Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε από παλιότερο build

Case: zalman Z9 neo 

PSU : be quiet pure power 11 400w gold

Graphics card: Gainward 1050ti

Ποσό που διαθέτουμε : 500-600

Χρήση υπολογιστή : Εργασίες γραφείου και ελαφρύ gaming. 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: autocad 2d, qgis, vmware (1 - 2 virtual machines) 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Γιαννενα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όσο το δυνατόν λιγότερα με δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .όχι 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, rakeesh είπε

Άν σε καλύπτει η κάρτα σε αυτά που κάνεις, πας στα παρακάτω.

Από visionstudio.gr.

Το τροφοδοτικό σου είναι σχετικά μικρό (αν και ποιοτικό), αλλά αν μείνεις στην 1050ti σε καλύπτει.

visionstudio.png.2ce0c51a2f140ac11b88db7063028607.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Σκεφτόμουν την msi x470 gaming plus στα ίδια λεφτά http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=60293&cat=3

Δυστυχώς το visionstudio δεν την έχει σε MAX έκδοση. Πέρα από το ότι θα πρέπει να κάνω update το bios μόνος μου (ή θα μπορούσαν να το κάνουν αυτοι?) ξέρει κανείς αν έχουν άλλες διαφορές οι απλές από τις MAX εκδόσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rakeesh είπε

Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Σκεφτόμουν την msi x470 gaming plus στα ίδια λεφτά http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=60293&cat=3

Δυστυχώς το visionstudio δεν την έχει σε MAX έκδοση. Πέρα από το ότι θα πρέπει να κάνω update το bios μόνος μου (ή θα μπορούσαν να το κάνουν αυτοι?) ξέρει κανείς αν έχουν άλλες διαφορές οι απλές από τις MAX εκδόσεις?

η μαξ είναι έτοιμη για τρίτη γενιά 
Επίσης έχει flashback λογικά όπως και η παλιά, θα μπορούσες ενδεχομένως να την κάνεις χωρίς cpu/ram, αλλά δεν χρειάζεται όπως έγραψα. 

Επεξ/σία από Rhamnusia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...