Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω ένα PS4 slim 1T εδώ και ένα χρόνο. Τις τελευταίες 2 μέρες εκεί που παίζω σταματάει να δουλεύει και κλείνει από μόνο του σαν να το έχω τραβήξει από την πρίζα.... Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται μόνο όταν παίζω το assassin's creed odyssey ή το origins για κάποιο λόγο! Να τονίσω ότι δεν μου εμφανίζει μύνημα υπερθέρμανσης πρίν απενεργοποιηθεί, άνοιξα και καθάρισα τον ανεμιστήρα του, και σε όλα τα άλλα παιχνίδια παίζει κανονικά οπότε δε νομίζω να είναι πρόβλημα hardware! Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Στράτος Κοντογιάννης
JohnHacked Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου έχει συμβεί πολλές φορές και σε Fat αλλα και σε σλιμ. Με εσωτερικό καθαρισμό και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας το μηχάνημα έστρωσε. Δεν έχει να κάνει ο σκληρός δίσκος καθώς αν είχε πρόβλημα θα του έβγαζε μύνημα για Update. Για την υπερθέρμανση δεν χρειάζεται πάντα να σου βγάλει μύνημα καθώς και σε μένα τα μηχανήματα έσβηναν ακαριαία. Αλλη περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό σου. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπα. Αν δε στρώσει εδώ είμαστε. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από JohnHacked 1
Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, JohnHacked είπε Μου έχει συμβεί πολλές φορές και σε Fat αλλα και σε σλιμ. Με εσωτερικό καθαρισμό και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας το μηχάνημα έστρωσε. Δεν έχει να κάνει ο σκληρός δίσκος καθώς αν είχε πρόβλημα θα του έβγαζε μύνημα για Update. Για την υπερθέρμανση δεν χρειάζεται πάντα να σου βγάλει μύνημα καθώς και σε μένα τα μηχανήματα έσβηναν ακαριαία. Αλλη περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό σου. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπα. Αν δε στρώσει εδώ είμαστε. Το θέμα είναι ότι το παθαίνει μόνο όταν παίζω assassin's creed odyssey σε όλα τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει περίπτωση τα το φτάνει στα άκρα το συγκεκριμένο παιχνίδι;
JohnHacked Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα το πάθαινε στο GTA και στο Read dead που είναι βαριά παιχνίδια. 1
dinos234 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικά είναι λόγο υπερθέρμανσης κάποια παιχνίδια είναι βαριά όπως είπε και ένας από πάνω λογικά θέλει καθάρισμα και να αγοράσεις αν δεν έχεις μια πάστα να βάλεις. Αν το ps4 ακούγεται εκεί που παίζεις δυνατά και ζεσταίνεται και κλείνει πολύ πιθανών να είναι αυτό. 1
Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, dinos234 είπε Λογικά είναι λόγο υπερθέρμανσης κάποια παιχνίδια είναι βαριά όπως είπε και ένας από πάνω λογικά θέλει καθάρισμα και να αγοράσεις αν δεν έχεις μια πάστα να βάλεις. Αν το ps4 ακούγεται εκεί που παίζεις δυνατά και ζεσταίνεται και κλείνει πολύ πιθανών να είναι αυτό. Μου κάνει εντύπωση γιατί ας πούμε και το Witcher είναι βαρύ αλλά παίζει κανονικά Το ac origins ενώ έκανε τα ίδια στην αρχή τώρα παίζει κι αυτό κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι σφάλμα του παιχνιδιού;
postfire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 αεριζεται καλα η κονσολα σου? η την εχεις σε κανα ντουλαπι μεσα χωμενη σε ραφι? βαλε το god of war και δες αν στο κανει 1
Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, postfire είπε αεριζεται καλα η κονσολα σου? η την εχεις σε κανα ντουλαπι μεσα χωμενη σε ραφι? βαλε το god of war και δες αν στο κανει Όχι πάνω σε τραπέζι είναι αερίζεται από παντού έπαιξε κανονικά Witcher 3, god of war, ac unity και origins και μόνο στο odyssey μου το κάνει
postfire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν επαιξε ειδικα το gow εισαι οκ κατι παιζει με το ac ξαναπερασε το εκτος αν το τροφοδοτικο του πσ4 κανει κολπα και θα σε αφισει καποια στιγμη αποτομα δοκιμασε και σε αλλη πριζα να αποκλησεις και αυτο αλλαζεις και μια καλη παστα για να εισαι σιγουρος Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από postfire 1
dinos234 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Στράτος Κοντογιάννης είπε Μου κάνει εντύπωση γιατί ας πούμε και το Witcher είναι βαρύ αλλά παίζει κανονικά Το ac origins ενώ έκανε τα ίδια στην αρχή τώρα παίζει κι αυτό κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι σφάλμα του παιχνιδιού; Αν είναι σε ένα μόνο συγκεκριμένο παιχνίδι ενδέχεται να είναι και του παιχνιδιού αν και δεν μου έχει τύχει ποτέ ούτε το ξανά άκουσα μόνο να σε πετάει εκεί που παίζεις από το παιχνίδι και να σου βγάζει σφάλμα.
jon_pallis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Διορθωστε με αν κανω λάθος αλλά..... Ο φίλος θα μπορούσε να κάνει install το AC Odyssey σε εναν εξωτερικό και να το τρεξει από εκεί. Αν το κάνει εκ νέου τότε δεν είναι ο σκληρός Με fresh install, θα φανεί αν έχει κάποιο πρόβλημα το installed build Αν όλα πανε καλα, πάει να ελεφξει την περίπτωση υπερθέρμανης ή/και τροφοδοτικού
jimarios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε ολους!! Πριν καμία βδομάδα αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο θέμα . Ενώ λιώνω το PS4 με assassins origins, δεν είχα ποτέ θέμα να κλείσει μόνο του το εργαλείο. πήρα λοιπόν το for honor και ενώ έκανα ακόμα το install το οποίο είναι 30gb κοντά εσβηνε το ps4 μόνο του και έκανε restart. έκανε πάντα check στο δίσκο και μετά έβγαζε μήνυμα οτι το ps4 δεν απενεργοποιηθηκε με τον κατάλληλο τρόπο κλπ κλπ. από τα πολλά κατάφερα και έκανα Install και ενημέρωση του παιχνιδιού και καθώς έπαιζα εσβηνε αλλά οχι με το που το έβαζα. απόρησα λοιπόν και λέω τι έγινε ρε γαμώτο ; λες να φταίει το δισκάκι που ήταν used? έβαλα λοιπόν πάλι το origins ,έπαιξα καμιά ωρίτσα και όλα καλά. κανένα πρόβλημα. σήμερα λοιπόν ήρθαν ta lego batman και lego ninjago . έπαιξαν κοντά καμιά ωρίτσα τα μικρά το ninjago και πάλι το ίδιο. τους το ξαναεβαλα και μετά απο κανα τέταρτο πάλι τα ιδια.ε λέω αφού έκλεισε ας βάλουμε και το batman. έπαιξαν κάνα δίωρο και κάτι , κανένα πρόβλημα. μετά έβαλαν πάλι το ninjago και έπαιξαν ανενόχλητα. με λίγα λογία όποτε του την βαρέσει του ps4 και σε όποιο παιχνίδι να ναι μας κάνει ιστοριούλες. για αρχή λέω να το ανοίξω να του ρίξω ένα καθαρισματακι στον ανεμιστήρα, αλλά αν συνεχίσει το ίδιο τι παίζει; πάμε για δίσκο ή τροφοδοτικό; ευχαριστώ
postfire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, jimarios είπε Καλησπέρα σε ολους!! Πριν καμία βδομάδα αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο θέμα . Ενώ λιώνω το PS4 με assassins origins, δεν είχα ποτέ θέμα να κλείσει μόνο του το εργαλείο. πήρα λοιπόν το for honor και ενώ έκανα ακόμα το install το οποίο είναι 30gb κοντά εσβηνε το ps4 μόνο του και έκανε restart. έκανε πάντα check στο δίσκο και μετά έβγαζε μήνυμα οτι το ps4 δεν απενεργοποιηθηκε με τον κατάλληλο τρόπο κλπ κλπ. από τα πολλά κατάφερα και έκανα Install και ενημέρωση του παιχνιδιού και καθώς έπαιζα εσβηνε αλλά οχι με το που το έβαζα. απόρησα λοιπόν και λέω τι έγινε ρε γαμώτο ; λες να φταίει το δισκάκι που ήταν used? έβαλα λοιπόν πάλι το origins ,έπαιξα καμιά ωρίτσα και όλα καλά. κανένα πρόβλημα. σήμερα λοιπόν ήρθαν ta lego batman και lego ninjago . έπαιξαν κοντά καμιά ωρίτσα τα μικρά το ninjago και πάλι το ίδιο. τους το ξαναεβαλα και μετά απο κανα τέταρτο πάλι τα ιδια.ε λέω αφού έκλεισε ας βάλουμε και το batman. έπαιξαν κάνα δίωρο και κάτι , κανένα πρόβλημα. μετά έβαλαν πάλι το ninjago και έπαιξαν ανενόχλητα. με λίγα λογία όποτε του την βαρέσει του ps4 και σε όποιο παιχνίδι να ναι μας κάνει ιστοριούλες. για αρχή λέω να το ανοίξω να του ρίξω ένα καθαρισματακι στον ανεμιστήρα, αλλά αν συνεχίσει το ίδιο τι παίζει; πάμε για δίσκο ή τροφοδοτικό; ευχαριστώ για προβλημα τροφοδοτικου δειχνει
jimarios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, postfire είπε για προβλημα τροφοδοτικου δειχνει τα διαγράφει όλα αν αλλαχτεί;
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 οχι δεν χανονται τα αρχεια που εχει ο δισκος μεσα.Τσεκαρε την υγεια του δισκου ,ειναι ευκολο μπορεις να το κανεις.Τον συνδεεις στον υπολογιστη σου και με το hdsentinel βλεπεις την υγεια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα