Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Επειδή θέλω να στείλω βιογραφικό σε εταιρία και θέλω να συμπεριλάβω συγκεκριμένο πρότζεκτ χωρίς να δείξω κώδικα, υπάρχει κάποια μεσοβέζικη λύση;

Ο λόγος είναι επειδή η εφαρμογή πωλείται. Το να ανεβάσω την εφαρμογή με μειωμένες λειτουργίες είναι σωστή λύση; Προσωπικά απέρριψα λύσεις τύπου "ανέβασμα βίντεο της εφαρμογής εν δράσει" ή απλά ένα αρχείο που να εξηγεί το τι κάνει η εφαρμογή.

Θα πει κάποιος "γιατί θες τη συγκεκριμένη". Επειδή είναι πολύ κοντά στη φύση της εταιρίας που θα στείλω βιογραφικό.

Το αντιμετώπισε κανείς; Καμία ιδέα;

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

Κλειδωμένη λειτουργική έκδοση που θα λήξει σε χχχ μερες. ?

Είναι πάντως θέμα καθώς "λογικά" θα γίνει μια "προσπάθεια" η εφαρμογή σου να ενσωματωθεί στα της εταιρείας.......πρέπει κάπως να αποδείξεις περίτρανα ότι είναι δική σου....λογικά με δημοσιεύσεις/βιντεο κτλ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, masteripper είπε

Κλειδωμένη λειτουργική έκδοση που θα λήξει σε χχχ μερες. ?

Είναι πάντως θέμα καθώς "λογικά" θα γίνει μια "προσπάθεια" η εφαρμογή σου να ενσωματωθεί στα της εταιρείας.......πρέπει κάπως να αποδείξεις περίτρανα ότι είναι δική σου....λογικά με δημοσιεύσεις/βιντεο κτλ.

Εντάξει, μπορώ να στείλω μία κόπια, να στείλω ένα pdf ως help file και ένα κλειδί και ας μην το χρησιμοποιήσουν ποτέ. Θεωρώ ότι είναι απόδειξη ότι είμαι ο δημιουργός. Αλλά δε θέλω αυτός που θα ασχοληθεί να βρει προσκόμματα για να τρέξει απλά μία εφαρμογή.

Δεν αντιλαμβάνομαι το " θα γίνει μια "προσπάθεια" η εφαρμογή σου να ενσωματωθεί στα της εταιρείας ". Τι ακριβώς εννοείς;

Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 9:59 ΜΜ, Lanike71 είπε

Δεν αντιλαμβάνομαι το " θα γίνει μια "προσπάθεια" η εφαρμογή σου να ενσωματωθεί στα της εταιρείας ". Τι ακριβώς εννοείς;

Δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ αλλά απ'το βλέπω ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος...

Οπότε αν η εφαρμογή σου έχει προοπτικές εκατομμυρίων είναι σίγουρο ότι θα γίνει μια προσπάθεια να οικειοποιηθούν τον κώδικα σου....να πουν ότι ο κωδικας/ιδέα ήταν δικιά τους και εσύ απλώς είχες μια συνεισφορά...

Στο κάτω κάτω της γραφής δες και την ταινία για το Facebook....ο τυπακος δεν έγινε master of the universe γιατί ήταν ο καλύτερος... απλώς βρήκε μια ιδέα...την οικειοποιήθηκε .......και μετά οι άλλοι πήραν τα ψίχουλα...

Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 8:17 ΜΜ, Lanike71 είπε

Καλησπέρα,

Επειδή θέλω να στείλω βιογραφικό σε εταιρία και θέλω να συμπεριλάβω συγκεκριμένο πρότζεκτ χωρίς να δείξω κώδικα, υπάρχει κάποια μεσοβέζικη λύση;

Ο λόγος είναι επειδή η εφαρμογή πωλείται. Το να ανεβάσω την εφαρμογή με μειωμένες λειτουργίες είναι σωστή λύση; Προσωπικά απέρριψα λύσεις τύπου "ανέβασμα βίντεο της εφαρμογής εν δράσει" ή απλά ένα αρχείο που να εξηγεί το τι κάνει η εφαρμογή.

Θα πει κάποιος "γιατί θες τη συγκεκριμένη". Επειδή είναι πολύ κοντά στη φύση της εταιρίας που θα στείλω βιογραφικό.

Το αντιμετώπισε κανείς; Καμία ιδέα;

Θα ανέφερεις απλα ότι είσαι ο developer ταδε εφαρμογης που είναι στο store, δεν θα δώσεις ούτε φωτογραφίες, ούτε trial ούτε τίποτε προφανώς. Έτσι κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, masteripper είπε

Δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ αλλά απ'το βλέπω ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος...

Οπότε αν η εφαρμογή σου έχει προοπτικές εκατομμυρίων είναι σίγουρο ότι θα γίνει μια προσπάθεια να οικειοποιηθούν τον κώδικα σου....να πουν ότι ο κωδικας/ιδέα ήταν δικιά τους και εσύ απλώς είχες μια συνεισφορά...

Στο κάτω κάτω της γραφής δες και την ταινία για το Facebook....ο τυπακος δεν έγινε master of the universe γιατί ήταν ο καλύτερος... απλώς βρήκε μια ιδέα...την οικειοποιήθηκε .......και μετά οι άλλοι πήραν τα ψίχουλα...

Όχι, δεν είναι κάτι καινοτόμο η εφαρμογή. Το fb προφανώς ήταν κάτι νέο, με προοπτικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Όχι, δεν είναι κάτι καινοτόμο η εφαρμογή. Το fb προφανώς ήταν κάτι νέο, με προοπτικές.

Αμφιβάλλω αν υπήρχε κάποιος σίγουρος για τις "προοπτικές" του...... άλλωστε η "κεντρική του ιδέα" ..αυτή ουσιαστικά που ευθύνεται για την γιγάντωση του ήταν και είναι ιδιαίτερα απλή ... απλώς οι ανταγωνιστές κάπου δεν έπιασαν τον παλμό της εποχής....οπότε αν π.χ τώρα λανσαριστεί με κάποια άλλη πιο ελκυστική μορφή είναι σίγουρο θα το εκθρονίσει σε χρόνο dt.

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...