JohnHacked Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Για μένα κάνε τα εξής. 1)Έλεγχος του σκληρού δίσκου για να δεις αν όλα είναι οκ (πανεύκολη διαδικασία) 2)Αν την έχεις χρόνια κάνε έναν καθαρισμό άλλαξε και μια παστούλα και δες αν το πρόβλημα παραμένει.
jimarios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 μετα απο ενα Rebuild Database και ενα φυσιμα που του εκανα, εχτες επαιζε η κονσολα συνεχωμενα γυρω στις 3μιση ωρες και σημερα για την ωρα εχει παιξει 2 ωρες. φαινεται να ειναι κομπλε ολα μιας και δεν εχει κανει το παραμικρο προβλημα.αργοτερα θα χωσω και ενα for honor που ειναι πιο βαρυ και αν κλεισει το ps4 μονο του παλι παει να πει οτι το τροφοδοτικο εχει θεμα Στις 3/1/2020 στις 10:25 ΠΜ, Mr_Terror είπε οχι δεν χανονται τα αρχεια που εχει ο δισκος μεσα.Τσεκαρε την υγεια του δισκου ,ειναι ευκολο μπορεις να το κανεις.Τον συνδεεις στον υπολογιστη σου και με το hdsentinel βλεπεις την υγεια του. θα παρει πολη ωρα;εχω γυρω στα 650 gb μεσα.επισης ειναι free αυτο το προγραμμα;
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 ενα λεπτο υποθεση ειναι.Ναι υπαρχει δωρεαν εκδοση.
mikele13- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 τσεκαρετε καλου κακου και τις επιλογες στο power save mode αν ειναι τικαρισμενη καποια, ωστε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να κλεινει.. το επαθε φιλος και πριν την ανοιξω για καθαρισμα,ηταν επιλεγμενο να κλεινει μετα απο 1 ωρα... Δεν εχετε να χασετε τιποτα...😊
dhmhtrhs208 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω τΟ ps4 slim και το είχα πάει για να μου το καθαρίσουν και από τότε όταν μπενω σε παιχνίδια κάνει έναν δυνατό θόρυβο και μετά κλεινει γτ υπερθεμενεται αυτοί εκεί που το πήγα μου άλλαξαν παστα γτ είχε λιώσει και μου το καθάρισαν μηπος ξέρει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα με το ps4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα