Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Χαμουλης στην κονσόλα

IMG-e98ba9f2349e31a0087a039fdd6b206a-V.jpg

νεξτ τζεν..

Δημοσ.

Έχει παιχνίδια που τα έχω σε ps4/pc αλλά ήθελα να τα δω και στο xbox.. τώρα κάνα νέο παιχνίδι δεν έχει, όχι πως έχει βγάλει η ΕΑ κάτι τρελό τελευταία πέρα από τα αθλητικά.

100+ παιχνίδια του gamepass και άλλα 87 του ΕΑ pass ,εχει κάποιος συλλογή να παίξει για 80€ συνολικά που μου είχε βγει ο χρόνος του ultimate που έχω βάλει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ γενικά δεν πολυγουστάρω να παίζω στο xbox, κυρίως πλατφορμάκια και kids friendly παρέα με τον μικρό που είναι ακόμα 6. Προτιμάω το πισάκι μου στο γραφειάκι μου με keyboard/mouse όπως έχω μάθει από πάντα. Αλλά με το ea play θα δοκιμάσω τα star wars στο xbox, ευκαιρία είναι. Μου φαίνεται θα το καθιερώσουμε για τα καλά το game pass ultimate.

Επεξ/σία από Liakos10
Δημοσ.

Τα παιχνίδια που μέχρι πρότινος - κυρίως τα καινούργια - έχουν 10 ώρες trial θα προστεθούν πλήρως και θα τα παίζουμε σαν αυτά του gamepass ή συνεχίζουν? Το Fifa πχ ή το SW: Squadrons μπορεί κάποιος με ultimate να το παίξει πάνω από 10 ώρες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Τα παιχνίδια που μέχρι πρότινος - κυρίως τα καινούργια - έχουν 10 ώρες trial θα προστεθούν πλήρως και θα τα παίζουμε σαν αυτά του gamepass ή συνεχίζουν? Το Fifa πχ ή το SW: Squadrons μπορεί κάποιος με ultimate να το παίξει πάνω από 10 ώρες?

οχι. αυτα που λες ειναι στην premium υπηρεσία της ΕΑ, στο EA Play Pro. 

Στο Gamepass Ultimate εχεις το βασικο EA Play που εχει συνήθως ολα τα παιχνιδια που κλεινουν περίπου ένα χρόνο (αν και βαζουν και αλλα πιο προσφατα μεσα συχνα). Κοινως, για φετος νομιζω τα μονο που δεν εχει ακομα ειναι το Fifa 21 και το SW Squadrons

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skywalker333 είπε

οχι. αυτα που λες ειναι στην premium υπηρεσία της ΕΑ, στο EA Play Pro. 

Στο Gamepass Ultimate εχεις το βασικο EA Play που εχει συνήθως ολα τα παιχνιδια που κλεινουν περίπου ένα χρόνο (αν και βαζουν και αλλα πιο προσφατα μεσα συχνα). Κοινως, για φετος νομιζω τα μονο που δεν εχει ακομα ειναι το Fifa 21 και το SW Squadrons

Πες τα, ρε φίλε γιατί μας έχουν τρελάνει οι ξένοι. Μπαίνω στο EA Play app στο Xbox και βλέπω "Star Wars Squadrons - 10 hours trial" και μετά μπαίνω στο fb και βλέπω όλους τους ξένους "μην αγοράσετε το star wars, θα το έχουμε στο Game Pass". 🤪

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Πες τα, ρε φίλε γιατί μας έχουν τρελάνει οι ξένοι. Μπαίνω στο EA Play app στο Xbox και βλέπω "Star Wars Squadrons - 10 hours trial" και μετά μπαίνω στο fb και βλέπω όλους τους ξένους "μην αγοράσετε το star wars, θα το έχουμε στο Game Pass". 🤪

μαλλον λενε το Star Wars: Fallen Order :) 

το Squadrons σιγουρα θα μπει κ αυτο στο EA Play αλλα λογικα σε μερικους μηνες.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, είχα game pass για pc για ένα μήνα και καταλαθος πάτησα δυι φορές για cancel για να μην τραβήξει τον επόμενο μήνα και ακύρωσε τη συνδρομή αλλά ταυτόχρονα την έληξε εκεί ναι μου έκανε refund το ποσό για κάποιο λόγο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πάρω κανονικά πάλι game pass αν θα μπορώ να συνεχίσω στο pc τα games από εκιε που είχα μείνει (έχω κάνει απεγκατασταση τα παιχνίδια). Τα saves θα είναι έτοιμα μέσω cloud? Η θα πρέπει πάλι από την αρχή όλα? 

Δημοσ.

Τα save είναι μέσα στο Xbox προφίλ σου και συνεχίζεις από εκεί που τα άφησες.

Τα παιχνίδια μπορείς φυσικά να τα κατεβάσεις πάλι εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antreas71980 είπε

υπαρχει τελικα τροπος να κατεβασεις τα παιχνιδια σε αλλο σκληρο δισκο και οχι οπου θελει αυτο? 

Σε άλλο δίσκο μπορείς, σε συγκεκριμένο φάκελο δεν μπορείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...