Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2019 στις 9:35 ΜΜ, Soulson είπε

Γελάω με τους Ελληναράδες εδώ μέσα που είναι η απόδειξη για το πώς αυτός ο λαός δεν εξελίχθηκε ποτέ.... 😂😂😂 και όλα αυτά σε ένα τεχνολογικό site..... 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Δεν ξέρουν οι εταιρείες ξέρετε εσείς.... 😂 Τραγικοί απλά.... Εντωμεταξύ τσαντιζονται αυτοί που δεν θα μπορούσαν να ήταν με τίποτα αγοραστές τέτοιου οικονομικού ύψους και διαμαρτύρονται για κλέψιμο από τις εταιρίες και είναι προφανές ότι δεν απευθύνεται σε αυτούς.... 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Τι σχέση έχει αν είμαι εν δυνάμει πελάτης ενός προϊόντος με το γεγονός ότι μια εταιρεία προσπαθεί να πουλήσει σε πειραματικό στάδιο προϊόν.. Δηλαδή πρέπει να είμαι υποψήφιος πελάτης για να κρίνω τη κάθε ηλιθια πρακτική που μπορεί να ακολουθεί μια εταιρεία.. 

Στο απυρόβλητο δεν βρίσκεται καμία εταιρεία.. Και δεν χρειάζεται να είμαι αστροφυσικός για να κρίνω εμπορικά ατόπηματα

Για να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.. 

Επεξ/σία από Getapen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Getapen είπε

Τι σχέση έχει αν είμαι εν δυνάμει πελάτης ενός προϊόντος με το γεγονός ότι μια εταιρεία προσπαθεί να πουλήσει σε πειραματικό στάδιο προϊόν.. Δηλαδή πρέπει να είμαι υποψήφιος πελάτης για να κρίνω τη κάθε ηλιθια πρακτική που μπορεί να ακολουθεί μια εταιρεία.. 

Στο απυρόβλητο δεν βρίσκεται καμία εταιρεία.. Και δεν χρειάζεται να είμαι αστροφυσικός για να κρίνω εμπορικά ατόπηματα

Για να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.. 

Ο,τι δεν μπορεις ή δεν σε νοιάζει να το αγοράσεις πολυ απλά το προσπερνάς. Υπάρχουν στον κόσμο πάρα πολλά πειραματικά προϊόντα πέρα από κινητά κλπ. Έτσι είναι η αγορά, έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Αλλιώς δεμ θα υπήρχε  εξέλιξη. Επίσης αυτό που σχολιάζεις δεν είναι καν ακόμα στην αγορά ούτε ήταν όταν δόθηκε σε youtubers. Οπότε συνεχίζεις να ασχολείσαι με κάτι άτοπο. Όλα αυτά τα στοιχεία και η ενασχόλησή σου με αυτό το προϊόν (Εκτός αν ασχολείσαι με το να σχολιάζεις την παγκόσμια αγορά και τα προϊόντα που βγαίνουν σε όλους τους κλάδους χωρίς λόγο) το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι είσαι  απλά hater της εταιρείας ή πολύ θα το ήθελες και σου ζητάει πολλά και δεν μπορείς να το πάρεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει από την άλλη σαν προϊόν απλά το προσπερνάς! Η πρακτική μιας τέτοιας μεγαλο-εταιρειας που την αποκαλείς ηλίθια έχει δρομολογηθεί από άτομα που κάνουν αυτή τη δουλειά και δεν είναι απλά σχολιαστές σε ένα forum.  Σίγουρα και οι εταιρείες κάνουν λάθη αλλά με τον τρόπο που σκέφτεστε κάποιοι εδώ μέσα πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η κάθε εταιρεία ακόμα θα στέλναμε εικονο-μηνύματα από Nokia 3310. Αν είχε ανακαλυφθεί το κινητό ακόμα σαν προϊόν... Τέλος όσοι μιλάτε  για beta αγοραστές αν σκεφτείτε σε βάθος είμαστε beta αγοραστές όλοι μέχρι την επόμενη σειρά τηλεφώνων. Αλλά το μόνο που νοιάζει τους περισσότερους εδώ μέσα είναι οι κάμερες και ποσες ακόμα θα βάλουν. Οπότε δεν περιμένω κάτι καλύτερο. 

Επεξ/σία από Soulson
Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 8:39 ΜΜ, jim0912 είπε

Ρε παιδια εγω να ρωτησω κατι; Γιατι τοσο hate; Πειτε μου ενα concept το οποιο εφερε την επανασταση στην τεχνολογια το οποιο πετυχε με τη μια. Η TV που εχεις στο σαλονι σου αυτη τη στιγμη, ανεξαρτητως γενιας εχει περασει απο βασικα σταδια εξελιξης για να φτασει στο σημειο να ειναι σε παχος οσο μια κολλα Α4. Υπομονη, ενταξει σπασαμε πλακα με το πρωτο fold, ομως πρεπει να αναγνωρισουμε την προσπαθεια της Samsung μετα την πρωτη αποτυχια. Η τεχνολογια κανει τεραστια βηματα οσο οι εταιρειες τολμανε να επενδυσουν εκατομμυρια σε ενα project με το οποιο εμεις γελαμε, καποια στιγμη θα την βρουν την ακρη.

Όπως με τις κυρτές οθόνες και το 3D....
Οι περισσότεροι που θα το πάρουν θα το κάνουν γιατί είναι "ουάου".
Το ίδιο έγινε με κυρτές (σε κινητά κ TVs) αλλά και με το 3d.
Τα αγοράζαν γιατί δείχναν κουλ και ειδικά στην περίπτωση
των 3d χρησιμοποιούσαν το 3d μια φορά τους έπιανε ζαλάδα
και τέρμα.

Τέτοια προίόντα είναι απλώς βεγγαλικά που υποστηρίζονται
με καλό marketing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...