Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 minutes ago, mech_eng said:

Μάλλον είμαστε αρκετοι με το ιδιο προβλημα...

Λανσαρανε το προιον 50 και 100 χωρις να υπαρχει διαθεσιμοτητα εξοπλισμου (ρουτερ) και ετοιμοτητα τεχνικης υποδομης;

Ο παροχος σου δινει ενα χ ρουτερ σε ολες τις περιπτωσεις .απο εκει και περα αν δεν σε καλυπτει παιρνεις αλλο.αν δεν μπορεις να το αλλαξεις σε θεμα voip αγοραζεις dual band access point για να εκμεταλευτεις τα 5ghz.ο παροχος καλως η κακως και ισχυει για ολους δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει το super duper  router των 300 ευρω που θα κανει τα παντα. το θεμα Ping εχει να κανε αν εισαι με Interleave ή με Fast.το θεμα ταχυτητας μπορει να δειχνει οτι κατι εχει πιταρει που στην περιπτωση του Kv δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικα θεμα του παροχου που πληρωνεις αλλα μπορει να ειναι και θεμα του παροχου που ειναι το Kv.παρομοια πραγματα που γινοντουσαν και παλια οταν τα Dslam ηταν του οτε πριν το ιδιοκτητο δικτυο .που 2 Mbit γραμμες επαιζαν χειροτερα απο 1 επειδη ο οτε ειχε κανει 0 αναβαθμισεις. μετα απο καποιο σημειο ειναι θεμα bandwidth προς τα πισω κτλ.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

ο παροχος καλως η κακως και ισχυει για ολους δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει το super duper  router των 300 ευρω που θα κανει τα παντα

συμφωνω

απο εκει και περα δε θα επρεπε να προβαινει σε αναβαθμιση, ενεργοποιηση vdsl κ παραδοση του νεου ρουτερ 1 εβδομαδα μετα

και επιπλεον να μην μπορει να ανταποκριθει σε προβληματα που εμφανιζονται σωρηδον απο οτι φαινεται

τελος παντων...

Δημοσ.
19 hours ago, mech_eng said:

Μάλλον είμαστε αρκετοι με το ιδιο προβλημα...

Λανσαρανε το προιον 50 και 100 χωρις να υπαρχει διαθεσιμοτητα εξοπλισμου (ρουτερ) και ετοιμοτητα τεχνικης υποδομης;

δεν ειναι θεμα εξοπλισμου και τεχνικης υποδομής.υπαρχουν πολλα πραγματα στην μεση που μπορει να επηρεασουν και δεν σημαινει οτι σε ολα φταιει παντα ο παροχος που σου δινει την υπηρεσια αλλα μπορει να φταιει και ο παροχος που εχει το Kv.  τα router υποστηριζουν 100αρες ταχυτητες.οτι μπορει να μην εχουν ολα τα features που θελουμε ή να υπαρχουν bugs αυτο εχει να κανει οτι ο καθε παροχος προσπαθει και δινει φτηνο εξοπλισμό.

19 hours ago, mech_eng said:

συμφωνω

απο εκει και περα δε θα επρεπε να προβαινει σε αναβαθμιση, ενεργοποιηση vdsl κ παραδοση του νεου ρουτερ 1 εβδομαδα μετα

και επιπλεον να μην μπορει να ανταποκριθει σε προβληματα που εμφανιζονται σωρηδον απο οτι φαινεται

τελος παντων...

οσο παιζουμε με χαλκο και οσο ο ενας παροχος παταει πανω στον αλλον θα υπαρχουν θεματα.αυτο δενσημαινει οτι δεν πρεπει να δοθει ενα προιον. τωρα για την παραδοση του router προσωπικα μου ηρθε πριν ενεργοποιηθω. οπως ειχαμε προβληματα στο adsl ετσι θα ειναι και στο vdsl. και ειδικα στο vdsl θα φανουν παρα πολλα προβληματα με τις λαθος καλωδιωσεις στα σπιτια.ασχετο με το παρον απλα το αναφερω. επισης θα φανει ολη η σαπιλα των box που μπαζουν νερα και εχουν οξειδωμενα καλωδια.το vdsl χανει Mbit για πλακα οποτε θα βγουν ολα στην φορα (οχι οτι θα αλλαξει κατι).μονο το Ftth θα σωσει την κατασταση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

επισης θα φανει ολη η σαπιλα των box που μπαζουν νερα και εχουν οξειδωμενα καλωδια.το vdsl χανει Mbit για πλακα οποτε θα βγουν ολα στην φορα (οχι οτι θα αλλαξει κατι)

είναι κατι που το φοβαμαι κι εγω. ηδη εχω συναντησει 1-2 περιπτωσεις γνωστων

Δημοσ.
2 minutes ago, mech_eng said:

είναι κατι που το φοβαμαι κι εγω. ηδη εχω συναντησει 1-2 περιπτωσεις γνωστων

Και οι καλωδιωσεις στα σπιτια ειναι λαθος αφου εχουν παραλληλα (bridge taps) αλλα και απειρες περιοχες παιζουν ακομα με σιδερενια box που ειναι το μαυρο τους το χαλι.και 500 καλωδια ενωμενα κομμενα ανα 10 μετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...