adsl2+ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Σαν τους κυνηγούς επικηρυγμένων στο παλιό Τέξας....... Για αυτό παραμένω ΔΕΗ (να δούμε μέχρι πότε) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θα πάω στην ΕΛΙΝ με επιφύλαξη χωρίς δέσμευση και... θα δούμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Σαν τους κυνηγούς επικηρυγμένων στο παλιό Τέξας....... Για αυτό παραμένω ΔΕΗ (να δούμε μέχρι πότε) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όταν λες το κεφάλι σου ήσυχο; Και εγώ δεη είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, adsl2+ είπε Θα πάω στην ΕΛΙΝ με επιφύλαξη χωρίς δέσμευση και... θα δούμε!! Και εγώ ΕΛΙΝ σκέπτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Σαν τους κυνηγούς επικηρυγμένων στο παλιό Τέξας....... Για αυτό παραμένω ΔΕΗ (να δούμε μέχρι πότε) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν έχεις μικρές καταναλώσεις, ναι οκ, αλλά αν όχι, τότε σίγουρα θα έχεις εξοικονόμηση. Στη δική μου περίπτωση όπου έχω βάλει elpedison electricityhome night fixed, έχω υπολογίσει πόσο κέρδος έχω έναντι της ΔΕΗ, με αμφότερες σε έκπτωση συνέπειας και με κατανομή 70% κιλοβατώρες ημέρας και 30% νύχτας (που τόσο έχω): Προσοχή είναι με όλα μέσα, στα δικά μου τετραγωνικά, δήμο κτλ οπότε αλλάζει σε κάθε σπίτι. Δεν είναι γραμμικό αλλά πολυώνυμο, όμως προσεγγίζεται ικανοποιητικά με μια εξίσωση του τύπου που φαίνεται στο διάγραμμα. Προσωπικά τον χειμώνα που έχω κλιματιστικά καίω κάπου 3200/4μηνο και τους λοιπούς μήνες κάπου 1600, οπότε ετήσια το υπολογίζω περίπου 200€ πραγματικό κέρδος τον χρόνο που δεν το λες καθόλου άσχημα! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από liakjim 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν έχεις μικρές καταναλώσεις, ναι οκ, αλλά αν όχι, τότε σίγουρα θα έχεις εξοικονόμηση. Στη δική μου περίπτωση όπου έχω βάλει elpedison electricityhome night fixed, έχω υπολογίσει πόσο κέρδος έχω έναντι της ΔΕΗ, με αμφότερες σε έκπτωση συνέπειας και με κατανομή 70% κιλοβατώρες ημέρας και 30% νύχτας (που τόσο έχω): Προσοχή είναι με όλα μέσα, στα δικά μου τετραγωνικά, δήμο κτλ οπότε αλλάζει σε κάθε σπίτι. Δεν είναι γραμμικό αλλά πολυώνυμο, όμως προσεγγίζεται ικανοποιητικά με μια εξίσωση του τύπου που φαίνεται στο διάγραμμα. Προσωπικά τον χειμώνα που έχω κλιματιστικά καίω κάπου 3200/4μηνο και τους λοιπούς μήνες κάπου 1600, οπότε ετήσια το υπολογίζω περίπου 250€ πραγματικό κέρδος τον χρόνο που δεν το λες καθόλου άσχημα! Όχι, βέβαια! Έχει ΟΤΣ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όχι, βέβαια! Έχει ΟΤΣ ? Με το fixed δεν έχει. Προσθέτει 1.5€ πάγιο το οποίο και έχω προσθέσει στους υπολογισμούς. edit έκανα διόρθωση στο ετήσιο, που το έβαλα 50€ πάνω (μπερδεύτηκα και έβαλα 4 τετράμηνα ! ) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν είναι γραμμικό αλλά πολυώνυμο, όμως προσεγγίζεται ικανοποιητικά με μια εξίσωση του τύπου που φαίνεται στο διάγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Να προσέχετε όπου πάτε τα μικρά γράμματα, και ιδιαίτερα το ζήτημα επηρεασμού της τιμής κιλοβατόρας ( εννοείται προς τα πάνω) από την οριακή τιμή συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Munsu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω, πολλές δηλαδή αλλά τέλος πάντων, είμαι παντελώς άσχετος από τιμές και τι γίνετε στις εταιρείες κλπ τώρα τα κοιτάω αλλά έχω μπερδευτεί κάπως. Τέλος πάντων η απορία μου είναι η εξής, νοίκιασα με την κοπέλα μου σπίτι 76 τμ, θεωρώ (ελπίζω) ότι δεν θα έχουμε μεγάλες καταναλώσεις σίγουρα όχι όπως μια 4μελή οικογενεία πχ. Οπότε όπου και αν πάμε εν τέλη για να κάνουμε συμβόλαιο για το ρεύμα, μάλλον ΔΕΗ, οι διαφορές δεν θα είναι πολύ μεγάλες όποια εταιρεία και να διαλέξουμε σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Munsu είπε Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω, πολλές δηλαδή αλλά τέλος πάντων, είμαι παντελώς άσχετος από τιμές και τι γίνετε στις εταιρείες κλπ τώρα τα κοιτάω αλλά έχω μπερδευτεί κάπως. Τέλος πάντων η απορία μου είναι η εξής, νοίκιασα με την κοπέλα μου σπίτι 76 τμ, θεωρώ (ελπίζω) ότι δεν θα έχουμε μεγάλες καταναλώσεις σίγουρα όχι όπως μια 4μελή οικογενεία πχ. Οπότε όπου και αν πάμε εν τέλη για να κάνουμε συμβόλαιο για το ρεύμα, μάλλον ΔΕΗ, οι διαφορές δεν θα είναι πολύ μεγάλες όποια εταιρεία και να διαλέξουμε σωστά? Προσωπικά έχω κέρδος 0.025€/4μηνο για κάθε κιλοβατώρα που καίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, liakjim είπε Προσωπικά έχω κέρδος 0.025€/4μηνο για κάθε κιλοβατώρα που καίω. Πώς βγαίνει αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πώς βγαίνει αυτό ? Δες λίγο πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akronurban Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) παρακαλω πολυ σκεφτομαι να παω στο liberty της walt+volt..4μελης οικογενεια με κιλοβατορες που ξεπερναν τις 3000 ,την τετραμηνια του χειμωνα μονο.Τι γνωμη εχετε? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από akronurban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slay898 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Τον Γενάρη η Protergia μου χρεώσε με βάση το άρθρο 8.8 21.72 ευρω την Μwh. Είναι λογικό να με χρεώσουν τόσο παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Άσχετο αλλά η Ζενίθ τους τελευταίους 2 μήνες (μετά από 12 μήνες ουσιαστικά) δε μου έχει χρεώσει ΟΤΣ , κάποιος άλλος με ζενίθ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις