Προς το περιεχόμενο

Google Family Link

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ψάχνω κάποια λύση! Είχα ενεργοποιήσει σε Android tablet MLS την εφαρμογή family link για γονικό έλεγχο, πέρασε ένας μήνας κι αποφάσισα να σβήσω από τη δική μου συσκευή το family link γιατί παρά ήταν υπερπροστατευτικό και δεν άφηνε το παιδικό ταμπλετ να μπει ούτε στο YouTube ούτε να κατεβάσει το 90% των εφαρμογών κτλπ, έτσι από το δικό μου κινητό διέγραψα τον γονικό έλεγχο και το προφίλ μου ως "πατέρας" διαχειριστής του family link συν την εφαρμογή, μαζι με όλο αυτό διαγράφηκε και το email που είχα φτιάξει για το παιδί και προστατευόταν από το family link!

Ποιο είναι τώρα το αποτέλεσμα?

Έχει διαγραφεί το mail και έχει κλειδώσει το ταμπλετ, δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα, δεν με αφήνει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ούτε να βάλω άλλο λογαριασμό με άλλο mail, ζητάει έναν κωδικό για να ξεκλειδώσει τον οποίο μπορώ να τον βρω μόνο από τον δικό μου λογαριασμό family link, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα? Για να φτιάξω εγώ ξανά δικό μου λογαριασμό και να βρω την γεννήτρια κωδικών ώστε να ξεκλειδώσω το παιδικό ταμπλετ πρέπει να περάσουν 12 ΜΉΝΕΣ!!! ΝΑΙ 12 ΜΉΝΕΣ! Δεν με αφήνει η Google να επαναφέρω το προφίλ μου στο family link ωστε να μπορέσω να ξεκλειδώσω το ταμπλετ και να φτιάξω εκεί άλλο mail με άλλον λογαριασμό?

Έχει συμβεί σε κανένα κάτι αντίστοιχο? Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά δεν έχω βγάλει κανένα αποτέλεσμα!

Ευχαριστώ!

Screenshot_20190903-230415.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...