Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. εχω το j7 (2017) και θα το αλλαξω γιατι γεμιζει συνεχεια ο αποθηκευτικος χωρος και μου εχει σπασει τα νευρα ( οχι με την sd δεν σωζεται το πραγμα) . θελω ενα κινητο απο 150 ευρω εως 200 κατα προτιμηση( και παραπανω ειναι οκ αμα υπαρχει ουσιαστικη βελτιωση) .Με ενδιαφερουν κυριως απλα πραγματα, fb,instagram ,messenger και κυριως το netflix και το youtube. Μια καλη καμερα ειναι ευπροσδεκτη αλλα κυριως ενδιαφερομαι για να βλεπω ταινιες και επομενως μια καλη οθονη, Σκεφτομουν για το redmi note7  αλλα λενε οτι εχει κακο λογισμικο.Απο την αλλη το galaxy a40 νομιζω εχει αρκετα πιο αδυναμη cpu ? Τι θα μου προτεινατε εσεις; Η αγορα θα γινει απο Ελλαδα και λογικα κανα skroutzomagazo. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα το Redmi Note 7 είναι ένα από τα καλύτερά γενικά σε χαρακτηριστικά. 

Πολύ καλή οθόνη και σε reviews χρηστών και σε reviews στο YouTube είναι το Nokia 7.1 το οποίο σε Γερμανό και Public ήταν στα 199€. Προσωρινά είναι εξαντλημένο γράφει στα public στο μπλε χρώμα. Λογικά θα το ξανά έχουν. Μπορείς να δεις μερικές κριτικές στο skroutz. 

https://www.skroutz.gr/s/16246787/Nokia-7-1-64GB.html#reviews

Σε αυτά τα λεφτά επίσης καλά είναι τα παρακάτω (το Α40 το έχεις αναφέρει και εσύ) :

https://www.skroutz.gr/s/18115672/Samsung-Galaxy-A40-Dual-64GB.html?from=catspan&keyphrase=A40

https://www.skroutz.gr/s/17757620/Motorola-Moto-G7-Dual-64GB.html

Επεξ/σία από Payne83
  • Like 1
Δημοσ.

στο νοκια να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει πολυ αυτο το design ,που μοιαζει με του iphone x . 
απο ολα οσα μου εστειλες εσυ ποιο θα προτεινες ; το νοτε 7 φανταζομαι θα ναι το πιο γρηγορο απο αυτα, ε;   ειναι το λογισμικο τοσο κακο οσο λενε; επισης η super amoled οθονη κανει τοσο μεγαλη διαφορα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το Note 7. Σε συνδυασμό με gcam είναι και πολύ ωραίο σε φωτογραφίες. Το λογισμικό MIUI εμένα ίσα ίσα μου αρέσει.   

Επίσης όπως λέει ο chios και το νέο A3 πολύ αξιόλογο. 

Απλά εάν πάρεις xiaomi από σκρουτζαδικο και όχι απο επίσημους αντιπροσώπους δεν θα έχεις εγγύηση. 

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

https://www.skroutz.gr/s/19450932/Xiaomi-Mi-A3-64GB.html

δες και το καινούργιο mi a3

2 ώρες πριν, καμένος είπε

γεια σας. εχω το j7 (2017) και θα το αλλαξω γιατι γεμιζει συνεχεια ο αποθηκευτικος χωρος και μου εχει σπασει τα νευρα ( οχι με την sd δεν σωζεται το πραγμα) . θελω ενα κινητο απο 150 ευρω εως 200 κατα προτιμηση( και παραπανω ειναι οκ αμα υπαρχει ουσιαστικη βελτιωση) .Με ενδιαφερουν κυριως απλα πραγματα, fb,instagram ,messenger και κυριως το netflix και το youtube. Μια καλη καμερα ειναι ευπροσδεκτη αλλα κυριως ενδιαφερομαι για να βλεπω ταινιες και επομενως μια καλη οθονη, Σκεφτομουν για το redmi note7  αλλα λενε οτι εχει κακο λογισμικο.Απο την αλλη το galaxy a40 νομιζω εχει αρκετα πιο αδυναμη cpu ? Τι θα μου προτεινατε εσεις; Η αγορα θα γινει απο Ελλαδα και λογικα κανα skroutzomagazo. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δες το Galaxy A50 που έχει 128gb και παίρνει και sd.

https://www.e-mobile24.gr/product/samsung-galaxy-a50-dual-sim-128gb-4gb-ram-white/?ref=bestprice.gr (δωρεάν μεταφορικά)

Μια χαρά είναι γι'αυτα που θες.

Θα έχεις και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

απο οτι βλεπω to mi a3 εχει και super amoled οθονη ,και καλυτερη cpu απο τα υπολοιπα και android one λειτουργικο,το οποιο απο οτι καταλαβαινω ειναι καλυτερο απο αυτο της xiaomi ? οποτε λογικα καταληγω εκει

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, καμένος είπε

απο οτι βλεπω to mi a3 εχει και super amoled οθονη ,και καλυτερη cpu απο τα υπολοιπα και android one λειτουργικο,το οποιο απο οτι καταλαβαινω ειναι καλυτερο απο αυτο της xiaomi ? οποτε λογικα καταληγω εκει

Πήγαινε δες το  κ από κοντά 

Πάει μπαλα πραγματικά, και τσεκαρε κ το not just white χρωματισμό , είναι πολύ όμορφο

Δημοσ.

Εδώ έχεις ένα συγκριτικό μεταξύ κάποιων που αναφέραμε.

https://www.kimovil.com/en/compare/samsung-galaxy-a40,samsung-galaxy-a50,xiaomi-mi-a3,xiaomi-redmi-note-7-global-64gb

Το A3 δεν έχει την καλύτερη ανάλυση στην οθόνη και σαν cpu σε σύγκριση με Note 7 πρέπει να είναι πάνω κάτω το ίδιο. Αυτό που βλέπω σαν συν το καθαρό Android One. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Εδώ έχεις ένα συγκριτικό μεταξύ κάποιων που αναφέραμε.

https://www.kimovil.com/en/compare/samsung-galaxy-a40,samsung-galaxy-a50,xiaomi-mi-a3,xiaomi-redmi-note-7-global-64gb

Το A3 δεν έχει την καλύτερη ανάλυση στην οθόνη και σαν cpu σε σύγκριση με Note 7 πρέπει να είναι πάνω κάτω το ίδιο. Αυτό που βλέπω σαν συν το καθαρό Android One. 

Γι'αυτό είπα να το δει απο κοντά  . Αλλά με το rn7 δεν είναι τα ίδια σε cpu . Σε βιντεάκι με speed test k ram management. Κάνει πλάκα στο rn7 PRO το Α3 . 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, καμένος είπε

Αν δεν σε προβληματίζει η ανάλυση 720....

Δημοσ.

Saruman να σαι καλά που έγραψες για την ανάλυση γιατί δεν το χα δει ούτε το περίμενα, μα καλά γίνεται κινητό να κάνει 200 ευρώ και να μην έχει τουλάχιστον 1080p ανάλυση; αυτό είναι καραγκιόζιλικι. Οπότε το a3 δεν παίζει. 

Για να καταλάβω το a40 έχει καλύτερη οθόνη (super amoled) από το redmi note 7,ιδια επίπεδα cpu, Android one και το rn7 πρέπει να υπερτερεί στις φωτογραφίες; σωστά; εσείς ποιο θα παίρνατε;   επίσης ξέρω ότι ξεφεύγει λόγω τιμής, το a50 αξίζει τα 70 παραπάνω από το a40 η ούτε καν; σας ευχαριστώ 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, καμένος είπε

Saruman να σαι καλά που έγραψες για την ανάλυση γιατί δεν το χα δει ούτε το περίμενα, μα καλά γίνεται κινητό να κάνει 200 ευρώ και να μην έχει τουλάχιστον 1080p ανάλυση; αυτό είναι καραγκιόζιλικι. Οπότε το a3 δεν παίζει. 

Για να καταλάβω το a40 έχει καλύτερη οθόνη (super amoled) από το redmi note 7,ιδια επίπεδα cpu, Android one και το rn7 πρέπει να υπερτερεί στις φωτογραφίες; σωστά; εσείς ποιο θα παίρνατε;   επίσης ξέρω ότι ξεφεύγει λόγω τιμής, το a50 αξίζει τα 70 παραπάνω από το a40 η ούτε καν; σας ευχαριστώ 

Android one δεν έχει κανένα από αυτά που κοιτας 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, καμένος είπε

Το έχω δει από κοντά στο Κωτσόβολο. Εάν δεν υπήρχε η περιγραφή δε καταλαβαίνεις τη διαφορά (εκτός αν είσαι σκληροπυρηνικός). Η super amoled κάνει τρελή δουλειά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Το έχω δει από κοντά στο Κωτσόβολο. Εάν δεν υπήρχε η περιγραφή δε καταλαβαίνεις τη διαφορά (εκτός αν είσαι σκληροπυρηνικός). Η super amoled κάνει τρελή δουλειά.

οποτε μου λες οτι η super amoled κανει αισθητη διαφορα ενω στα υπολοιπα οι ταχυτητες οχι τοσο ; οποτε θα προτεινες το a40 ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...