Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy 8 Remastered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαίνει σήμερα η remastered έκδοση του FF8!  Έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στα γραφικά!  

Για μένα το αγαπημένο μου παιχνίδι ever, καθώς το έχω τερματίσει ~20+ φορές. Από θέμα ιστορίας ειδικά, συγκαταλέγεται, γενικά, στα top  FF!

Αν και βγαίνει για PC, PS4, Xbox One και Switch, για προσωπικούς λόγους νοσταλγίας το ανεβάζω στο PC Gaming!

Επεξ/σία από clevercitizen
  • Like 1
Δημοσ.

Τσαμπα ανεβασες την αρπαχτη της Square.

Οχι μονο δεν το εδωσαν δωρεαν σε οσους εχουν ηδη αγορασει το Ff8(οπως εχουν κανει ποσοι αλλοι)αλλα ουτε καν μια εκπτωση δεν εδωσαν στους κατοχους.

Τερμα greedy.

Και σα να μην εφτανε αυτο,το κοστολογουν και ακριβοτερα απο το κανονικο παιχνιδι

https://store.steampowered.com/app/39150/FINAL_FANTASY_VIII/

Και φυσικα δεν εφτιαξαν ποτε την υποστηριξη του με controllers που παραμενει ενα χαλι.

Πρεπει να αγορασεις το καινουργιο remastered για να τρεχει σωστα

https://store.steampowered.com/app/1026680/FINAL_FANTASY_VIII__REMASTERED/

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οχι μονο δεν το εδωσαν δωρεαν σε οσους εχουν ηδη αγορασει το Ff8(οπως εχουν κανει ποσοι αλλοι)αλλα ουτε καν μια εκπτωση δεν εδωσαν στους κατοχους.

Τερμα greedy.

Δεν είναι η τυπική περίπτωση να δίνει κάποιος remastered έκδοση δωρεάν. Μάλλον η εξαίρεση είναι. Και είναι και λογικό, γιατί για να βγει το remaster η εταιρεία επενδύει κάποια/αρκετά χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε γιατι δεν εδωσε εστω καποια εκπτωση ειδικα μιας και το χρεωνει και παραπανω απο οσο το original παιχνιδι?

13ευρω το original παιχνιδι και 20ευρω το remastered εσενα σου φαινονται λογικη τιμολόγηση?

https://store.steampowered.com/app/39150/FINAL_FANTASY_VIII/

https://store.steampowered.com/app/1026680/FINAL_FANTASY_VIII__REMASTERED/

Τελος πολυ αμφιβαλλω οτι για remaster Ps1 παιχνιδιου(αν δεν κανω λαθος και τα cut scenes τα ιδια ειναι)εχουν επενδυσει πολλα χρηματα.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφήστε τα ευρώ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!

Έχουν κάνει μέχρι και τον ΑΕΡΑ σε ειδικό όργανο. :D 

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Αφήστε τα ευρώ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!

Έχουν κάνει μέχρι και τον ΑΕΡΑ σε ειδικό όργανο. :D 

Χαχαχα θεός ο τυπάς με το τριγωνάκι κ τον αέρα!

edit: και το τύμπανο!

Δημοσ.

Βρε το ιδιο το παιχνιδι προφανως ειναι πολυ καλο,δεν λεει κανεις το αντιθετο(περαν απο οσους δεν τους αρεσε το συστημα μαχης ξερω γω).

Το θεμα ειναι η ολη πολιτικη της Square με το εν λογω remastered που ειναι για γελια.

Δημοσ.

Συμφωνω με fulgore.Εγω που ειμαι κατοχος του ff8 στο steam χωρις να το εχω ολοκληρωσει ακουγοντας την ειδηση για το remastered ειπα οτι ειναι ευκαιρια να το παιξω ξανα απτην αρχη ωστε να το βγαλω.Περιμενα τουλαχιστον να ειχαν μια τυπικη εκπτωση του 40-50% για οσους εχουν στην συλλογη τους την αρχικη εκδοση,οχι οτι το 20ρικο θα μου πεσει ακριβο αλλα το θεωρω λιγο αστειο ειδικα για μια εκδοση που με το ζορι μπορει να αποκαλεστει remastered.Προσωπικα θελω να το παρω κυριως λογω της υποστηριξης χειριστηριου μιας και βολευει καλυτερα,αλλα αποτι φαινεται θα περιμενω για καποια εκπτωση.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ πάντως πουθενά στο ότι μπορούσε να δοθεί με κάποια πιο χαμηλή τιμή ή/και loyalty discount για όσους έχουν το παλιό original παιχνίδι. Η διαφωνία μου είναι στο ότι έπρεπε να δοθεί δωρεάν "όπως κάνουν τόσοι άλλοι". Αυτό δημιουργεί λάθος εικόνα για το τι συμβαίνει στην αγορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω ειχα παρει 70 !! τη full υποτιθεται edition του τελευταιου και ειχα αγορασει μονο για το episode duscae το Type 0 "remaster" ... Και μετα για το episode Arguin και τη Royal Edition ηθελαν να το ξανααγορασεις .... Η αρπαχτη της αρπαχτης . Τουλαχιστο ελπιζω να ευχαριστηθουμε στο PC το επικο 7

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Κατ' εμέ το καλύτερο soundtrack σε videogame ever! Θα το ξαναπαίξω μόνο και μόνο για αυτό. Κατά τα άλλα η ιστορία αν και επική έχει πολλά κενά, λόγω του ότι βιάστηκαν πολύ να το βγάλουν και το σύστημα μάχης είναι από τα χειρότερα ever σε FF...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...