Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις περισσότερες φορές που είχα πρόβλημα στο boot ήταν από τις μνήμες. Δοκίμασε να βγάλεις τις μνήμες και να τις ξανατοποθετήσεις. 

Αν δεν πιάσει, δοκίμασε με μία μνήμη, μετά με την άλλη κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε

Άνοιξε τώρα κανονικά έβγαλα την ψυκτρα έβγαλα και τον επεξεργαστή τον ξαναέβαλα τον καθάρισα από πάνω κουμπωσα την ψυκτρα και άνοιξε , βέβαια τον άφησα χωρίς πάστα αλλά κλαιν τώρα Κολωνώ να ξαναβάλω 😋 ευχαριστώ πολύ, παλι καλα δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό, 

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια 

Μάλλον δεν πάταγε καλά η ψύκτρα.Όπως και να χει,βάλε πάστα,γιατί θα έχεις θέμα.Μπορεί να δουλεύει τώρα,αλλά με το πρώτο ζόρι (κάποιο game πχ),ίσως ξανακλείσει.Δεν χρειάζεται να βγάλεις τον επεξεργαστή για να το κάνεις αυτό,μόνο την ψύκτρα.

Επεξ/σία από Deka013
Δημοσ.

Μου είχε τύχει και μένα παρόμοια περίπτωση μετά από καθάρισμα. Δεν είναι γνώστης υπολογιστών, αλλά θυμάμαι ότι όταν άλλαξα θέση στις RAM λειτούργησε το PC μου. Βάλτες μια μια τη φορά μπας και δουλέψει. 

Μου είχε τύχει και μένα παρόμοια περίπτωση μετά από καθάρισμα. Δεν είναι γνώστης υπολογιστών, αλλά θυμάμαι ότι όταν άλλαξα θέση στις RAM λειτούργησε το PC μου. Βάλτες μια μια τη φορά μπας και δουλέψει. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaxos89 είπε

Άνοιξε τώρα κανονικά έβγαλα την ψυκτρα έβγαλα και τον επεξεργαστή τον ξαναέβαλα τον καθάρισα από πάνω κουμπωσα την ψυκτρα και άνοιξε , βέβαια τον άφησα χωρίς πάστα αλλά κλαιν τώρα Κολωνώ να ξαναβάλω 😋 ευχαριστώ πολύ, παλι καλα δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό, 

Αν τον αφήσεις χωρίς πάστα θα τον κάψεις 100% μετά από κάποια λεπτά λειτουργίας. Είναι σαν να του έχεις αφαιρέσει την ψύκτρα.

Αφαίρεσε τα υπολείμματα της παλιας παστας με οποιοδήποτε τρόπο. πχ με οινόπνευμα. πολύ προσεκτικά χωρίς να βγάλεις τον επεξεργαστή (γιατί μπορεί να στραβώσεις κάποιο pin), και χωρίς να ρίξεις το οινόπνευμα απ ευθείας. Με κάποιο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας.
Περίμενε να εξατμιστεί το οινόπνευμα κάποια λεπτά.. τουλάχιστον 10 (γιατί σε φοβήθηκα). και μετά άπλωσε νέα πάστα χωρίς υπερβολές.
Για να απλώσεις την πάστα (αν δεν έχεις κάτι άλλο) μπορείς να κόψεις ένα κομμάτι απο πλαστικοποιημένη επαγγελματική κάρτα.

Τα παραπάνω είναι λύσεις ανάγκης και για να μη κάψεις επεξεργαστή-μητρική. Ακόμα καλύτερο είναι να τον πας σε κάποιο κατάστημα.
Καλή τύχη!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zaxos89 είπε

Ναι αλλά δεν πάει έτσι δικέ μου! Αν κωλωνεις εσύ πήγαινε το σε κάποιον να σου βάλει πριν γίνει όντως σοβαρο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Αν δε βαλεις παστα μετρας το πολυ κανα δυο μερες πριν ξαναπερασεις να μας πεις οτι το μηχανημα κλεινει.

Εβαλα γιατί έκλεισε, έβαλα να δω μια σειρά και έφτασε 70 βαθμούς κι έσβησε, τώρα ειναι κομπλέ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, M@dB0x είπε

Την εβγαλες τη παλια ετσι?...... επειδη σε φοβηθηκε το ματι μου.......... για αυτο σε ρωταω.

Χάχαχα  ναι την καθάρισα τη παλιά 

19 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ναι αλλά δεν πάει έτσι δικέ μου! Αν κωλωνεις εσύ πήγαινε το σε κάποιον να σου βάλει πριν γίνει όντως σοβαρο.

Ενταξει καθάρισα την παλιά πάστα και έβαλα ξανά, το θέμα που δεν ξεκινούσε μάλλον ήταν ότι δε πατούσε καλά η ψυκτρα 

21 ώρες πριν, dkstopo είπε

πανε σε κανα τεχνικό για να σωσει τιποτα αν σώζεται και εσυ μην ασχοληθείς πάλι. 

Αν δε πάθεις δε θα μάθεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...