p4n0s86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Δεν ξερω αλλα εμενα οταν ληγει μου ξαναβγαζει παλι το 1 ευρω.δεν θυμαμε και εγω ποσες φορες εχω βαλει με 1 ευρω.απλα απενεργοποιω την αυτοματη ανανεωση Σε όλους μας έτσι ήταν, αλλά τέλειωσε το πάρτι. Τώρα πλέον 9,99€.
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Σε όλους μας έτσι ήταν, αλλά τέλειωσε το πάρτι. Τώρα πλέον 9,99€. Μα προχθες ανανεωσα παλι με 1 ευρω
p4n0s86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Μα προχθες ανανεωσα παλι με 1 ευρω Όταν λες προχθές, λογικά θα εννοείς πριν τις 17/09. Από εκεί και μετά τέλος το 1€ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από p4n0s86
Merdock Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Όταν λες προχθές, λογικά θα εννοείς πριν τις 17/09. Από εκεί και μετά τέλος. Ακόμα ισχύει το 1 ευρώ αν έχεις καιρό να βάλεις Ultimate ή δεν έχει βάλει ποτέ. Πχ εικόνα από το λογαριασμό μου μόλις τώρα.
p4n0s86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Merdock είπε Ακόμα ισχύει το 1 ευρώ αν έχεις καιρό να βάλεις Ultimate ή δεν έχει βάλει ποτέ. Πχ εικόνα από το λογαριασμό μου μόλις τώρα. Αυτό που δείχνεις είναι Upgrade, όχι Extend. Δεν επεκτείνεις το χρονικό διάστημα, απλά κάνεις αναβάθμιση, αλλά θα σου λήξει όταν είναι να λήξει έτσι κι αλλιώς. Όσοι ήταν ήδη συνδρομητές μπορούν να ανανεώσουν για 1 μήνα ακόμα τελευταίο στην προηγούμενη τιμή (3,99) και από τον επόμενο πάει στα 9,99 για όλους.
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 5 hours ago, p4n0s86 said: Όταν λες προχθές, λογικά θα εννοείς πριν τις 17/09. Από εκεί και μετά τέλος το 1€ Εγώ πάλι στης 23/9 για ένα μήνα 1€
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Ακόμη δεν μπορείς να διαλέξεις συγκεκριμένο φάκελο ε; Για παράδειγμα D:\Games\XBOX\..
Makam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Ακόμη δεν μπορείς να διαλέξεις συγκεκριμένο φάκελο ε; Για παράδειγμα D:\Games\XBOX\.. Μια χαρά μπορείς, αρκεί να εγκαταστήσεις το παιχνίδι από το προγραμματάκι του πάσου (XBOX με το εικονίδιο της κονσόλας) και όχι από το το Microsoft Store
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Makam είπε Μια χαρά μπορείς, αρκεί να εγκαταστήσεις το παιχνίδι από το προγραμματάκι του πάσου (XBOX με το εικονίδιο της κονσόλας) και όχι από το το Microsoft Store Α το προσθέσαμε δηλαδή; Γιατί πριν κάνα μήνα που είχα δοκιμάσει μπορούσες να διαλέξεις μόνο δίσκο. Ναι εννοείται πάντα από την ΧΒΟΧ εφαρμογή..
p4n0s86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, seithan είπε Εγώ πάλι στης 23/9 για ένα μήνα 1€ Δηλαδή το πήρες μέχρι 23/10 για 1€; Ε πως γίνεται ρε παιδιά αυτό και οι υπόλοιποι δεν μπορούν; Μήπως κάνατε Upgrade και μπερδεύεστε; Κι εγώ για 1€ το έπαιρνα και στις 18/09 που μου έληξε ήταν 3,99. 49 λεπτά πριν, Makam είπε Μια χαρά μπορείς, αρκεί να εγκαταστήσεις το παιχνίδι από το προγραμματάκι του πάσου (XBOX με το εικονίδιο της κονσόλας) και όχι από το το Microsoft Store Θέλεις να μας δείξεις με ένα screenshot πως γίνεται, γιατί εγώ δεν το βλέπω; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από p4n0s86
Makam Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Θέλεις να μας δείξεις με ένα screenshot πως γίνεται, γιατί εγώ δεν το βλέπω; Δικό μου λάθος, ΜΟΝΟ δίσκο διαλέγεις αλλά δεν βλέπω και το πρόβλημα, μάλλον έχω πολλούς δίσκους/διαμερίσματα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από Makam
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα ελειξε περιπου στις 5 /9 και της 21/9 που μπηκα να ανανεωσω μου εβγαλε 1ευρω παλι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Makam είπε Δικό μου λάθος, ΜΟΝΟ δίσκο διαλέγεις αλλά δεν βλέπω και το πρόβλημα, μάλλον έχω πολλούς δίσκους/διαμερίσματα Είναι πρόβλημα γιατί σου δημιουργεί χύμα φακέλους..
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτι το οποίο δεν μου άρεσε είναι ότι με το game pass έχουν τις βασικές εκδόσεις σε κάποια παιχνίδια. Παράδειγμα το Middle Earth: Shadow of War, όπου στο game pass έχουν μόνο το main game. Αν θές τη definitive edition, με όλο το έξτρα περιεχόμενο, με έκπτωση λόγω game pass την αγοράζεις σχεδόν 40 ευρώ. Και το Steam παραδίπλα είχε την definitive edition προσφορά 9,99
Arkin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, panther_512 είπε Κάτι το οποίο δεν μου άρεσε είναι ότι με το game pass έχουν τις βασικές εκδόσεις σε κάποια παιχνίδια. Παράδειγμα το Middle Earth: Shadow of War, όπου στο game pass έχουν μόνο το main game. Αν θές τη definitive edition, με όλο το έξτρα περιεχόμενο, με έκπτωση λόγω game pass την αγοράζεις σχεδόν 40 ευρώ. Και το Steam παραδίπλα είχε την definitive edition προσφορά 9,99 Το χειροτερο ειναι οτι καθε τρεις και λιγο αφαιρουν παιχνιδια και ειτε τα αγοραζεις για να τα τελειωσεις ειτε τα αφηνεις στη μεση. Αυτο το συνδρομητικο μοντελο ειναι καλο σε ταινιες/σειρες αλλα στα παιχνιδια οχι γιατι μιλαμε για πολλες ωρες οποτε ειναι πολυ καλυτερο να υπαρχουν μονιμα στο steam/uplay/origins και να τα παιζουμε οποτε θελουμε χωρις να φοβομαστε για το αν θα βγουν η αν θα λειπουν καποια DLC. Για αυτο και η φθηνη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα