xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Καλησπέρα θέλει ένας φίλος να βάλει game pass όσους περισσότερους μήνες γίνεται. Το φθηνότερο που βρίσκω και περισσότερο σε διάρκεια είναι αυτό από Eneba. Αρχικά, υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν βρίσκω; Και δεύτερον, μπορεί να αγοράσει έναν τέτοιο κωδικό, να βάλει την προσφορά που τρέχει με 1 ευρώ και να στακάρει από πάνω τον κωδικό και στην ουσία να έχει 6 μήνες με 21 ευρώ; Ας πάρει αυτό, https://www.gamivo.com/product/xbox-game-pass-ultimate-3-months-tr 19€ 3μηνο ultimate Τουρκίας. Θα βάλει vpn θα πάει Τουρκία,θα ενεργοποιήσει τον κωδικό και έτοιμος! Ας το κάνει μέχρι να πιάσει του 36 μήνες μαξ. Και ναι μπορείς να το στακαρεις με την προσφορά του 1€ που παίζει. Αλλά πρώτα θα ενεργοποιήσει την προσφορά και μετά θα βάλει τον οποιοδήποτε κωδικό. 1
NickTG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 7 hours ago, p4n0s86 said: Καλησπέρα θέλει ένας φίλος να βάλει game pass όσους περισσότερους μήνες γίνεται. Το φθηνότερο που βρίσκω και περισσότερο σε διάρκεια είναι αυτό από Eneba. Αρχικά, υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν βρίσκω; Και δεύτερον, μπορεί να αγοράσει έναν τέτοιο κωδικό, να βάλει την προσφορά που τρέχει με 1 ευρώ και να στακάρει από πάνω τον κωδικό και στην ουσία να έχει 6 μήνες με 21 ευρώ; https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/?do=findComment&commen 7 hours ago, p4n0s86 said: Καλησπέρα θέλει ένας φίλος να βάλει game pass όσους περισσότερους μήνες γίνεται. Το φθηνότερο που βρίσκω και περισσότερο σε διάρκεια είναι αυτό από Eneba. Αρχικά, υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν βρίσκω; Και δεύτερον, μπορεί να αγοράσει έναν τέτοιο κωδικό, να βάλει την προσφορά που τρέχει με 1 ευρώ και να στακάρει από πάνω τον κωδικό και στην ουσία να έχει 6 μήνες με 21 ευρώ; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, NickTG είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/?do=findComment&commen Δεν έχω πρόσβαση στα links αυτά. Τι είναι?
Despotas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εμένα δε δούλευαν τα link, είναι το παρακάτω θέμα: Το 3ο post έχει όλες τις πληροφορίες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Despotas 1
NickTG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, xtrmsnpr said: Δεν έχω πρόσβαση στα links αυτά. Τι είναι? Ότι έβαλε ο από πάνω. 1
giout Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 παιδια καλησπερα σε ολους εχω το εξης θεμα με το ΧΒΟΧ GAME PASS FOR PC μου βγαζει το παρακατω error και δεν μπορω σε κανενα δισκο να κανω install το παιχνιδι σφαλμα 0x80070005 γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Despotas είπε Και εμένα δε δούλευαν τα link, είναι το παρακάτω θέμα: Το 3ο post έχει όλες τις πληροφορίες. α γνωστά είναι αυτά, τα έχουμε ξαναπει.. Όταν τον Οκτώβριο θα μου λήξει το gamepass θα την κάνω την διαδικασία που πρώτα βάζεις gold και μετά gamepass. (αν ισχύει ακόμα η κομπίνα) 12 λεπτά πριν, giout είπε παιδια καλησπερα σε ολους εχω το εξης θεμα με το ΧΒΟΧ GAME PASS FOR PC μου βγαζει το παρακατω error και δεν μπορω σε κανενα δισκο να κανω install το παιχνιδι σφαλμα 0x80070005 γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? αν και δε μας δίνεις πολλές πληροφορίες, μάλλον αυτό είναι το fix Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr
KilliK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 ανεβαινει συνεχεια το game pass. μια χαρα το παει η ΜΣ. τις βλακειες μονο να μην κανει, οπως την προσφατη με τo gold live.
optimus prime Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Θα ερθει και η σειρα του game pass μην ξεγελιοσαστε.. 1
roginsky12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 μεσα στο ultimate εχει το Gear tactics and gear tactics base...ποιο ειναι το full παιχνιδι?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, optimus prime είπε Θα ερθει και η σειρα του game pass μην ξεγελιοσαστε.. Είπες να το πεις τώρα για να θεωρηθείς προφήτης? Καλά τί σε πειράζει το gamepass? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 To μόνο που πρέπει να φτιάξουν είναι ο launcher και κυρίως να σε αφήνει να διαλέξεις συγκεκριμένο φάκελο και όχι απλά δίσκο και να μην δημιουργεί ένα σωρό φακέλους στο root..
optimus prime Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Είπες να το πεις τώρα για να θεωρηθείς προφήτης? Καλά τί σε πειράζει το gamepass? Kαθολου δεν με πειραζει,εχω και εγω.. Απλα δεν θα μεινει για παντα φθηνο..
p4n0s86 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε To μόνο που πρέπει να φτιάξουν είναι ο launcher και κυρίως να σε αφήνει να διαλέξεις συγκεκριμένο φάκελο και όχι απλά δίσκο και να μην δημιουργεί ένα σωρό φακέλους στο root.. Δεν είναι θέμα του launcher, αλλά γενικής δομής του λειτουργικού, γιατί είναι windows apps. Οπότε μην περιμένεις κάτι (λογικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα