zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην αρχή ξεκινούσα κ έβλεπα τον Iron Man 1, 2, 3 κλπ. μετά έχασα τη μπάλα, δεν καταλάβαινα ποιά ταινία ήταν η επόμενη ώστε να υπάρχει μια σειρά στην ιστορία τόσο του Iron Man όσο κ των υπόλοπων ηρώων της Marvel. Εμφανίστηκαν Captain America κλπ κλπ Ξέρει κανείς να μου πεί με ποιά σειρά να τις δω, ξεκινώντας από το Τρίτο Ironman, βάζοντας μέσα τους Avengers αλλά και ότι άλλο σχετικό? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από zoranb 1
NickStavr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.cnet.com/pictures/watch-every-marvel-cinematic-universe-movie-in-order-prepare-for-phase-4/ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από NickStavr 1
Diinekis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Με τη σειρά που βγήκαν & να βλέπεις τα end credits scenes! Φαντάζομαι αναφέρεσαι μόνο στις ταινίες. 4 ώρες πριν, NickStavr είπε https://www.cnet.com/pictures/watch-every-marvel-cinematic-universe-movie-in-order-prepare-for-phase-4/ Λέει ότι δε μετράνε οι εξτρά σκηνές και γι'αυτό βάζει το Captain Marvel μπροστά από το Infinity War. WTF 1
zx1234r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Με τη σειρά που βγήκαν & να βλέπεις τα end credits scenes! Φαντάζομαι αναφέρεσαι μόνο στις ταινίες. Λέει ότι δε μετράνε οι εξτρά σκηνές και γι'αυτό βάζει το Captain Marvel μπροστά από το Infinity War. WTF Φυσικά το cpt marvel είναι πριν το infinity war. Δεν σχετίζονται άμεσα αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις.
Diinekis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, zx1234r είπε Φυσικά το cpt marvel είναι πριν το infinity war. Δεν σχετίζονται άμεσα αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις. Το post credit scene του Captain Marvel είναι μετά το Infinity War. Μόνο σύγχηση και spoil θα προκαλέσει το να το δεις πριν το Infinity. 1
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Το post credit scene της Captain Marvel είναι μετά το Infinity War. Μόνο σύγχηση και spoil θα προκαλέσει το να το δεις πριν το Infinity. fixed
Diinekis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, cabdik είπε fixed Του (έργου) Captain Marvel. Lol! 2
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Του (έργου) Captain Marvel. Lol! μην προσπαθεις να δικαιολογηθεις...........
Otter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Η σειρά που πρέπει να τα δεις είναι η εξής Iron Man The Incredible Hulk Iron Man 2 Thor Captain America: The First Avenger Marvel's Avengers Iron Man 3 Thor: Dark World Captain America: The Winter Soldier Guardians of the Galaxy Avengers: Age of Ultron Ant-Man Captain America: Civil War Doctor Strange Guardians of the Galaxy: Vol II Spider Man: Homecoming Thor: Ragnarok Black Panther Avengers: Infinity War Ant-Man and the Wasp Captain Marvel Avengers: Endgame Spiderman: Far From Home 1
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Thanks αλλά εκτός του ότι η σειρά αυτή που τα έχεις βάλει κάπως μου φαίνεται περίεργη, δεν είναι όλα ταινίες... π.χ. το Marvel's Avengers νομίζω είναι παιχνίδι... σωστά; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από zoranb
Diinekis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, zoranb είπε Thanks αλλά εκτός του ότι η σειρά αυτή που τα έχεις βάλει κάπως μου φαίνεται περίεργη, δεν είναι όλα ταινίες... π.χ. το Marvel's Avengers νομίζω είναι παιχνίδι... σωστά; Το Avengers το 1ο εννοεί. Με τη σειρά που βγήκαν,αν δε κάνω λάθος, στα έχει γράψει και ο φίλος
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι κατάλαβα κ συγνώμη για το σχόλιο, δεν θέλω να κάνω τον εξυπνάκια. Αλήθεια πως λέγεται το πρώτο Avengers? Επίσης αυτά των Thor, Antman, Guardians of the Galaxy, DrStrange αξίζουν το κόπο λέτε; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από zoranb
Diinekis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι κατάλαβα κ συγνώμη για το σχόλιο, δεν θέλω να κάνω τον εξυπνάκια. Αλήθεια πως λέγεται το πρώτο Avengers? Επίσης αυτά του Thor, Antman, Guardians of the Galaxy, DrStrange αξίζουν το κόπο λέτε; Marvel's The Avengers ή σκέτο The Avengers. Guardians of the Galaxy είναι φανταστικό, DrStrange μαγικό, Antman ξεκαρδιστικό. Το Thor δε μου κάνει πολύ κέφι. Όλα αξίζουν, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο. Θα έχεις μια καλύτερη εμπειρία αν τα δεις με τη σειρά, μαζί με τις end credits σκηνές. Δες από εδώ τίτλους και σειρά. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Marvel_Cinematic_Universe_films 1
*nenya* Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 12 hours ago, zoranb said: Επίσης αυτά των Thor, Antman, Guardians of the Galaxy, DrStrange αξίζουν το κόπο λέτε; Dr Strange ❤️ (και άντε και Thor και το 1ο Guardians)
Otter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, zoranb είπε Ναι κατάλαβα κ συγνώμη για το σχόλιο, δεν θέλω να κάνω τον εξυπνάκια. Αλήθεια πως λέγεται το πρώτο Avengers? Επίσης αυτά των Thor, Antman, Guardians of the Galaxy, DrStrange αξίζουν το κόπο λέτε; Λίγο πολύ όλα αξίζουν να τα δεις γιατί βάζουν το λιθαράκι τους στο βασικό plot line του Infinity Saga. Ακόμα και το πολύ μέτριο Thor: The Dark World, έχει και αυτό τη σημασία του. Πάντως όλες βλέπονται ευχάριστα. Είχα κάνει ένα re-run όλες τις ταινίες του MCU πριν το Avengers: Endgame και πέρασαν νεράκι. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Otter 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα