supermanbee Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, barman_ είπε Βρήκα ένα πολύ μικρό σπιτάκι (περίπου 25τμ) για να μείνει συγγενικο μου πρόσωπο και ξεκινάμε τις διαδικασίες για τα συμβόλαια Λόγω μηδενικου εισοδήματος φαντάζομαι δικαιούται κοτ Κοινωνικό τιμολόγιο παίρνουμε ανεξαρτήτως παροχου? Είναι εύκολο? Πόσο κοστίζει να μεταφέρουμε το ρεύμα στο νέο όνομα? Αν έχει μηδενικό εισόδημα μπορεί να φαίνεται ότι πληρώνει ενοίκιο? Αν όχι τότε το συμβόλαιο και ο λογαριασμός θα είναι στο όνομά σου?
barman_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 22 minutes ago, supermanbee said: Αν έχει μηδενικό εισόδημα μπορεί να φαίνεται ότι πληρώνει ενοίκιο? Αν όχι τότε το συμβόλαιο και ο λογαριασμός θα είναι στο όνομά σου? Το συμβόλαιο και ο λογαριασμός θα μπούνε στο δικό του . Αυτή τη στιγμή το φιλοξενεί στην ουσία και του πληρώνουμε τους λογαριασμούς. Με μηδενικό εισόδημα δεν μπορείς να κάνει συμβόλαια? Ο σκοπός γενικά είναι να μπορέσει να πάρει επίδομα ενοίκιου,να συμπληρώσει κάποιες αιτήσεις για σιτιση κτλ...
supermanbee Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, barman_ είπε Με μηδενικό εισόδημα δεν μπορείς να κάνει συμβόλαια? Νομίζω μπορεί αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα τεκμήρια. Κάποιος συμφορουμίτης λογιστής ή που να ξέρει από αυτά ας μας διαφωτίσει. 1
korakios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, barman_ είπε Λόγω μηδενικου εισοδήματος φαντάζομαι δικαιούται κοτ Κοινωνικό τιμολόγιο παίρνουμε ανεξαρτήτως παροχου? Είναι εύκολο? Στη ΔΕΗ κάνεις πιο εύκολα διακανονισμό. Στους άλλους αν δεν πληρώνεις το κόβουν . Και οι περισσότεροι έχουν καλή έκπτωση συνέπειας που χάνεται αν δεν πληρωθεί άμεσα. Μείνε ΔΕΗ αν αδυνατεί να πληρώνει άμεσα, και μάλιστα αν έχει σκοπό να έχει μεγάλη κατανάλωση ας σκεφτεί για νυχτερινό και χρήση αυτών των ωρών .... 2
barman_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Έτσι όπως μου τα είπατε μάλλον αξίζει να κάνει αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ και να τελειώνουμε.. Αφού θα πάρουμε κοτ λογικά σαν ανεργο άτομο Δεν υπάρχει θέμα πληρωμών γιατί εγώ θα τα κανονίζω
barman_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Καλησπερα παιδες Εχουμε κανει αιτηση εδω και ενα μηνα για μεταφορα ονοματος και ακομα δεν μας εχουν καλεσει Επειδη βλεπω να χανουμε το επιδομα στεγασης γι αυτον τον μηνα,να κοιταξω καποια αλλη εταιρεια?Γινεται γρηγορα η συνδεση σε αλλους? Και μια ασφαλης προταση για παροχο?Θα βαλουμε και κοινωνικο τιμολογιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις