Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Οδηγώντας (αυτοκίνητο) στα ταξίδια, μετά από κάνα 3ωρο νιώθω πόνο στη μεση-λεκανη. Άμα κάνω στάση περνάει, αλλά επανέρχεται γρήγορα (σε <1ωρα). Γενικά έχω ευαισθησία σε αυτό το σημειο. Εχω δει κάτι καλύμματα καθισμάτων με μαγνήτες, πιστεύετε κάνουν δουλειά; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μοιάζει κάπως έτσι: (5€ κάνει)

Θεωρώ πως η στάση οδήγησης, που έχω, είναι σωστή.

IMG_20190902_140830~2.jpg

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
Δημοσ.

Καραπεταμενα λεφτα. 

Ρυθμισε το καθισμα (γωνία,ύψος, αποσταση απο τιμονι-πεντάλια) και βάλε ενα μαξιλάρι στον πισινό σου και ένα στηρικτικο πλάτης στη μεση σου (οπως αυτά που βαζουν στις καρεκλες γραφείου)

Αν τώρα εισαι συνεχεια πολλες ωρες στην οδηγηση, επενδυσε σε καλυτερο κάθισμα. Εχεις ποτέ καθισει σε κάθισμα μεγαλου συγχρονου φορτηγου; Είναι πιο ανετα ακομα κι απο το στρώμα του κρεβατιου σου. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

Καραπεταμενα λεφτα. 

Ρυθμισε το καθισμα (γωνία,ύψος, αποσταση απο τιμονι-πεντάλια) και βάλε ενα μαξιλάρι στον πισινό σου και ένα στηρικτικο πλάτης στη μεση σου (οπως αυτά που βαζουν στις καρεκλες γραφείου)

Αν τώρα εισαι συνεχεια πολλες ωρες στην οδηγηση, επενδυσε σε καλυτερο κάθισμα. Εχεις ποτέ καθισει σε κάθισμα μεγαλου συγχρονου φορτηγου; Είναι πιο ανετα ακομα κι απο το στρώμα του κρεβατιου σου. 

Δεν επενδύω σε κάθισμα, δεν υπάρχει αυτή η άνεση και δεν αξίζει για το αυτοκίνητο που έχω.

Λες να μην κάνει καθόλου δουλειά;

1 λεπτό πριν, primeragt είπε

Φίλε ωραία μπάκετ καθίσματα!!

Πρέπει να έχεις κάνει λάθος λινκ κόπι παστε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

Δεν επενδύω σε κάθισμα, δεν υπάρχει αυτή η άνεση και δεν αξίζει για το αυτοκίνητο που έχω.

Λες να μην κάνει καθόλου δουλειά;

Φίλε ωραία μπάκετ καθίσματα!!

Πρέπει να έχεις κάνει λάθος λινκ κόπι παστε.

Χανεις την ουσια, σιγα μην βαλεις και κλουβι στο αμαξι σου. Αν δεις ολες αυτες τις φωτο θα παρατηρησεις κατι κοινο. Σχεδον 90 μοιρες πλατη-καθισμα με ελαφρως ανηψωμενα τα ποδια στο σημειο των μπουτιων και αυτα παλι υπο γωνια. Αν δεν εχεις ετσι το καθισμα σου και σε αποσταση που δεν τραβαει τους ωμους σου  οταν εχεις τα χερια σε εκταση στο τιμονι εχεις καπου λαθος ρυθμιση.

Δημοσ.

Ααα κατάλαβα

Κάπως έτσι ειναι το κάθισμα ρυθμισμένο.

Πολύ ψηλά η πλάτη. Το κάθισμα το έχω τέρμα κάτω (γιατί αλλιώς νιώθω σαν να οδηγάω φορτηγό), ωστόσο δεν ακουμπάει όλο το μπούτι στο Κάθισμα. Τα χέρια μου όταν τα τεντώνω το τιμόνι φτάνει καρπό. Δεν θα έλεγα ότι τραβάνε οι ώμοι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Ααα κατάλαβα

Κάπως έτσι ειναι το κάθισμα ρυθμισμένο.

Πολύ ψηλά η πλάτη. Το κάθισμα το έχω τέρμα κάτω (γιατί αλλιώς νιώθω σαν να οδηγάω φορτηγό), ωστόσο δεν ακουμπάει όλο το μπούτι στο Κάθισμα. Τα χέρια μου όταν τα τεντώνω το τιμόνι φτάνει καρπό. Δεν θα έλεγα ότι τραβάνε οι ώμοι.

Σηκωσε λιγο το μπροστα μερος του καθισματος με το tilt. Και βαλε ενα μαξιλαρακι στην πλατη να αγκαλιαζη τη μεση.  Θα ειναι σαν να σε αγκαλιαζει το καθισμα και δεν θα βαζεις βαρος στη μεση να την κρατησεις σε σωστη θεση.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&biw=1680&bih=975&tbm=isch&sxsrf=ACYBGNTwjN6e4vm48XzdRSEhBSt5NpCu9w%3A1567457764118&sa=1&ei=5IFtXeLsBsuX8gK5npuIBw&q=μαξιλαρι+πλατης+αυτοκινητου&oq=μαξιλαρι+πλατης+αυτοκινητου&gs_l=img.3...4412.6464..6879...0.0..0.135.1375.0j11......0....1..gws-wiz-img.......0i8i30.lgLCduCvAXY&ved=0ahUKEwji7uuZg7PkAhXLi1wKHTnPBnEQ4dUDCAY&uact=5

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, primeragt είπε

Σηκωσε λιγο το μπροστα μερος του καθισματος με το tilt. Και βαλε ενα μαξιλαρακι στην πλατη να αγκαλιαζη τη μεση.  Θα ειναι σαν να σε αγκαλιαζει το καθισμα και δεν θα βαζεις βαρος στη μεση να την κρατησεις σε σωστη θεση.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&biw=1680&bih=975&tbm=isch&sxsrf=ACYBGNTwjN6e4vm48XzdRSEhBSt5NpCu9w%3A1567457764118&sa=1&ei=5IFtXeLsBsuX8gK5npuIBw&q=μαξιλαρι+πλατης+αυτοκινητου&oq=μαξιλαρι+πλατης+αυτοκινητου&gs_l=img.3...4412.6464..6879...0.0..0.135.1375.0j11......0....1..gws-wiz-img.......0i8i30.lgLCduCvAXY&ved=0ahUKEwji7uuZg7PkAhXLi1wKHTnPBnEQ4dUDCAY&uact=5

Έχω σκεφτεί να πάρω τέτοιο.

Δεν σηκώνεται το μπροστά μέρος του καθίσματος. Σηκώνεται όλο, άρα ανεβαίνω πιο ψηλά, χαλάει η οπτική γωνία, η αίσθηση της ταχύτητας (επικίνδυνο στις στροφές) συν ότι επειδή είμαι ψηλός (~185-187cm) σχεδόν θα ακουμπάω ουρανό.

https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/epipla-grafeiou/anatomika-eidi-grafeiou/ypostiriktiko-mesis-gia-kathisma_79189/

https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/axesouar-taxidiou/maxilaria-taxidiou/maxilari-taxidiou-memory-foam_273477

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως δεν είναι θέμα οδήγησης μόνο;;;; Η μέση σου σε τι κατάσταση είναι;;;;;

Πριν 2 χρόνια για πρώτη φορά στη ζωή μου ύστερα από σκληρή δουλειά με έπιασε η μέση μου.Μέχρι και ζώνη έβαζα για να κάνω δουλειές.

Οδηγούσα μισή μία ώρα και πιανόμουν εντελώς.Έβαζα μαξιλάρια άλλαζα θέση στο κάθισμα τζίφος.Τα ίδια.Περισσότερο προβλήματα στην οδήγηση μου δημιουργούσαν παρά μου έλυναν το πρόβλημα. Ευτυχώς με τον καιρό μου πέρασε το πιάσιμο στη μέση και πλέον οδηγώ ώρες χωρίς να νοιώθω καμία ενόχληση,Συγκεκριμένα χτες γύρισα από Γιάννενα οδηγώντας συνεχόμενα για 5 ώρες περίπου  καθισμένος στο απλό κάθισμα του opel vectra  και η μέση μου ήταν μια χαρά.

Για δες και σε κάποιον γιατρό το θέμα της μέσης μήπως το πιάσιμο δεν είναι μόνο θέμα οδήγησης;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Πάρε αμάξι με υδροπνευματικη ανάρτηση και θα ξεχάσεις λακούβες σαμαρακια  πόνους και λοιπά συναφή...

Βέβαια σύμφωνα με τους insomniacs είναι γαλλικά και χαλάνε ..... 

Άμα είναι να μην πονάς όμως τι να γίνει... θα το πιεις κι αυτό το ποτήρι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στα jumbo είχε ένα μαξιλάρι αφρού μνήμης για την μέση στα 8 ευρώ... Κάνει δουλειά δοκίμασε το. 

Είμαι οδηγός και νιώθω ήδη καλύτερα με χρήση ενός μηνός. 

Δημοσ.

Στα jumbo επίσης έχει με 2 ή 3€ μια πλάτη για καρέκλα με διχτάκι για καρέκλα γραφείου και αυτοκίνητο. Εμένα με βοηθάει.

Το έχω πετύχει και σε άλλα μαγαζιά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Στα jumbo επίσης έχει με 2 ή 3€ μια πλάτη για καρέκλα με διχτάκι για καρέκλα γραφείου και αυτοκίνητο. Εμένα με βοηθάει.

Το έχω πετύχει και σε άλλα μαγαζιά.

Το πήρα αυτό.. Δεν έκανε τίποτα :)

Λογικά παίζει ρόλο και το βάρος, 100 κιλά βαριά βαριά είμαι.  Αυτό το μαξιλαράκι είναι κορυφή για αυτούς που τρώνε όλο το φαγητό τους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...