NickTG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 3 hours ago, prokroustis91 said: καλησπερα, ειμαι νεος στο xbox one s (το πηρα για το γιο μου) και θελω να ρωτησω μια ερωτηση νεου ... και θελω να ρωτησω το εξης...αν πληρωσω για το pass πχ μονο για ενα μηνα ενα ευρω που ειναι τωρα και ξεκινησω να κατεβασω και παιζω το fortnite (ειναι η μονη κονσολα που το χρεωνει, μ@λακια αυτο) και τελειωσει ο μηνας και δεν ξαναπληρωσω τοτε λοιπον παυει να παιζει το fortnite? δεν μπορω να ξαναπαιξω online? νο μάνι νο φάνι? ή μηπως το pass ειναι μονο για να κατεβασω το παιχνιδι (και ξεκινησω να παιζω)? To Fortnite είναι δωρεάν. Όμως για να παίξεις το battle royale θες είτε live gold είτε την ultimate. Με το game pass παίζεις τα παιχνίδια που έχει για όσο καιρό έχεις τη συνδρομή. Η ultimate είναι game pass και gold μαζί ενώ πιάνει και για το PC. 1
di maria kun Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) guys μια απορια υπαρχει trial 2 βδομαδων για gamepass pc?παλια ειχα κανει θυμαμαι σε xbox one,τωρα δεν εχω one,εχω μονο πσ,μπορω να βαλω ακομα και σε νεο λογαριασμο trial 2 βδομάδων???? για το outer worlds μονο το θελω Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από di maria kun
mike299 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, di maria kun είπε guys μια απορια υπαρχει trial 2 βδομαδων για gamepass pc?παλια ειχα κανει θυμαμαι σε xbox one,τωρα δεν εχω one,εχω μονο πσ,μπορω να βαλω ακομα και σε νεο λογαριασμο trial 2 βδομάδων???? για το outer worlds μονο το θελω Για δωρεάν περίοδο δεν ξέρω, αλλά ο πρώτος μήνας είναι 1ε. Πρακτικά δωρεάν είναι λοιπόν Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από mike299 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Στο xONE που πήρα την προσφορά με το 1€, την μοιράζει και στο PC,οπότε και εδώ μπορώ να κατεβάσω τα παιχνίδια του gamePass όπως και έκανα με το state of decay2. 1
di maria kun Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 a ok θα παρω τη μονοευρη τοτε ειχα την εντυπωση οτι ηταν timed προσφορα και εληξε
RedAlert539 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα βγήκε και το Outer Worlds. Τσίμπησα την μονόευρη κυρίως για να παίξω αυτό αλλά θα αδράξω την ευκαιρία να παίξω και κάποια άλλα που με ενδιαφέρουν(Gears 5, Metro Exodus). Μια ερώτηση, αν και λίγο off topic, είδα ότι έχει και το Tyrrany, για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Το έχει παίξει κανείς; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από RedAlert539
mike299 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Σήμερα βγήκε και το Outer Worlds. Τσίμπησα την μονόευρη κυρίως για να παίξω αυτό αλλά θα αδράξω την ευκαιρία να παίξω και κάποια άλλα που με ενδιαφέρουν(Gears 5, Metro Exodus). Μια ερώτηση, αν και λίγο of topic, είδα ότι έχει και το Tyrrany, για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Το έχει παίξει κανείς; Αν σου αρεσουν τα isometric RPG, όπως πχ Pillars of Eternity, τότε προχώρα άφοβα. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι με ενδιαφέρων lore. Στα συν του ότι είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που μπορείς εάν θέλεις να παίξεις σαν full evil χαρακτήρας 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δίνουν πολύ άθλια ταχύτητα στο download τους..Γιατί; Είτε κατεβάζω παιχνίδια από το ms store είτε μέσα από το xbox app(beta) πιάνω μέχρι 3mb/s που δεν είναι σταθερό καθόλου.. Όταν γενικά κατεβάζω με 5.8mb/s από steam και άλλες πλατφόρμες είτε αρχεία στον browser είτε torrent αρχεία. (του χω δώσει πρόσβαση από το firewall ή το κλείνω και τελείως) υπάρχουν κιάλλοι βλέπω https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-beta-game-pass-pc-slow-download-speed-for-all/2487d6c5-ceed-48db-81fe-2e81ff74aa20?auth=1 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από xtrmsnpr
giannisag17 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δίνουν πολύ άθλια ταχύτητα στο download τους..Γιατί; Είτε κατεβάζω παιχνίδια από το ms store είτε μέσα από το xbox app(beta) πιάνω μέχρι 3mb/s που δεν είναι σταθερό καθόλου.. Όταν γενικά κατεβάζω με 5.8mb/s από steam και άλλες πλατφόρμες είτε αρχεία στον browser είτε torrent αρχεία. (του χω δώσει πρόσβαση από το firewall ή το κλείνω και τελείως) υπάρχουν κιάλλοι βλέπω https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-beta-game-pass-pc-slow-download-speed-for-all/2487d6c5-ceed-48db-81fe-2e81ff74aa20?auth=1 Πριν ένα μήνα περίπου κατέβασα το forza horizon 4..Η ταχύτητα μεταξύ 47 με 50 mbps..Το κατέβασα από το store..
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, giannisag17 είπε Πριν ένα μήνα περίπου κατέβασα το forza horizon 4..Η ταχύτητα μεταξύ 47 με 50 mbps..Το κατέβασα από το store.. και πάλι λίγο για 50αρα τα 4.7-5..αλλά όχι σα και μένα. τί NAT και dmz έχω ανοιχτά, τί το upnp τίποτα.. και το store και το beta app την ίδια ταχύτητα μου δίνουν (btw απόψε το κατέβασα αυτό και έβλεπα ότι η ταχύτητα δεν ήταν καθόλου σταθερή από 1.5 μέχρι 5.7 με ΜΟ όσο το κοιτούσα να ήταν τα 3.5). Τα ίδια κάνει και το xbox βέβαια είτε στο πατρικό μου,είτε στο άλλο σπίτι,δεν πιάνει την Max ταχύτητα.. Ενω pc και ps4, full speed
seithan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Το MSStore δεν δίνει πάντα μεγάλο εύρος. Παθών. Δεν είναι όλα τα Stores GoG ή Steam! 1
Despotas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκαν πολλές νέες προσθήκες είτε άμεσα είτε τους επόμενους μήνες: https://www.techspot.com/news/82789-more-games-announced-xbox-game-pass-pc-including.html Τα βάζω σε spoiler γιατί είναι πολλά. Spoiler Available now: Age of Wonders: Planetfall (Xbox One, coming soon to PC) Lego: The Ninjago Movie (Xbox One) Remnant: From the Ashes (Xbox One) The Talos Principle (Xbox One and PC) Tracks: The Train Set Game (Xbox One and PC) Arriving this holiday season and throughout 2020: Cris Tales (Xbox One and PC) Cyber Shadow (Xbox One and PC) Darksiders 3 (Xbox One and PC) Double Kick Heroes (Xbox One and PC) Edge of Eternity (Xbox One and PC) Most of the Final Fantasy franchise, for Xbox One and PC, comprising of Final Fantasy 7, 8 Remastered, 9, 10: HD Remastered, 10-2: HD Remastered, 12: The Zodiac Age, 13, 13-2 Lightning Returns, 13 and 15. Forager (Xbox One and PC) Haven (Xbox One and PC) It Lurks Below (Xbox One and PC) Levelhead (Xbox One and PC) Life Is Strange 2: Episodes 4 and 5 (Xbox One) My Friend Pedro (Xbox One/PC) PHOGS (Xbox One and PC) She Dreams Elsewhere (Xbox One and PC) SkateBIRD (Xbox One and PC) Streets of Rage 4 (Xbox One and PC) Scourge Bringer (Xbox One and PC) Supraland (Xbox One) Tekken 7 (Xbox One) Touhou Luna Nights (Xbox One and PC) The Escapists 2 (Xbox One) The Red Lantern (Xbox One) The Red Strings Club (PC) The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One) Vambrace: Cold Soul (Xbox One and PC) West of Dead (Xbox One and PC) Later in 2020: Bleeding Edge (Xbox One and PC) Grounded (Xbox One and PC) Microsoft Flight Simulator (PC) Minecraft Dungeons (Xbox One and PC) Ori and the Will of the Wisps (Xbox One and PC) Tell Me Why (Xbox One and PC) Wasteland 3 (Xbox One and PC) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Despotas 1 1
Despotas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Despotas 1
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Απο την παραπανω λιστα απουσιαζει το Rage 2 για καποιο περιεργο λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα