Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα μαιλ [email protected] μου έρχονται 10-15 σπαμ την ήμερα για..... ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ τους μύκητες στα νύχια κλπ...κλπ...... Κάθε μαιλ είναι και απο διαφορετικό μαιλ οπότε το μπλοκάρισμα δεν λειτουργεί.Υπάρχει άλλος τρόπος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρουσα ερώτηση αλλά δίνεις πολύ λίγες πληροφορίες, ωστόσο θα σου πω ορισμένες λύσεις...

• Μπορείς να ρωτήσεις τον πάροχο του email σου αν προσφέρει τέτοια υπηρεσία. Αν δηλαδή έχεις πάρει την υπηρεσία email και το domain από την easy.gr μπορείς να το συνδυάσεις με την αντίστοιχη υπηρεσία τους που προσφέρει spam protection.
  • Αν λαμβάνεις τοπικά τα email σε Outlook μπορείς να αγοράσεις το ESET Internet Security και να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία antispam (https://help.eset.com/eis/11/el-GR/idh_config_smon_main.html)
  • Αν χρησιμοποιείς κάποια επαγγελματική υπηρεσία Office 365/Gmail for Business κ.λπ. και έχεις minimum 5 accounts, μπορείς να αγοράσεις κάποιο Cloud protection από vendors όπως FireEye, Symantec κ.λπ.
Επεξ/σία από MiKe-Dee
Δημοσ.

Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με το yahoo. Πολλά spam καθημερινά που πήγαιναν στα ανεπιθύμητα αλλά και πάλι ενοχλητικά. Κάποια στιγμή σταμάτησαν, μάλλον κάτι έκαναν αυτοί στο yahoo και το διόρθωσαν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες, μου ερχονται δεκαδες spam, μαλλον απο υπολογιστη πεθαμενου!

Το λεω γιατι παροτι τα email addresses ειναι 'οτι να ναι', πολλα ειναι με το ονομα του εν λογω.

Ισως του εκαναν καταληψη στον υπολογιστη, διαφοροι ιοι;
Ο ανθρωπος ξερω οτι πεθανε πριν κανενα χρονο...
Φυσικα, υποθετω, οτι μαλλον καποιος αλλος ισως χρησιμοποιει τον υπολογιστη του.
Δεν ηταν προσωπικα γνωστος μου, για να ψαξω περισσοτερο, αλλα δημοσιο προσωπο της ευρυτερης περιοχης.
Το θεμα ειναι τωρα τι κανω;
Δουλευω μονο web mail, και δεν ξερω αν εχει νοημα να προσθετω στη spam list καθε μερα δεκαδες διευθυνσεις, που ξερω οτι αυριο θα ειναι διαφορετικες.
Ισως ο host provider να εκανε κατι;
Τι πρεπει να γινει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...