Dantε Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Και εγω 2 σπιτια τα πηγα ΕΛΙΝ. Μου ειπαν οτι λογικα Μαρτιο θα ερθει ο πρωτος λογαριασμος τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papresa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Volterra επαγγελματικό 0,0785€/Κwh παραμένει ίδιο Volterra οικιακό, προηγούμενος μήνας 0,0899€/Κwh, τώρα βλέπω στην εφαρμογή "Volterraμου" που ανέβηκε ο καινούργιος 0,0939€/Κwh, είναι ο τρίτος λογαριασμός, το κόβει λίγο ότι έχει έκπτωση συνέπειας 25%. Τι έγινε είχαμε αυξήσεις στην τιμή Κwh σε όλες; Ρήτρα προσαρμογής μπαίνει ανάλογα με τις Κwh που έχεις κάψει; Γιατί βλέπω και στους 2 λογαριασμούς που βγήκαν (επαγγελματικό, οικιακό) αυτόν τον μήνα είναι λίγο αυξημένη η κατανάλωση και έχει, ενώ στους αμέσως προηγούμενους (τουλάχιστον) όχι. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από papresa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ήρων πολύ καλός μετά από 5 μήνες και δεν μου βάζει ΟΤΣ. Σταθερά 0.065. Επίσης παρατηρώ ότι δεν χρεώνει ΕΡΤ. Κάνω την πάπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, guzel είπε Ήρων πολύ καλός μετά από 5 μήνες και δεν μου βάζει ΟΤΣ. Σταθερά 0.065. Επίσης παρατηρώ ότι δεν χρεώνει ΕΡΤ. Κάνω την πάπια Όταν λες ήσουν καλός; Επίσης το ΟΤΣ τι σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vairass είπε Όταν λες ήσουν καλός; Επίσης το ΟΤΣ τι σημαίνει; Ότι δεν έχω κάποιο παράπονο. ΟΤΣ = οριακή τιμή συστήματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, guzel είπε Ότι δεν έχω κάποιο παράπονο. ΟΤΣ = οριακή τιμή συστήματος Δηλαδή όσο και να κάψεις δεν αλλάζει η χρέωση αυτό εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, vairass είπε Δηλαδή όσο και να κάψεις δεν αλλάζει η χρέωση αυτό εννοείς; Ναι δεν με έχει χρεώσει ΟΤΣ και πάνω στα 0.065 μου βάζει και έκπτωση ΚΟΤ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papresa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, guzel είπε Επίσης παρατηρώ ότι δεν χρεώνει ΕΡΤ Αυτό κάπου θα βρεθεί και θα στα χρεώσουν μαζεμένα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, guzel είπε Ναι δεν με έχει χρεώσει ΟΤΣ και πάνω στα 0.065 μου βάζει και έκπτωση ΚΟΤ... Επομένως συμφέρει με ΚΟΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, guzel είπε Ναι δεν με έχει χρεώσει ΟΤΣ και πάνω στα 0.065 μου βάζει και έκπτωση ΚΟΤ... Οπότε, πόσο κατεβαίνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 09/02/2020 στις 4:11 ΜΜ, guzel είπε Ναι δεν με έχει χρεώσει ΟΤΣ και πάνω στα 0.065 μου βάζει και έκπτωση ΚΟΤ... Κι εμένα δε με χρεώσε ΟΤΣ το τελευταίο τετράμηνο του 2018 αλλά σε όλα τα επόμενα μια χαρά τα βλέπω τα 20αρικάκια στη 2η σελίδα του εκκαθαριστικού. Είσαι σίγουρος ότι δε σου χρεώνει ρήτρα;;; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από geodimis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, geodimis είπε Κι εμένα δε με χρεώσε ΟΤΣ το τελευταίο τετράμηνο του 2018 αλλά σε όλα τα επόμενα μια χαρά τα βλέπω τα 20αρικάκια στη 2η σελίδα του εκκαθαριστικού. Είσαι σίγουρος ότι δε σου χρεώνει ρήτρα;;; Ε προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Έχει κανείς wat k volt, να μας πει πόσο χρεώνει ΟΤΣ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχει κανείς wat k volt, να μας πει πόσο χρεώνει ΟΤΣ ? Δες εδώ :https://www.tsig.gr/electricity?company=WATT+%2B+VOLT&KWH1=706&KWH2=115, https://www.tsig.gr/electricity?company=&KWH1=706&KWH2=115, ίσως να σε βοηθήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Σαν τους κυνηγούς επικηρυγμένων στο παλιό Τέξας....... Για αυτό παραμένω ΔΕΗ (να δούμε μέχρι πότε) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις