Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε 1056 ΑΜΕΣΑ . Ολοι ακουνε και κανενας δε κανει τιποτα εδω . Την επομενη τα ιδια και τα ιδια μεχρι που γινεται το κακο και κανενας δε ειδε τιποτα Να μιλάμε για κάτι απλό πχ πχ κολικούς, πρώτα δόντια το απικλειουμαι? 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Ακούγονται τα πάντα. Καλοκαίρι, ανοιχτά παράθυρα.. Το ότι μια νέα μητέρα που από ότι κατάλαβα είναι και μόνη μπορεί απλά να φώναξε στο μωρό δεν μου λέει κάτι, αν θες να είσαι σωστός κτυπά την πορτα και ρώτα τι γίνεται αν την δεις αρνητικη /επιθετική τότε πριν κλείσεις την πόρτα πάρε όπου χρειάζεται για καταγγελία 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αφου σου λεει γινεται συνεχως .... 1056 ΑΜΕΣΑ . Ολοι ακουνε και κανενας δε κανει τιποτα εδω . Την επομενη τα ιδια και τα ιδια μεχρι που γινεται το κακο και κανενας δε ειδε τιποτα Δεν λέει κάτι το συνέχεια ανηψι μου όταν έβγαζε δόντια 3 βδομάδες δεν σταμάτησε παρόλο που του δίναν κάτι φάρμακα που τους έγραψε ο γιατρός για να μην πονάει, Δεν είμαι αντίθετος στο κάποιος να καταγγείλει κάτι που είδε, αντίθετα θα τον υποστηρίξω αλλά πρωτα ας κάνει την κίνηση να ρωτήσει τι γίνεται 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι βεβαια αλλα αν ειναι περίπτωση εγκατάλειψης ; Σε αναλογη περιπτωση που ειχα παει και χτυπησει ειχαν πλανταξει στο κλαμα στον οροφο και η μανα ηταν κατω με το γκομενο ... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Οχι βεβαια αλλα αν ειναι περίπτωση εγκατάλειψης ; Σε αναλογη περιπτωση που ειχα παει και χτυπησει ειχαν πλανταξει στο κλαμα και η μανα ηταν κατω με το γκομενο go figure Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα? Και εγώ κάπου κάποτε ίσως ήμουν βουδιστής, οι σωστές κινήσεις όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον είναι πας του μιλάς και αν δεν βγει άκρη τότε προχωράς σε καταγγελία μυνηση η ότι άλλο χρειάζεται Αν τελικά πχ το μωρό Βγάζει δόντια και δεν κάνει τίποτα το οποίο φάρμακο έδωσε ο γιατρούς και μπλέξεις μια νέα μητέρα χωρίς λόγο θα κερδίσεις κάτι? 4 1
vasilllis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Να φοβασαι μην σου κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση. Τι διαβαζουν ωρες ωρες τα ματακια μου. Και η αστυνομια μπορει να επεμβει καλωντας την ή να πας σε ενα τμημα. γραμμη 11525. Αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να ελεγξουν αν η καταγγελια ισχυει.
Curtis76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ντιν ντον.... - Γεια σας, το μωρο σας κλαιει συνεχως. Ειναι καλα? Συμβαινει κατι? Μπορω να βοηθησω σε κατι? Σεναριο1 Τι θες και χτυπας στα ξενια σπιτια? Σεναριο 2 Ολα καλα απλα βγαζει δοντια Σεναριο 3 Το κακομεταχειριζομαι και το χτυπαω. Δηλαδη τι περιμενει κανεις με το να χτυπησει το κουδουνι ειδικα αν δε γνωριζονται? Δηλαδη σε ποιο απο τα παραπανωσεναρια καλυπτεσαι και τελικα δε κανεις κατι ? Πηγαινε στην αστυνομια φιλε μου ή οπου αλλου σου λενε γιατι θα γινει κανενα κακο και θα το εχεις και τυψεις και θα σε κραξω και εγω απο εδω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Curtis76 4 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Να μιλάμε για κάτι απλό πχ πχ κολικούς, πρώτα δόντια το απικλειουμαι? Το ότι μια νέα μητέρα που από ότι κατάλαβα είναι και μόνη μπορεί απλά να φώναξε στο μωρό δεν μου λέει κάτι, αν θες να είσαι σωστός κτυπά την πορτα και ρώτα τι γίνεται αν την δεις αρνητικη /επιθετική τότε πριν κλείσεις την πόρτα πάρε όπου χρειάζεται για καταγγελία Δεν λέει κάτι το συνέχεια ανηψι μου όταν έβγαζε δόντια 3 βδομάδες δεν σταμάτησε παρόλο που του δίναν κάτι φάρμακα που τους έγραψε ο γιατρός για να μην πονάει, Δεν είμαι αντίθετος στο κάποιος να καταγγείλει κάτι που είδε, αντίθετα θα τον υποστηρίξω αλλά πρωτα ας κάνει την κίνηση να ρωτήσει τι γίνεται δεν θα παρει τηλεφωνο την swat. οι υπηρεσίες αυτές είναι αρμόδιες να "ρωτήσουν τι γίνετε" και να μάθουν αν υπάρχει λόγος επέμβασης ή παράνομη συμπεριφορά. Δεν θα μπλέξει κανένας αθωος, δεν ειμαστε αμερική εδω, με το ζόρι μπλέκουν οι παράνομοι. Αν οντως υπάρχει θεμα, ειναι ζητημα μηνών ή και ημερων για ενα πολύ μικρο παιδι να έχει ψυχικα τραυματα η ακομη και σωματικά. Οι μανάδες που ειναι στα λογικά τους δεν βρίζουν το παιδι ολη μέρα, αυτα που περιγράφει σηκωνουν άμεση ενημέρωση των αρμοδίων υπηρεσιών. 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αφου σου λεει γινεται συνεχως .... 1056 ΑΜΕΣΑ . Ολοι ακουνε και κανενας δε κανει τιποτα εδω . Την επομενη τα ιδια και τα ιδια μεχρι που γινεται το κακο και κανενας δε ειδε τιποτα Λατρεύω αυτό το μήνυμα.
noo_mercy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ στην δεύτερη κόρη μου είχα 6 μήνες άυπνος με κλάματα κάθε βράδυ, και όλα αυτά επειδή το γάλα της μάνας της δεν της έφτανε και ξένο γάλα σε ότι συνδυασμό μπουκαλιού - εταιρίας γάλατος μπορείτε να φανταστείτε δεν έπινε.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν σημαίνει ότι επειδή κλαίει είναι και σημάδι κακοποίησης - παραμέλησης. Μια επικοινωνία με την μητέρα θα δείξει αν υπάρχει πρόβλημα για τα περεταίρω,... 3
christos4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 ο ts στο δικό του μυαλό θεωρεί ότι η μάνα είναι για τα σίδερα. μπορεί να είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου... ο ts όμως ούτε ψυχολόγος είναι, ούτε κοινωνικός λειτουργός είναι (φαντάζομαι) για να μπορεί να διακρίνει σημάδια που θα δει κάποιος ειδικός αν μιλήσει με την μητέρα. εφόσον υπάρχει υποψία καλό θα ήταν να αναφερθεί στους αρμοδίους και αυτοί να διαγνώσουν και να αποφασίσουν...
dkstopo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 ελπίζω να μην μείνεις άπραγος. Αν πάθει κάτι το μωρό είσαι "συνυπεύθυνος¨ και μετά άντε να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν ήξερες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Oσοι γραφετε δικαιολογιες που "πιθανον" δικαιολογουν τα αδικαιολογητα, αφηστε και ενα τηλεφωνακι να σας καλεσουν για συναυτουργια η οπως λεγεται οταν γινει η στραβη. Αυτο που εγραψε ο dkstopo απο επανω, ευγε φιλε. Ειδαλλως οπως λεει και η μαμα του παιδιου κατα τον αρχικο μηνυμα, "σκαστε" Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις