Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jophiel είπε

Αυτοί που γράφεις είναι οι κεντρικοί μεταπωλητές. Είναι σαν να μου γράφεις ότι στην Ελλάδα μονο η Infoquest πουλάει Xiaomi επίσημα και ο Κωτσόβολος είναι απατεώνας. Τα έχεις μπλέξει λιγάκι...

Έχεις πρόβλημα έτσι; Αυτοί είναι οι Licensing Partners....   

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Έχεις πρόβλημα έτσι; Αυτοί είναι οι Licensing Partners....   

Οι κεντρικοί. Συμφωνούμε. Για τους παρακάτω από αυτούς;

Authorized Microsoft licensing distributors

γράφει, όχι partners. Αυτοί είναι οι κεντρικοί διανεμητές. Ξαναγράφω: τα έχεις μπλέξει.

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@JophielΛοιπόν φίλε για να τελειώνουμε, σου έγραψα πριν τι ισχύει από το Site της Microsoft 

ΔΕ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ WIN10 ENTERPRISE ΣΑΝ ΙΔΙΏΤΗΣ.  ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Λοιπόν φίλε για να τελειώνουμε, σου έγραψα πριν τι ισχύει από το Site της Microsoft 

ΔΕ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ WIN10 ENTERPRISE ΣΑΝ ΙΔΙΏΤΗΣ.  ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;

Authorized Microsoft licensing distributors

γράφει, όχι partners. Αυτοί είναι οι κεντρικοί διανεμητές. Ξαναγράφω: τα έχεις μπλέξει.

Για το Volume License θέλεις συμφωνία. Για την κάθε άδεια, όχι. Δεν το γράφει πουθενά και δεν πρόκειται ποτέ να βρεις στοιχεία για κάτι τέτοιο, γιατί απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

@JophielΕντάξει φίλε.  Έχεις δίκιο, καλά ξεμπερδέματα. 

Τί να σου κάνω; Την επόμενη φορά καλύτερα. Αν δε μπορείς να στοιχειοθετήσεις τα γραφόμενά σου, τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα να κάνεις λάθος...

Volume License δεν μπορείς να έχεις σαν ιδιώτης. Συμφωνούμε. Καταρχήν είμαι επαγγελματίας. Κατά δεύτερον αγόρασα ένα μικρό μέρος ενός volume license μιας εταιρείας, που το απέκτησε νόμιμα. Δεν πήγα να το πάρω από τη MS. Το κλειδί μου δεν είναι σπασμένο, όπως λανθασμένα έγραψες. Είναι αγορασμένο από νόμιμο μεταπωλητή με Volume license στο ονομά του.

Αυτό δεν το καταλαβαινεις...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Jophiel Καταλαβαίνεις τι λες;  Συμφωνείς ότι χρειάζεσαι συμβόλαιο για να έχεις Enterprise;  Όταν έρθει ο έλεγχος εσύ τι θα τους δείξεις; 

Τον Ταϊλανδό; 

Αλλά άμα έχεις κότσια μιλα με την BSA και την Microsoft,  έχει γραφείο στην Αθήνα. 

Χαχαχ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

@Jophiel Καταλαβαίνεις τι λες;  Συμφωνείς ότι χρειάζεσαι συμβόλαιο για να έχεις Enterprise;  Όταν έρθει ο έλεγχος εσύ τι θα τους δείξεις; 

Τον Ταϊλανδό; 

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι: είμαι λογιστής με δικό μου γραφείο. Ο έλεγχος έχει ήδη περάσει και από το πρόγραμμα που εντάχθηκα και το έβαλα σαν αγορά παγίου και η εφορία. Δείχνεις το παραστατικό αγοράς και τέλος. 

Αν αυτός είναι παράνομος (που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) θα τον κυνηγήσει η MS (που δεν το έχει κάνει). Εγώ το απέκτησα με νόμιμο τρόπο. 

Τέλος, δεν είναι Ταϋλανδος. Έχει επίσημη έδρα στις ΗΠΑ (στην Καλιφόρνια συγκεκριμένα). Η εταιρεία λέγεται My Choice Software. LLC

Ακόμα κι αν πεις ότι αυτός είναι ο απατεώνας υπάρχουν χιλιάδες ακόμα sites με το ίδιο αντικείμενο και εδρεύουν σε ΗΠΑ, UK, Κίνα κτλ

Ακόμα και στην Ταϋλάνδη να εδρεύει αυτό που γράφεις είναι άσχετο: υπάρχει κάποια χώρα που επίσημα υποστηρίζει την παρανομία; όπου και να εδρεύεις, αν παρανομείς σε πιάνουν μέχρι να φταρνιστείς. Ειδικά άμα έχεις και το θράσος να πουλάς επίσημα και με τιμολόγια σε μαζική κλίμακα.

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Jophiel Δεν καταλαβαίνεις έτσι;  Ποιος νομίζεις θα σε ελέγξει; Η εφορία; 

Αυτοί που θα έρθουν θα έρθουν για παράνομο λογισμικό.  Θα δουν το παραστατικό και μετά θα περάσουν στους όρους χρήσης.  Και για άλλη μία φορά:

ΔΕ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ WIN10 ΧΩΡΊΣ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ENTERPRISE. 

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΟ ENTERPRISE ΠΟΥ ΚΟΛΛΆΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΎΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ. ΟΙ ΆΔΕΙΕΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΑΦΈΡΟΝΤΑΙ.  ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.

Παρόλα αυτά αν νιώθεις τόσο σίγουρος μπορείς να μου πεις το όνομα και την διεύθυνση σου. Δίνουν αμοιβή στην BSA αν τους καρφώσεις  ,ίσως είναι μια ευκαιρία να βγάλω ένα 500αρι.

By the way είσαι τρολ έτσι,  τώρα μου γράφεις για άλλη εταιρεία. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

@Jophiel Δεν καταλαβαίνεις έτσι;  Ποιος νομίζεις θα σε ελέγξει; Η εφορία; 

Αυτοί που θα έρθουν θα έρθουν για παράνομο λογισμικό.  Θα δουν το παραστατικό και μετά θα περάσουν στους όρους χρήσης.  Και για άλλη μία φορά:

ΔΕ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ WIN10 ΧΩΡΊΣ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ENTERPRISE. 

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΟ ENTERPRISE ΠΟΥ ΚΟΛΛΆΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΎΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ. 

Παρόλα αυτά αν νιώθεις τόσο σίγουρος μπορείς να μου πεις το όνομα και την διεύθυνση σου. Δίνουν αμοιβή στην BSA αν τους καρφώσεις  ,ίσως είναι μια ευκαιρία να βγάλω ένα 500αρι.

https://www.mychoicesoftware.com/pages/about-us

δουλεύει από το 2011... 
Ποιο αυτοκόλλητο; Σε ποια χρονιά έχεις μείνει; Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα εδώ και χρόνια, ειδικά σε laptops...

Ξαναγράφω: ξεμπέρδεψέ τα λίγο στο μυαλό σου φίλε μου. Καταρχήν διαχώρισε βασικές έννοιες, όπως partner και destributor, Volume Lecensing και reselling.

Σε ρωτησα επανελλειμένα και δεν μπόρεσες να μου βρεις ούτε ένα κομμάτι από τη MS, που να στοιχειoθετεί αυτά για τα οποία επιμένεις. 

Κάρφωσε όποιον θέλεις. Δεν έχω παράνομο λογισμικό. Έχω αποκτήσει νόμιμα key από Volume license που αποκτήθηκε νόμιμα. Ακόμα και στην Ταϋλάνδη να εδρεύει αυτό που γράφεις είναι άσχετο: υπάρχει κάποια χώρα που επίσημα υποστηρίζει την παρανομία; όπου και να εδρεύεις, αν παρανομείς σε πιάνουν μέχρι να φταρνιστείς. Ειδικά άμα έχεις και το θράσος να πουλάς επίσημα και με τιμολόγια σε μαζική κλίμακα.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι λαϊκισμοί. Το ΕΣΠΑ ελέγχει τον τρόπο απόκτησης λογισμικού και δεν δέχεται αγορά πειρατικού. Τα υπόλοιπα είναι της φαντασίας σου.

Είσαι σε φάση αρνησης. Τί να σου κάνω;..

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.

@Jophiel Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης. Κρίμα. 

Δεν έγραψα για αυτοκόλλητα.  Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα Enterprise έγραψα. 

Στο δια ταύτα:

Έχεις κάποιο συμβόλαιο με τη Microsoft; Αν όχι καλή τύχη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

@Jophiel Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης. Κρίμα. 

Δεν έγραψα για αυτοκόλλητα.  Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα Enterprise έγραψα. 

Στο δια ταύτα:

Έχεις κάποιο συμβόλαιο με τη Microsoft; Αν όχι καλή τύχη. 

Η βρισιές είναι σημάδι αμυντικής στάσης: ξέρεις ότι έχεις άδικο...

Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. Αυτό έγραψα. Άρα, δεν έχω εγώ πρόβλημα κατανόησης.

Έχει συμβόλαιο αυτός που μου τα πούλησε. Συμβόλαιο και επίσημα άδεια μεταπωλητή των προϊόντων της MS. Επίσης δεν έχω συμβόλαιο με τη MS για τα Office. Τα αγόρασα από μεταπωλητή. Ούτε έχω συμβόλαιο για το κινητό που αγόρασα από τη Xiaomi. O Κωτσοβολος έχει με την Infoquest για να τα παραλαμβάνει και να τα πουλάει επίσημα.

Ακόμα και σε παλιότερες εκδόσεις Windows, αν είχες αγοράσει επίσημα σπασμένα δεν κυνηγούσαν εσένα, αλλά αυτόν που στα πούλησε. Εσύ δεν παρανόμησες, εξαπατήθηκες. Το θέμα είναι ότι αυτός που μου τα πούλησε εδρευει στην Καλιφόρνια και είναι ανοιχτός 8 χρόνια τώρα... Παρανομεί, σύμφωνα με τη λογική σου, αλλά του το χαρίζουν γιατί... έτσι...

Ακόμα και στην Ταϋλάνδη να εδρεύει αυτό που γράφεις είναι άσχετο: υπάρχει κάποια χώρα που επίσημα υποστηρίζει την παρανομία; όπου και να εδρεύεις, αν παρανομείς σε πιάνουν μέχρι να φταρνιστείς. Ειδικά άμα έχεις και το θράσος να πουλάς επίσημα και με τιμολόγια σε μαζική κλίμακα.

Σε ρωτησα επανελλειμένα και δεν μπόρεσες να μου βρεις ούτε ένα κομμάτι από τη MS, που να στοιχειoθετεί αυτά για τα οποία επιμένεις. 

Τα έχεις μπερδεμένα φίλε μου...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.tenforums.com/tutorials/49586-determine-if-windows-license-type-oem-retail-volume.html

KMS Client and Volume MAK product keys, are volume license keys that are not-for-resale. They are issued by organizations for use on client computers associated in some way with the organization. Volume license keys may not be transferred with the computer if the computer changes ownership. This form of licensing typically applies for business, government and educational institutions, with prices for volume licensing varying depending on the type, quantity and applicable subscription-term. A volume license key (VLK) denotes the product key used when installing software licensed in bulk, which allows a single product key to be used for multiple installations. For example, the Windows Enterprise edition is activated with a volume license key.

https://www.thewindowsclub.com/how-to-tell-if-windows-10-license-is-oem-retail-or-volume-mak-kms

If the key you bought from a retail store, but it turns out to be a MAK key, you need to get a new key. Someone might have grabbed a MAK and KMS key and sold it off as retail key. You may not be able to use the keys after reinstallation

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

https://www.tenforums.com/tutorials/49586-determine-if-windows-license-type-oem-retail-volume.html

KMS Client and Volume MAK product keys, are volume license keys that are not-for-resale. They are issued by organizations for use on client computers associated in some way with the organization. Volume license keys may not be transferred with the computer if the computer changes ownership. This form of licensing typically applies for business, government and educational institutions, with prices for volume licensing varying depending on the type, quantity and applicable subscription-term. A volume license key (VLK) denotes the product key used when installing software licensed in bulk, which allows a single product key to be used for multiple installations. For example, the Windows Enterprise edition is activated with a volume license key.

https://www.thewindowsclub.com/how-to-tell-if-windows-10-license-is-oem-retail-or-volume-mak-kms

If the key you bought from a retail store, but it turns out to be a MAK key, you need to get a new key. Someone might have grabbed a MAK and KMS key and sold it off as retail key. You may not be able to use the keys after reinstallation

Δεν πουλάει κανένας Volume License. Κλειδια πουλάνε. Οπότε το πρώτο κομμάτι είναι άσχετο. Είναι αυτονόητο και συμφωνούμε. Αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωση εδώ.

Το δεύτερο κομμάτι λέει ότι αν έχει εγκατασταθεί το κλειδί δε μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Επίσης άσχετο. Το κλειδί που πουλιέται στην περίπτωση αυτή δεν έχει εγκατασταθεί σε κανένα PC.

Έχουμε αγορά μαζικής άδειας. Δεν έχει εγκατασταθεί σε κανένα PC και πουλιέται μέχρι να φτάσει το μέγιστο αριθμό υπολογιστών εγκατάστασης της μαζικής άδειας. Πού είναι το πρόβλημα εδώ;

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jophiel είπε

Δεν πουλάει κανένας Volume License. Κλειδια πουλάνε. Οπότε το πρώτο κομμάτι είναι άσχετο.

Το δεύτερο κομμάτι λέει ότι αν έχει εγκατασταθεί το κλειδί δε μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Επίσης άσχετο.

Έχουμε εγορά μαζικής άδειας. Δεν έχει εγκατασταθεί σε κανένα PC και πουλιέται μέχρι να φτάσει το μέγιστο αριθμό υπολογιστών εγκατάστασης της μαζικής άδειας.

Εντάξει πραγματικά τώρα κάνεις ότι δεν βλέπεις

"are volume license keys that are not-for-resale"

They are issued by organizations for use on client computers associated in some way with the organization

If the key you bought from a retail store, but it turns out to be a MAK key, you need to get a new key. Someone might have grabbed a MAK and KMS key and sold it off as retail key. You may not be able to use the keys after reinstallation

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...