Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Χαμουλης στην κονσόλα νεξτ τζεν..
Skywalker333 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Liakos10 είπε Στο PC πότε; εχουν πει για Δεκεμβριο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Έχει παιχνίδια που τα έχω σε ps4/pc αλλά ήθελα να τα δω και στο xbox.. τώρα κάνα νέο παιχνίδι δεν έχει, όχι πως έχει βγάλει η ΕΑ κάτι τρελό τελευταία πέρα από τα αθλητικά. 100+ παιχνίδια του gamepass και άλλα 87 του ΕΑ pass ,εχει κάποιος συλλογή να παίξει για 80€ συνολικά που μου είχε βγει ο χρόνος του ultimate που έχω βάλει. 2
Liakos10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ γενικά δεν πολυγουστάρω να παίζω στο xbox, κυρίως πλατφορμάκια και kids friendly παρέα με τον μικρό που είναι ακόμα 6. Προτιμάω το πισάκι μου στο γραφειάκι μου με keyboard/mouse όπως έχω μάθει από πάντα. Αλλά με το ea play θα δοκιμάσω τα star wars στο xbox, ευκαιρία είναι. Μου φαίνεται θα το καθιερώσουμε για τα καλά το game pass ultimate. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Liakos10
ParafronGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Τα παιχνίδια που μέχρι πρότινος - κυρίως τα καινούργια - έχουν 10 ώρες trial θα προστεθούν πλήρως και θα τα παίζουμε σαν αυτά του gamepass ή συνεχίζουν? Το Fifa πχ ή το SW: Squadrons μπορεί κάποιος με ultimate να το παίξει πάνω από 10 ώρες?
Skywalker333 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ParafronGR είπε Τα παιχνίδια που μέχρι πρότινος - κυρίως τα καινούργια - έχουν 10 ώρες trial θα προστεθούν πλήρως και θα τα παίζουμε σαν αυτά του gamepass ή συνεχίζουν? Το Fifa πχ ή το SW: Squadrons μπορεί κάποιος με ultimate να το παίξει πάνω από 10 ώρες? οχι. αυτα που λες ειναι στην premium υπηρεσία της ΕΑ, στο EA Play Pro. Στο Gamepass Ultimate εχεις το βασικο EA Play που εχει συνήθως ολα τα παιχνιδια που κλεινουν περίπου ένα χρόνο (αν και βαζουν και αλλα πιο προσφατα μεσα συχνα). Κοινως, για φετος νομιζω τα μονο που δεν εχει ακομα ειναι το Fifa 21 και το SW Squadrons
ParafronGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Skywalker333 είπε οχι. αυτα που λες ειναι στην premium υπηρεσία της ΕΑ, στο EA Play Pro. Στο Gamepass Ultimate εχεις το βασικο EA Play που εχει συνήθως ολα τα παιχνιδια που κλεινουν περίπου ένα χρόνο (αν και βαζουν και αλλα πιο προσφατα μεσα συχνα). Κοινως, για φετος νομιζω τα μονο που δεν εχει ακομα ειναι το Fifa 21 και το SW Squadrons Πες τα, ρε φίλε γιατί μας έχουν τρελάνει οι ξένοι. Μπαίνω στο EA Play app στο Xbox και βλέπω "Star Wars Squadrons - 10 hours trial" και μετά μπαίνω στο fb και βλέπω όλους τους ξένους "μην αγοράσετε το star wars, θα το έχουμε στο Game Pass". 🤪
Skywalker333 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Πες τα, ρε φίλε γιατί μας έχουν τρελάνει οι ξένοι. Μπαίνω στο EA Play app στο Xbox και βλέπω "Star Wars Squadrons - 10 hours trial" και μετά μπαίνω στο fb και βλέπω όλους τους ξένους "μην αγοράσετε το star wars, θα το έχουμε στο Game Pass". 🤪 μαλλον λενε το Star Wars: Fallen Order το Squadrons σιγουρα θα μπει κ αυτο στο EA Play αλλα λογικα σε μερικους μηνες.
thanoz13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, είχα game pass για pc για ένα μήνα και καταλαθος πάτησα δυι φορές για cancel για να μην τραβήξει τον επόμενο μήνα και ακύρωσε τη συνδρομή αλλά ταυτόχρονα την έληξε εκεί ναι μου έκανε refund το ποσό για κάποιο λόγο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πάρω κανονικά πάλι game pass αν θα μπορώ να συνεχίσω στο pc τα games από εκιε που είχα μείνει (έχω κάνει απεγκατασταση τα παιχνίδια). Τα saves θα είναι έτοιμα μέσω cloud? Η θα πρέπει πάλι από την αρχή όλα?
Despotas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Τα save είναι μέσα στο Xbox προφίλ σου και συνεχίζεις από εκεί που τα άφησες. Τα παιχνίδια μπορείς φυσικά να τα κατεβάσεις πάλι εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή. 1
antreas71980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 υπαρχει τελικα τροπος να κατεβασεις τα παιχνιδια σε αλλο σκληρο δισκο και οχι οπου θελει αυτο?
p4n0s86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, antreas71980 είπε υπαρχει τελικα τροπος να κατεβασεις τα παιχνιδια σε αλλο σκληρο δισκο και οχι οπου θελει αυτο? Σε άλλο δίσκο μπορείς, σε συγκεκριμένο φάκελο δεν μπορείς.
antreas71980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 σε αλλο δισκο πως αφου κατεβαζει αυτοματα χωρις να σε ρωτησει? δικο μου λαθος το βρηκα και αλλαξα τον σκληρο που κατεβαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα