Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy 8 Remastered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, Fulgore said:

Και φυσικα δεν εφτιαξαν ποτε την υποστηριξη του με controllers που παραμενει ενα χαλι.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο mis-step  για εμένα στην αρχική επανέκδοση (Steam), δεν δικαιολογείται να μην έχει έστω μια στοιχειώδη υποστήριξη για button icons (για όσους δεν γνωρίζουν, το παιχνίδι στην συγκεκριμένη έκδοση χρησιμοποιεί αποκλειστικά keyboard letters αντί controller button icons, κάνοντας την χρήση controller αρκετά πιο δύσκολη). Πάντως απο όσο διαβάζω και βλέπω, μάλλον θα παραμείνω στην αρχική Steam έκδοση (κυρίως με ανησυχεί το "κακό" performance που αναφέρουν οι περισσότεροι).

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ο μονος σοβαρος λογος αγορας του παιχνιδιου ειναι αν καποιος δεν εχει αγορασει ηδη το original και κυριως η πληρης οπως φαινεται υποστηριξη απο πλευρας controller.

Γιατι παλι για μαυρες μπαρες διαβαζω αν και υποτιθεται οτι εχει αναλυση 1920x1080(γελαει ο κοσμος),καποιοι λενε οτι εχει πεσει μεχρι και censor,χωρις λογο,τα cut scenes ειναι τα ιδια με το original και το πιο αστειο ειναι οτι ειναι ακριβοτερο απο αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Censored  σε 16 + rating και 4:3 ratio γιατι  κινεζοι εργολαβοι τα βγαζουν στο pc :P μεταφερανε οτι ειχαν βγαλει στο  PS4 πριν μηνες .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, vgeovai said:

Εγώ θα περιμένω την remastered έκδοση της remastered.

Αν σκεφτείς ότι η πρώτη remaster του VII βγήκε στο PSN το 2009 και το remake θα βγει το 2020, νομίζω ότι ένα πραγματικά καινούριο VIII θα παίξουμε ακριβώς το 2030.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...