 έκανα και stop recurring billing, μου λέει κανονικά ότι το έχω όπως φαίνεται στην φωτό, αλλά σε όλα τα games δεν έχει επιλογή για download, λέει Play with gamepass και με πάει πάλι εδώ.
Daredevil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 μου το είχε κάνει και σε μένα, έφτιαξε όταν μπήκα από το απ του κινητού κι έδωσα εγκατάσταση απο εκεί στο pc μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα