zoranb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Τα έχω βάλει όλα στη σειρά και όντως έχει σημασία να τα δεί κανείς με τη σειρά! Λοιπόν το Black Panther αν και διαφορετικό, ομολογώ πως μου έμεινε καθώς ήτανε πολύ καλοσχεδιασμένο! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από zoranb
zoranb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Πωωω μόλις είδα το Guardians of the Galaxy... πωωωω μεγάλη βλακεία! Θα δυσκολευτώ πολύ να δω το Vol2... πρέπει να το δώ; 1 3 1
Diinekis21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, zoranb είπε Πωωω μόλις είδα το Guardians of the Galaxy... πωωωω μεγάλη βλακεία! Θα δυσκολευτώ πολύ να δω το Vol2... πρέπει να το δώ; 2 1
zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Η αρχή του Avengers: Infinity War κάπως δεν μου κολλάει... πως βρέθηκαν όλοι αυτοί εκεί βρε παιδιά; Πριν από το Infinity War ποιό επεισόδιο ήτανε που γίνεται η σύνδεση;
mike299 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, zoranb είπε Η αρχή του Avengers: Infinity War κάπως δεν μου κολλάει... πως βρέθηκαν όλοι αυτοί εκεί βρε παιδιά; Πριν από το Infinity War ποιό επεισόδιο ήτανε που γίνεται η σύνδεση; Υποθέτω ότι λέγοντας όλοι αυτοί εννοείς Thor, hulk κτλ. Είναι αμέσως μετά τα γεγονότα του Thor: Ragnarok 1
giorgos04 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Εχω βρει ενα σωρό "σωστές " σειρές για να δει κανείς όλες τις ταινίες. Αν τα δω με χρονολογική σειρά θα είμαι εντάξει; το πιο λογικό δεν είναι; https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κινηματογραφικό_Σύμπαν_της_Marvel 1
Otter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Στις 3/10/2019 στις 1:03 ΠΜ, zoranb είπε Πωωω μόλις είδα το Guardians of the Galaxy... πωωωω μεγάλη βλακεία! Θα δυσκολευτώ πολύ να δω το Vol2... πρέπει να το δώ; Αν θέλεις να ολοκληρώσεις το story που αφορά τον Quill και τα οικονειακά του 😛 5 ώρες πριν, giorgos04 είπε Εχω βρει ενα σωρό "σωστές " σειρές για να δει κανείς όλες τις ταινίες. Αν τα δω με χρονολογική σειρά θα είμαι εντάξει; το πιο λογικό δεν είναι; https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κινηματογραφικό_Σύμπαν_της_Marvel ναι, αυτή είναι η πιο σωστή σειρά, με βάση το πότε βγήκανε η καθεμία. Εκτός αν θες να το πας χρονολογικά με βάση το στόρι των ταινιών. Εκεί θα πρέπει να τα πας αλλιώς. Απλά τα after credits θα είναι λίγο αχταρμάς 😛 πχ Captain America: The First Avenger Captain Marvel Guardians of the Galaxy The Incredible Hulk Iron Man Iron Man 2 Thor Marvel's Avengers Iron Man 3 Thor: Dark World Captain America: The Winter Soldier Avengers: Age of Ultron Ant-Man Captain America: Civil War Doctor Strange Guardians of the Galaxy: Vol II Spider Man: Homecoming Black Panther Thor: Ragnarok Avengers: Infinity War Ant-Man and the Wasp Avengers: Endgame Spiderman: Far From Home
zoranb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Είδα και το ΕndGame... τι βρε παιδιά, αυτό ήτανε όλο; Δεν έδειξε στο τέλος κάτι για κανά επόμενο Avengers... τι έγινε, τέλος; 😳 1
Diinekis21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, zoranb είπε Είδα και το ΕndGame... τι βρε παιδιά, αυτό ήτανε όλο; Δεν έδειξε στο τέλος κάτι για κανά επόμενο Avengers... τι έγινε, τέλος; 😳 Τελειώνει (μαζί με το Spider-man:Far from home) το Infinity Saga. Από Μάη του 20 έχουμε Phase 4. Τέλος ή μια νέα αρχή;.. 1
giorgos4ever Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2019 στις 2:13 ΠΜ, zoranb είπε Στην αρχή ξεκινούσα κ έβλεπα τον Iron Man 1, 2, 3 κλπ. μετά έχασα τη μπάλα, δεν καταλάβαινα ποιά ταινία ήταν η επόμενη ώστε να υπάρχει μια σειρά στην ιστορία τόσο του Iron Man όσο κ των υπόλοπων ηρώων της Marvel. Εμφανίστηκαν Captain America κλπ κλπ Ξέρει κανείς να μου πεί με ποιά σειρά να τις δω, ξεκινώντας από το Τρίτο Ironman, βάζοντας μέσα τους Avengers αλλά και ότι άλλο σχετικό? Captain America: The First Avenger Iron Man Iron Man 2 The Incredible Hulk Thor Marvel's Avengers Iron Man 3 Thor: Dark World Captain America: The Winter Soldier Guardians of the Galaxy Vol. 1 Guardians of the Galaxy: Vol. 2 Avengers: Age of Ultron Ant-Man Captain America: Civil War Spider Man: Homecoming Black Panther Doctor Strange Thor: Ragnarok Avengers: Infinity War Ant-Man and the Wasp Captain Marvel Avengers: Endgame Spiderman: Far From Home 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Και σε τι saga μπαίνουμε? Της Captain Marvel Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever
bluesattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Saga ειναι η ταινια με την διδυμη αδελφη του Thor .Εχεις χασει επεισοδια βρε συ zoranb , πως θα κανεις σωστη συνδεση με το avengers ?
zoranb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, bluesattack είπε Saga ειναι η ταινια με την διδυμη αδελφη του Thor .Εχεις χασει επεισοδια βρε συ zoranb , πως θα κανεις σωστη συνδεση με το avengers ? Έλααααααα! 😡😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα