Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, privateer είπε

gamer που δεν τον συμφερει το gp δεν υπαρχει.

Αν παιζει 5 μηνες red dead ενω το game εχει 20€ συμφερει?

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, firepc said:

Αν παιζει 5 μηνες red dead ενω το game εχει 20€ συμφερει?

γιατι να παιξεις 5 μηνες το red dead. Εγω το τελειωσα σε 60 ωρες στο gp και εκανα ολα τα side quest.

επισης που εχει 20 ευρω?

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Το doom δεν ερχεται σε μας;

οχι

τελος του ´20 λενε

Μόλις τώρα, privateer είπε

γιατι να παιξεις 5 μηνες το red dead. Εγω το τελειωσα σε 60 ωρες και εκανα ολα τα side quest.

επισης που εχει 20 ευρω?

γτ να παιξεις 5 μηνες? Γτ ειναι τεραστιο παιχνιδι και επειδη δεν εισαι 13? και εχεις ποσες υποχρεωσεις?

20€ στις κονσολες το ειχα πετυχει

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, firepc said:

οχι

τελος του ´20 λενε

γτ να παιξεις 5 μηνες? Γτ ειναι τεραστιο παιχνιδι και επειδη δεν εισαι 13? και εχεις ποσες υποχρεωσεις?

20€ στις κονσολες το ειχα πετυχει

20 ευρω δεν παιζει με τιποτα. Ακομη και σε προσφορες κατω απο 35-40 δεν το εχω δει.

αν εχεις υποχρεωσεις που θες 5 μηνες να τελειωσεις ενα παιχνιδι εστω και αρκετα μεγαλο οπως το red dead ανηκεις στην κατηγορια που ειπα οτι δεν ειναι για σενα το gp

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, privateer είπε

20 ευρω δεν παιζει με τιποτα. Ακομη και σε προσφορες κατω απο 35-40 δεν το εχω δει.

αν εχεις υποχρεωσεις που θες 5 μηνες να τελειωσεις ενα παιχνιδι εστω και αρκετα μεγαλο οπως το red dead ανηκεις στην κατηγορια που ειπα οτι δεν ειναι για σενα το gp

https://www.amazon.de/-/en/no/dp/B01M6Y1Y4A/ref=sr_1_1?crid=3AVXR5D1WPA2Q&dchild=1&keywords=red+dead+redemption+2+ps4&qid=1601391174&quartzVehicle=72-810&replacementKeywords=red+dead+redemption+ps4&sprefix=red+de%2Caps%2C174&sr=8-1

https://www.amazon.de/-/en/no/dp/B01MF8TJV5/ref=sr_1_1?crid=3AVXR5D1WPA2Q&dchild=1&keywords=red%2Bdead%2Bredemption%2B2%2Bps4&qid=1601391174&quartzVehicle=72-810&replacementKeywords=red%2Bdead%2Bredemption%2Bps4&sprefix=red%2Bde%2Caps%2C174&sr=8-1&th=1

εδω και παααρααα πολυ καιρο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το read dead θελει 164 ωρες για ολοκληρωση οποτε δεν ειναι περιεργο να το τελειωσει καποιος σε 3-4 μηνες. 4 μηνες εκανα για το odyssey με ιδιες ωρες. Μεγαλα παιχνιδια αμφοτερα και πιο γρηγορα θα τα βγαλει το game pass απο οτι θα προλαβουν οι περισσοτεροι να τα τερματισουν. 

https://howlongtobeat.com/game?id=27100

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, firepc είπε

Εσυ fulgore το εχεις να τρεχει καθε μηνα?

Προφανως και οχι γιατι εχω ηδη παιξει/δοκιμασει τα περισσοτερα παιχνιδια αυτου και στο PC ειναι πολυ λιγοτερα απο οτι στις κονσολες.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, privateer είπε

Usually dispatched within 2 to 5 weeks.

αν ειναι να περιμενω 5 βδομαδες αστο 😄

ρε φιλε αυτο βρηκες να μου πεις τωρα? δλδ ελεος

Του ps4 ειναι ακομα διαθεσιμη, του xbox ηταν κι αυτη μεχρι προχθες. Ντε και καλα να μου την πεις με καποιον τροπο...

Καλη συνεχεια, bye

Δημοσ.
Just now, firepc said:

ρε φιλε αυτο βρηκες να μου πεις τωρα? δλδ ελεος

Του ps4 ειναι ακομα διαθεσιμη, του xbox ηταν κι αυτη μεχρι προχθες. Ντε και καλα να μου την πεις με καποιον τροπο...

Καλη συνεχεια, bye

ειναι το Gp στο ps Και δεν το ηξερα? 😄

16 minutes ago, Arkin said:

Το read dead θελει 164 ωρες για ολοκληρωση οποτε δεν ειναι περιεργο να το τελειωσει καποιος σε 3-4 μηνες. 4 μηνες εκανα για το odyssey με ιδιες ωρες. Μεγαλα παιχνιδια αμφοτερα και πιο γρηγορα θα τα βγαλει το game pass απο οτι θα προλαβουν οι περισσοτεροι να τα τερματισουν. 

https://howlongtobeat.com/game?id=27100

κοιτα τα παιχνιδια τη rockstar  ειναι ιδιαιτερες περιπτωσεις. Περιμενε κανεις ενα χρονο πριν οτι το rdr 2 θα ερχοταν στο gamepass? Αμφιβαλλω. Και ομως ηρθε. Βγηκε σχετικα γρηγορα σιγουρα αλλα αυτο και το Gta 5 ειναι τα μονα που εκατσαν τοσο λιγο. Πχ το witcher 3 ενα αλλο τεραστιο παιχνιδι εχει 2 χρονια στο Gp. To rdr 2 ειναι η εξαιρεση στον κανονα και γενικα τα παιχνιδια μενουν αρκετο χρονο ωστε αν θελει καποιος θα προλαβει να τα παιξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα ήταν να βάλουν και την ημερομηνία που θα αποχωρεί το κάθε παιχνίδι απ' την υπηρεσία, έτσι ώστε να ξέρει ο καθένας που ενδιαφέρεται τι περιθώριο έχει για να το τερματίσει. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αυτό μάλλον είναι κακό marketing, αλλά αν με τον καιρό ο κόσμος δυσανασχετήσει και αρχίσει να αποχωρεί, τότε θα το προσθέσουν.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, p4n0s86 said:

Καλό θα ήταν να βάλουν και την ημερομηνία που θα αποχωρεί το κάθε παιχνίδι απ' την υπηρεσία, έτσι ώστε να ξέρει ο καθένας που ενδιαφέρεται τι περιθώριο έχει για να το τερματίσει. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αυτό μάλλον είναι κακό marketing, αλλά αν με τον καιρό ο κόσμος δυσανασχετήσει και αρχίσει να αποχωρεί, τότε θα το προσθέσουν.

1 μηνα πριν βγει το λενε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδες το game pass δεν ειναι πιανω ενα game και το παιζω 5 μηνες η 2 μηνες.που ακομα και 5 μηνες να παιζεις ,εχεις επιλογες ενδιαμεσα να κανεις ενα διαλλειμα..να φας ενα κιτ κατ...δηλαδη γουσταρεις σημερα να βαλεις λιγο την τιμονιερα σου..θα ξεκινησεις το φορζα καμια ωριτσα.

Ηρθε σπιτι ενας κολλητος; ενα fight ασπουμε.

Θες καμια ωριτσα να κανεις καμια βολτα με αεροπλακι πριν σε αποροφησει το horizon zero dawn? Παιζεις λιγο simulator.

το game pass ειναι να παιζεις οτι σου καπνισει οποτε σου καπνισει..εχεις προσβαση σε ολη την βιβλιοθήκη..δεν ειναι μικρο πραμα..

Ενταξει για κατι game των 10 15 ωρων πχ tomb raider δεν το συζηταμε..τρελο value

:edit σημερα εμαθα οτι γλιτωσα και τα λεφτα του forza motorsport.μιας και μολις χθες εκανα ενα τσεκ ποσο στοιχιζει γιατι ηθελα να το παιξω λιγο με την τιμονιερα

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Από πότε το Witcher 3 και RDR2 είναι στο GamePass για PC που λέει το thread; Έχω χάσει επεισόδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Από πότε το Witcher 3 και RDR2 είναι στο GamePass για PC που λέει το thread; Έχω χάσει επεισόδια;

Από ποτέ, και πιθανόν να μην μπει ούτε doom eternal στο pc game pass. Βασικά, αρκετά παιχνίδια είναι διαθέσιμα μόνο στο xbox game pass, και ο λόγος άγνωστος.

https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass/games

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...