Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και με εμενα με αφηνει για συμμετοχη , μπορει καποιος να μου εξηγησει παρακαλω πολυ πως λειτουργει και το ea μαζι?

Επεξ/σία από giout
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giout είπε

και με εμενα με αφηνει για συμμετοχη , μπορει καποιος να μου εξηγησει παρακαλω πολυ πως λειτουργει και το ea μαζι?

Δες εδώ για λεπτομέρεις:

https://support.xbox.com/el-gr/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/ea-play-with-xbox-game-pass-FAQ

Προσοχή, δίνει μαζί το απλό EA Play όχι το Pro.

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ.

Πάντως η microsoft έχει κάνει γενικά απίστευτη δουλειά με το app της και όσο πάει και το βελτιώνει. Τώρα έχουν προσθέσει την δυνατότητα να μπορείς να παίζεις το game χωρίς να έχει κατέβει ολόκληρο ακόμα. 

Εχει πολύ δυνατά στο gaming χώρο με καινοτομίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αλλού μπορείς να παίξεις το game χωρίς να έχει κατέβει ολόκληρο και έχεις χειρότερα textures. Φαντάζομαι θέμα του game είναι αυτό και όχι του launcher. Να σου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να παίξεις  με κάποια texture files να λείπουν. Από τη στιγμή που ο launcher δεν σε αφήνει να επιλέξεις συγκεκριμένο φάκελο είναι για τον Καιάδα..

Και το download speed είναι τραμπάλα, μία πάει 5MB/s, μία 1.4, μία 4.2 ότι να 'ναι. Ενώ στο steam, ubi ακόμη και στο Epic που το βρίζουν οι περισσότεροι σταθερά 5.5-5.8..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, just getting started είπε

Κρίμα πάντως που δεν βάλανε και στο pc το control

Δεν είναι καν στο windows store, άρα δεν πρόκειται και να μπει στο άμεσο μέλλον

To control στο PC το βρίσκεις κάτω από 20 ευρώ πλέον, οπότε εντάξει. Έχει και αυτό το καλό το PC, οι πολύ καλές εκπτώσεις αν δεν τρέξεις να αγοράσεις day1 για να κάνεις beta testing :P

Υ.Γ. Ψιλό-μέτριο είναι το control πάντως, και έδωσα και 26 ευρώ, xaxaxa

Δημοσ.

Σημερα πηρα μια προσφορα που παιζει με 1 ευρω για 3 μηνες game pass
Δουλευει κανονικα στο pc;
Υποστηριζει ολο τα games ;

μαλλον επρεπε να το ανοιξω αλλο το θεμα αλλα η νεκροψια θα δειξει

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Σημερα πηρα μια προσφορα που παιζει με 1 ευρω για 3 μηνες game pass
Δουλευει κανονικα στο pc;
Υποστηριζει ολο τα games ;

μαλλον επρεπε να το ανοιξω αλλο το θεμα αλλα η νεκροψια θα δειξει

κανονικα στο microsoft store.Ειχα αγορασει για 1 μηνα που ειχε προσφορα μονο και μονο για το flight simulator.Αλλα το βαρεθηκα γρηγορα. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα το Ultimate που το είχε προσφορά για 3 μήνες με 1 ευρώ. Μετά τους 3 μήνες μπορώ να πάω στο απλό ή δεν γίνεται downgrade από το Ultimate; Απ' ότι βλέπω το EA θα είναι και στο απλό pass οπότε το ultimate τι παραπάνω δίνει; Δεν έχω XBOX..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Απενεργοποίησε το auto-renew και λογικά όταν λήξει το τρίμηνο θα σε αφήσει να πάρεις το απλό.

Το Ultimate πράγματι εξυπηρετεί όσους έχουν και XBOX για να παίζουν multiplayer games αφού απαιτείται Xbox Live Gold (το οποίο δεν απαιτείται για PC). Κατά τα άλλα, είναι ίδια τα πακέτα (ίδια παιχνίδια και περιλαμβάνουν το EA Play όπως αναφέρεις).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Εγώ πήρα το Ultimate που το είχε προσφορά για 3 μήνες με 1 ευρώ. Μετά τους 3 μήνες μπορώ να πάω στο απλό ή δεν γίνεται downgrade από το Ultimate; Απ' ότι βλέπω το EA θα είναι και στο απλό pass οπότε το ultimate τι παραπάνω δίνει; Δεν έχω XBOX..

Τίποτα, απλά έδινε +2 μήνες δώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...