mcstefan7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, kostakis81 είπε οχι δενυπαρχει εμενα που κανω 4000kwh 4μηνο δεν μου δινουν καμια προσφορα καλυτερη απο δεη τωρα αν μιλαμε για φοιτητεσ με 800 kwh παω πασο .... κοινοσ απατεωνες Αποκλείεται! Την ίδια κατανάλωση έχω και μου βγήκε 100-120 ευρώ λιγότερο στην βολτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Συγνώμη, η "ανεμογεννήτρια" εκπέμπει κάτι; Δεν είχα ιδέα και με ενδιαφέρει πολύ να μάθω. Δεν συμβαίνει το ίδιο πράγμα στο Tropico 3 , 4 και 5. H ανεμογεννητρια σαφώς και δεν εκπεμπει κατι. Δεν ειναι πομπός σαν την κεραια κινητης τηλεφωνιας. Οι επιπτωσεις της στο οικοσυστημα αφορουν παρεμβάσεις στο εδαφος (διανοιξη δρομων, κατσκευη βασεων κλπ) και στη διαταραξη του εναεριου χωρου της πανιδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@taraxia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Οπότε για να συνοψίσω, σύμφωνα με τα όλα τα παραπάνω, το "φθηνότερο" είναι κάπως υποκειμενικό μιας και εξαρτάται από α)κατανάλωση/μηνα μιας και αλλάζουν οι χρεώσεις απο πάροχο σε πάροχο σε διαφορετικές κλίμακες κατανάλωσης β)ΟΣΤ γ)τις κατα-περιόδους προσφορές που μπορεί να πάρεις από την εκάστοτε εταιρεία Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε διαταραξη του εναεριου χωρου της πανιδας. Καλά...αυτό το επιχείρημα, δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε....άπαιχτο. https://www.tsig.gr/lang-el/electricity?resetyesno=yes Βάζετε τις καταναλώσεις σας και βλέπετε (για νέα σύνδεση). Όσοι έχετε συμβάσεις με τιμές 0,085 και 0,066 μάλλον δύσκολο να βρείτε κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, Doubt είπε Καλά...αυτό το επιχείρημα, δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε....άπαιχτο. https://www.tsig.gr/lang-el/electricity?resetyesno=yes Βάζετε τις καταναλώσεις σας και βλέπετε (για νέα σύνδεση). Όσοι έχετε συμβάσεις με τιμές 0,085 και 0,066 μάλλον δύσκολο να βρείτε κάτι καλύτερο. Με μια γρήγορη ματιά δεν είναι ενημερωμένο σε αρκετές εταιρίες. Και αρκετά δύσχρηστο. Καλύτερα στο allazorevma.gr είναι πιο εύκολο στο χρήστη και ενημερωμένο. Αν και εκεί κατά καιρους προμοταρει και δίνει δωροεπιταγες για διάφορες εταιρίες τις οποιες τις αφαιρει στο τελικο κοστος ασχετα αν θα το κανετε απο το site τους η οχι οπότε θέλει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nvel είπε δεν υπάρχει εταιρία που να δίνει νυκτερινή χρέωση όλο το 24ωρο γιατί η νυκτερινή χρέωση έχει και διαφορετικές ρυθμιζόμενες χρεώσεις που ο πάροχος απαγορεύεται να τις προσφέρει Πριν απαντησεις πρωτα κανε μια αναζητηση στο google... Μιλαμε για την τιμη της κιλοβατορας... http://heron.gr/index.php/για-το-σπιτι_all/ηλεκτρική-ενέργεια/νυχτερινη-χρεωση-24-7 https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/reuma-gia-to-spiti-sas/24-ores-nuhterino/ https://www.protergia.gr/el/content/nyxterinh-xreosh-olo-to24oro Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν μου χρειάζεται το google για να μάθω την kWh και την χρέωσή της, την γνωρίζω πριν το google. Το google είναι για τους ιδιώτες που είναι άσχετοι με την ενέργεια και τον τρόπο χρέωσής της. Εσύ πριν απαντήσεις κανε μια αναζήτηση για να μάθεις πόσο χρεώνεται η ενέργεια που καταναλώνεις την ημέρα και πόσο την νύχτα και γιατί με το "νυκτερινό 24/7" τιμολόγιο, χρεώνεσαι 24/7 ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ημέρας και όχι της νύχτας αν δεν έχεις μετρητή διπλής καταγραφής Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από nvel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείτε να μου πείτε , άμα στους λογαριασμούς των παροχέων που είστε, έρχονται και οι χρεώσεις μέσω ΔΕΗΣ π.χ. Δήμος κτλ ή έρχεται και λογαριασμός ΔΕΗ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Το όλο θέμα είναι η ΟΤΣ. Μπορει να σας βάλουν ακόμα και +50 € στο λογαριασμό όποτε θέλουν. Αυτό να κοιτάξετε να μην υπάρχει. Κάποιες εταιρίες έχουν απαλλαγή ρητρας Η διαφορά στην τιμή με τα νυχτερινά 24 ώρες κλπ είναι αστεία και παγίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, nvel είπε δεν μου χρειάζεται το google για να μάθω την kWh και την χρέωσή της, την γνωρίζω πριν το google. Το google είναι για τους ιδιώτες που είναι άσχετοι με την ενέργεια και τον τρόπο χρέωσής της. Εσύ πριν απαντήσεις κανε μια αναζήτηση για να μάθεις πόσο χρεώνεται η ενέργεια που καταναλώνεις την ημέρα και πόσο την νύχτα και γιατί με το "νυκτερινό 24/7" τιμολόγιο, χρεώνεσαι 24/7 ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ημέρας και όχι της νύχτας αν δεν έχεις μετρητή διπλής καταγραφής Μπορείς λίγο να το αναλύσεις; Δεν το κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε Μπορείτε να μου πείτε , άμα στους λογαριασμούς των παροχέων που είστε, έρχονται και οι χρεώσεις μέσω ΔΕΗΣ π.χ. Δήμος κτλ ή έρχεται και λογαριασμός ΔΕΗ. Ευχαριστώ. Μήπως έγραψες το 2009 κι εμφανίστηκε τώρα; Όχι, δεν έρχεται λογαριασμός ΔΕΗΣ, όπως και στα τηλέφωνα δεν έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ(Σ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, nvel είπε δεν μου χρειάζεται το google για να μάθω την kWh και την χρέωσή της, την γνωρίζω πριν το google. Το google είναι για τους ιδιώτες που είναι άσχετοι με την ενέργεια και τον τρόπο χρέωσής της. Εσύ πριν απαντήσεις κανε μια αναζήτηση για να μάθεις πόσο χρεώνεται η ενέργεια που καταναλώνεις την ημέρα και πόσο την νύχτα και γιατί με το "νυκτερινό 24/7" τιμολόγιο, χρεώνεσαι 24/7 ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ημέρας και όχι της νύχτας αν δεν έχεις μετρητή διπλής καταγραφής Σαν ιδιωτης ειδα εκπτωση πανω απο 120€ το τετραμηνο και αυτο μου φτανει... Ετσι και αλλιως δεν ειχα πριν νυχτερινο. (το οποιο θελει και αλλη εγκατασταση στον πινακα και στον μετρητη) Και εγραψα καθαρα μιλαμε για την τιμη της κιλοβατορας... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από k_w_t 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 και εγώ τη την kWh μιλάω... 3 ώρες πριν, liakjim είπε Μπορείς λίγο να το αναλύσεις; Δεν το κατάλαβα. η χρέωση για την μεταφορά και διανομή ενέργειας την νύχτα είναι δωρεάν δηλαδή 0 €/KWh για όλους τους πελάτες ανεξάρτητα παρόχου. Την ήμερα είναι 0,00527 €/KWh και 0,0213 €/KWh αντίστοιχα. Όσοι έχουν και καλά "24/7 νυχτερινό" χρεώνονται τις kWh σαν ήμερα και δεν τις έχουν δωρεάν όπως στο πραγματικό νυχτερινό, αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να το δει στο λογαριασμό του αν δει τι γράφει δίπλα από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Η/Ε και Εθνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε. Άμα γράφει μηδέν ευρώ είναι πραγματικό νυχτερινό άμα έχει χρέωση είναι μαϊμού για να τσιμπάνε οι άσχετοι από ενέργεια όμως τσιμπάγανε τόσα χρόνια που τους τάζανε 30% μειωμένο λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, nvel είπε και εγώ τη την kWh μιλάω... η χρέωση για την μεταφορά και διανομή ενέργειας την νύχτα είναι δωρεάν δηλαδή 0 €/KWh για όλους τους πελάτες ανεξάρτητα παρόχου. Την ήμερα είναι 0,00527 €/KWh και 0,0213 €/KWh αντίστοιχα. Όσοι έχουν και καλά "24/7 νυχτερινό" χρεώνονται τις kWh σαν ήμερα και δεν τις έχουν δωρεάν όπως στο πραγματικό νυχτερινό, αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να το δει στο λογαριασμό του αν δει τι γράφει δίπλα από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Η/Ε και Εθνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε. Άμα γράφει μηδέν ευρώ είναι πραγματικό νυχτερινό άμα έχει χρέωση είναι μαϊμού για να τσιμπάνε οι άσχετοι από ενέργεια όμως τσιμπάγανε τόσα χρόνια που τους τάζανε 30% μειωμένο λογαριασμό. Ok , οπότε αν καταλαβαίνω , δεν με αφορά το σχόλιό σου μιας και δεν έχω νυχτερινό σωστά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 δεν γνωρίζω τι έχεις, το σχόλιο μου αφορά όσους νομίζουν ότι έχουν πραγματικό νυχτερινό όλη μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις