Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Αναμένεται να γίνει σε λίγο το Burger Festival στην Αθήνα. Θέλω να μάθω αν έχει πάει κανένας στο παρελθόν στα προηγούμενα festival που έγιναν, τι παίζει με τις τιμές στα φαγητά που έχουν εκεί. Π.χ πληρώνεις μια στάνταρ τιμή στο εισιτήριο και μετά έχουν φθηνότερες τιμές σε οτι πάρεις σε σύγκριση με τα κανονικά μαγαζιά;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 μια σημείωση σε κάτι που το ακούω και το βλέπω συχνά. ο όρος φθηνή τιμή δεν υφίσταται. είναι μια επινόηση των καταστημάτων. χαμηλή τιμή.. όπως δεν λέμε ακριβή τιμή. υψηλή τιμή ή είναι ακριβό.
qwertyuiop2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι μία ξεφτίλα. Ουρές τεράστιες από πρωτοετά αφηνιασμένα από την πρωτόγνωρη ελευθερία, φασαρία και χαμός. Ουρές για ένα απλό μπέργκερ που μπορεί να φτάσουν μισάωρο πλας κλπ. Και δε μπορείς να γευτείς με την ησυχία σου λόγω πολυκοσμίας, έλλειψης καθισμάτων και φασαρίας. 13 3
short John Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Είναι μία ξεφτίλα. Ουρές τεράστιες από πρωτοετά αφηνιασμένα από την πρωτόγνωρη ελευθερία, φασαρία και χαμός. Ουρές για ένα απλό μπέργκερ που μπορεί να φτάσουν μισάωρο πλας κλπ. Και δε μπορείς να γευτείς με την ησυχία σου λόγω πολυκοσμίας, έλλειψης καθισμάτων και φασαρίας. Συμφωνώ σε όλα 100% + ότι με το εισιτήριο δεν έπαιρνες κάτι αξιόλογο όταν είχα πάει εγώ πχ κάποια έκπτωση ή κάτι τέτοιο, κατ εμέ παίρνεις σχεδόν στην ίδια τιμή τα μπέργκερ από τα περισσότερα μαζί με τα κακά του μπέργκερ φεστιβάλ. Το καλό που έχουν αυτά τα φεστιβάλ είναι να φας από κάποια μαγαζιά που είναι μακρυά πχ Θεσσαλονίκη κατά την άποψή μου
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, zeibei είπε μια σημείωση σε κάτι που το ακούω και το βλέπω συχνά. ο όρος φθηνή τιμή δεν υφίσταται. είναι μια επινόηση των καταστημάτων. χαμηλή τιμή.. όπως δεν λέμε ακριβή τιμή. υψηλή τιμή ή είναι ακριβό. Ναι εννοώ αν η τιμή εκεί θα είναι χαμηλότερη σε σχέση με την τιμή που έχουν τα μπεργκεράδικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, Βασίλης_29 said: Ναι εννοώ αν η τιμή εκεί θα είναι χαμηλότερη σε σχέση με την τιμή που έχουν τα μπεργκεράδικα. δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά προς αποφυγή παρεξήγησης. κάνω και εγώ το λάθος αυτό συχνά. απλά ήθελα να το αναφέρω γιατί με ενοχλεί. με συγχωρείς αν με κάποιο τρόπο σε έθιξα.
sndev Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι εννοώ αν η τιμή εκεί θα είναι χαμηλότερη σε σχέση με την τιμή που έχουν τα μπεργκεράδικα. όχι. επειδή ειμαι fun των burger ο μόνος λογος για να πάω ειναι να δοκιμάσω απο το juice που εχω παει 6 φορες και τις 6 ειχα 1 ωρα + αναμονη κ έφυγα, η για το τζερτζελο της παρέας κατα τα αλλα ιδιες τιμες + είσοδο κ ταλαιπωρία λόγο κόσμου Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από sndev 1
azuli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 αν πας απογευμα βραδυ αναμονη μια ωρα για να σου ετοιμασουν (στα γρηγορα) ενα μπεργκερ. Τουλαχιστον πριν 2 χρονια που ειχα παει.Αλλα τωρα λογικα θα εχει και πιο πολυ κοσμο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, zeibei είπε δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά προς αποφυγή παρεξήγησης. κάνω και εγώ το λάθος αυτό συχνά. απλά ήθελα να το αναφέρω γιατί με ενοχλεί. με συγχωρείς αν με κάποιο τρόπο σε έθιξα. Δεν με έθιξες καθόλου, ίσα ίσα καλά έκανες και αναφέρθηκες. 1
G.bar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτή τη φορά θα είναι 2 Παρασκευοσαββατοκύριακα οπότε θα είναι λίγο καλύτερα απο θέμα κόσμου σε σχέση με τις άλλες φορές και επίσης θα έχει και "μεγαλύτερα" ονοματα όσον αφορά στα live. Απο εκεί και πέρα θέλει υπομονή και αξίζει μόνο αν θές να φάς απο κάπου που δεν έχεις την ευκαιρία αλλίως. Αν είστε 4 άτομα πχ, οι 2 θα είναι στην ουρά και οι αλλοι 2 θα έχουν πιάσει τραπέζι και μετά απο κανα μισάωρο θα φατε. Τα γνωστά μαγαζιά μπορεί να έχουν 100 άτομα ουρά αλλά υπάρχεουν και τα μικρότερα που δεν έχουν πάνω απο 10, αξίζουν και αυτά μια δοκιμη! 19 ώρες πριν, sndev είπε όχι. επειδή ειμαι fun των burger ο μόνος λογος για να πάω ειναι να δοκιμάσω απο το juice που εχω παει 6 φορες και τις 6 ειχα 1 ωρα + αναμονη κ έφυγα, η για το τζερτζελο της παρέας κατα τα αλλα ιδιες τιμες + είσοδο κ ταλαιπωρία λόγο κόσμου Έτσι είναι το τελετουργικό στο juicy... πας εκει, αφήνεις όνομα και ή κάθεσαι απ'έξω πίνοντας μια δυο μπιρες που σε κερνανε, ή πηγαίνεις στο garden δίπλα για ενα καφε μεχρι να σε παρουν τηλεφωνο οτι το τραπεζι είναι έτοιμο. Το ξέρεις απο την αρχή οτι θα έχει αναμονή οπότε πας προετοιμασμένος. Σε κανένα μήνα μετακομίζει σε καινούργιο χώρο δυο-τρεις δρόμους παρακάτω σε μεγαλύτερο χώρο οπότε θα λυθεί το πρόβλημα. Μακράν το καλύτερο μπέργκερ και κρέας γενικότερα καθώς τιμάω και τις μπριζόλες του κιλού τακτικα. 1
Menelaos83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω εχω παει 2 -3 φορες κυριως για να δοκιμασω απο μαγαζια που δεν ειναι κοντα μου. Εχει αρκετο κοσμο αλλα σε κανενα δεν περιμενα πανω απο 10 λεπτα.Εχω παρατηρησει οτι την πολλη κινηση την εχουν τα μαγαζια με κουζινες απο ασιατικες χωρες. Απο τιμες δεν ξερω μιας και δεν εχω κανει συγκριση ποσο το εχει οταν πας και κατσεις στο ιδιο το μαγαζι και ποσο σε κατι οπως αυτο. Προφανως οποιον τον ενοχλει η φασαρια και θελει να εξυπηρετηθει στο δευτερολεπτο καλο ειναι να μην παει.
Sethiros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Για Juicy Grill (το νικητή δηλαδή) συμφέρει να πας όταν ανοίγει η κουζίνα κατά τις 13.30. Βρίσκεις πάντα να κάτσεις. Αυτό για καθημερινή. Αν δουλεύεις, τότε πας γύρω στη 13.00 (να είσαι εκεί δηλαδή) το ΣΚ. Διαφορετικά, οι αναμονές είναι μεγάλες. Μένω σχετικά κοντά ευτυχώς και έχω φάει άπειρες φορές. Τώρα με BBQ στο Χαλάνδρι δεν χρειάζεται να κατεβαίνω και προς νότια. Δεν υπάρχει πρακτικά λόγος για Burger Festival με όλη αυτή τη ταλαιπωρία. 1
telis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Σιγά μην πληρώσω είσοδο, για να περιμένω σε ουρές σαν πρόβατο και να πληρώσω επιπλέον για τα όποια μπέργκερ. Σέβομαι πολύ περισσότερο τον εαυτό μου.... 5 1
Leleouras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 9 hours ago, star12 said: και δε τρωω καλυτερα γκουντις; εμπ1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα