Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, spectaculator είπε Το Linux δεν είναι user friendly; Μάλλον έχεις πάρα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσεις linux! Το Mint τουλάχιστον είναι εξίσου φιλικό και εύκολο και αναγνωρίζει τα πάντα, ακόμα και πανάρχαιες serial/parallel συσκευές. Αυτό ξαναπέστο! Δουλεύω καθημερινά σε Linux. Ξέρω πολλούς επαγγελματίες σε κλάδους όπως η ιατρική ή η διατροφολογία που δεν ξέρουν να κάνουν 10 κλικ να κατεβάσουν το chrome ή το Spotify, σκέψου να τους βάλεις να κατεβάσουν κάτι που δεν είναι .deb μέσω κάποιου packet manager και να πρέπει να προσθέσουν και το repo μαζί με το key του. Θα μου πεις, copy paste και τελείωσε το παραμύθι, έλα όμως που μιλάμε για άτομα που δεν μπορούν να κάνουν 10 κλικ όπως είπα, δεν υπάρχει λογική εκεί πέρα 😛 Δεν είπα ότι δεν είναι user friendly αλλά δεν είναι αυτό που έχει συνηθίσει ο μέσος χρήστης άρα για τον μέσο χρήστη, είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστεί. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Εδώ ρε σεις υπάρχει γκρίνια επειδή άλλαξε το Start Menu στα Windows 8 και 10, δεν θα υπάρχει στην ολική αλλαγή του λειτουργικού; 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Jophiel είπε Σε αυτόν τον χρήστη που περιγράφεις είναι φιλικό να κατεβάζει ένα πρόγραμμα, να προσέχει σε κάθε "next" τί κουτάκια είναι τσεκαρισμένα και όχι να κάνει ένα κλικ και να κατεβάζει ακριβώς αυτό που θέλει από το repository; Ξαναλέω: ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ANDROID... Να του προτείνεις ένα λειτουργικό με σωρία κακόβουλου λογισμικού για "ευκολία χρήσης" και όχι ένα εύκολο και αυτοματοποιημένο λειτουργικό (για καθημερινή χρήση βέβαια, τα παιχνίδια είναι άλλο θέμα...) με μόλις απειροελάχιστα κακόβουλα προγράμματα σε όλη την ιστορία του και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις επειδή ο χρήστης κατέβασε από περίεργα stores (repositories); Να σημειωθεί ότι καμία απειλη του linux μέχρι σήμερα δεν έχει εξελιχθεί σε μεγάλη κλίμακα. Όλοι οι browsers δουλεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, με τα ίδια μενού και έχουν την ίδια εμφάνιση με τα Windows. Η εμπειρία browsing είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια. Αυτό που γράφεις στο παράδειγμα αφορά τα Linux προ 10 ετίας. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχεις άποψη. Γιατί δεν περιγράφεις την πραγματικότητα του σήμερα. Τί είναι το "αυτόματο" αυτό που πρέπει να προσέχεις σε τί πατάς κλικ; Ή αυτό που εγκαθίστανται σε 10 λεπτά, με όλους τους drivers, με firefox και όλες τις εφαρμογές γραφείου προεγκατεστημένες και παράλληλα το κατέβασμα οποιασδήποτε εφαρμογής είναι (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) 1 κλικ και χωρίς να χρειάζεται καν να πας στο site του κατασκευαστή για να το κάνεις; Από ότι βλέπω έψαξες στο internet για τη λύση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή η λύση. Την έχω κάνει και καταλήγω στο ίδιο ακριβώς πρόβλημα: ΔΕΝ bootάρει. Αν δεν κάνεις αυτό που έγραψα θα πρέπει κάθε φορά που κάνεις boot ή επανεκκίνηση να μπαίνεις στο menu boot του laptop (πχ στους HP είναι το F9) και να διαλέγεις χειροκίνητα τον δίσκο με την εγκατάσταση του λειτουργικού. Αυτό δεν είναι λύση, παρόλο που λύνει κάπως το πρόβλημα: είναι ένα εκνευριστικό ημίμετρο. Δε μπορεί να πρέπει κάθε φορά που ξεκινάω το laptop να πρέπει να πατήσω το f9 . Αν δεν το πατήσεις σου γράφει ότι έχεις κατεστραμένο boot και ότι ο σκληρός δεν είναι προσπελάσιμος (κάτι τέτοιο τελοσπάντων...) και μένει εκεί. Αν κάνεις αυτό που γράφεις, τότε δεν έχει καν την επιλογή να διαλέξεις τον δίσκο της εγκατάστασης του λειτουργικού. Καταστρέφεται τελείως η εκκίνηση και δεν μπαίνει ούτε με f9. Δηλαδή ακόμα χειρότερα. Δεν είμαι αρχάριος χρήστης (φτιάχνω μόνος μου τα PC μου από το 1996) και έφαγα πάνω από 12 ώρες για να βρω τη λύση. Δεν είμαι τεχνικός, ούτε guru των υπολογιστών, αλλά πιάνει το χέρι μου. Μη μου προτείνεις αυτά που μπορείς να βρεις εύκολα με ένα απλό googlάρισμα. Τα έχω δοκιμάσει. Αυτό το γράφουν σε κάποια forums των linux, αλλά δε σημαίνει ότι δουλεύουν κιόλας. Είναι απλά ιδέες καποιων για να βοηθήσουν, δεν είναι λύσεις. Αν σου τύχει ποτέ σε κάποιον φίλο δοκίμασέ το αυτό που λες και αν πιάσει μου το λες... Στο τέλος θα κάνεις αυτό που γράφω: θα βγάλεις τον HDD, θα τον formάρεις, θα περάσεις καθαρή εγκατάσταση στον SSD και μετά θα τοποθετήσεις τον HDD στο laptop. Για το μόνο που κρατάω σαν επιφύλαξη είναι ότι, ίσως, θα μπορούσα με το software της εταιρείας του SSD να μεταφέρω τα Windows sστον SSD και κατόπιν να κάνω format, αλλά δεν ορκίζομαι ότι θα δουλέψει και σίγουρα δεν είναι για αρχάριο χρήστη επίσης... Η μία λύση είναι δύσκολη σε επίπεδο hardware και η άλλη σε επίπεδο software, άρα δεν αποτελούν εύκολες και κατά συνέπεια, ρεαλιστικές επιλογές για έναν συνηθισμένο χρήστη. Να πω ότι εγκατάσταση Linux (στις περισσότερες εκδόσεις) μπορεί να κάνει και ένα παιδι 12 ετών (σε καθαρό δίσκο πάντα). Είναι τέλεια; Όχι βέβαια. Έχουν τα θεματάκια τους και αυτά. Πάλι υποθέτεις... Δεν έψαξα καμία λύση. Τεσπά, κάθε φορά γράφουμε μεγαλύτερο σεντόνι, δεν έχει νόημα...
aypnia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Δουλεύω καθημερινά σε Linux. Ξέρω πολλούς επαγγελματίες σε κλάδους όπως η ιατρική ή η διατροφολογία που δεν ξέρουν να κάνουν 10 κλικ να κατεβάσουν το chrome ή το Spotify, σκέψου να τους βάλεις να κατεβάσουν κάτι που δεν είναι .deb μέσω κάποιου packet manager και να πρέπει να προσθέσουν και το repo μαζί με το key του. Θα μου πεις, copy paste και τελείωσε το παραμύθι, έλα όμως που μιλάμε για άτομα που δεν μπορούν να κάνουν 10 κλικ όπως είπα, δεν υπάρχει λογική εκεί πέρα 😛 Δεν είπα ότι δεν είναι user friendly αλλά δεν είναι αυτό που έχει συνηθίσει ο μέσος χρήστης άρα για τον μέσο χρήστη, είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστεί. Ποιο distro χρησιμοποιείς; Άλλο να χρησιμοποιείς Arch κι άλλο Manjaro, Mint ή Ubuntu. Τουλάχιστον στο Ubuntu δεν χρειάζεσαι πια σώνει και καλά ppa και debs για να εγκαταστήσεις Spotify, Opera, Brave, Chromium κλπ Πλέον τα περισσότερα είναι απευθείας διαθέσιμα από το Store, με τα κατά πολλούς καταραμένα snaps. Όσο για τον Chrome είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με τα Windows. Σε πάει στη σελίδα και αντί να κατεβάσει ένα exe για να το κάνεις εγκατάσταση κατεβάζεις ένα deb και του κάνεις κλικ.
argipen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, korakios είπε Αξίζει κάποιος που τρέχει Linux να δοκιμάσει τη διανομή ClearLinux της Intel. Έπαθα πλάκα , επιδόσεις Puppy σε σύγχρονο περιβάλλον . Έχει ακόμα κανα χρόνο μπροστά της να σταθεροποιηθεί ,αλλά μιλάμε για τρελό γκάζι . Σχετικά με το άρθρο : αδιαφορα στατιστικά από τη στιγμή που τα λαπτοπ έρχονται με προεγκατεστημένου λογισμικό (10) . (έχεις σκεφτεί να το κάνεις πόρτα-πόρτα αυτό;) Excuse me sir, Do you have a moment to talk about our lord and savior, Linus? (πλακίτσα!)
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aypnia είπε Ποιο distro χρησιμοποιείς; Άλλο να χρησιμοποιείς Arch κι άλλο Manjaro, Mint ή Ubuntu. Τουλάχιστον στο Ubuntu δεν χρειάζεσαι πια σώνει και καλά ppa και debs για να εγκαταστήσεις Spotify, Opera, Brave, Chromium κλπ Πλέον τα περισσότερα είναι απευθείας διαθέσιμα από το Store, με τα κατά πολλούς καταραμένα snaps. Όσο για τον Chrome είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με τα Windows. Σε πάει στη σελίδα και αντί να κατεβάσει ένα exe για να το κάνεις εγκατάσταση κατεβάζεις ένα deb και του κάνεις κλικ. Έγραψα ότι χρησιμοποιώ Mint 19.2 συγκεκριμένα με Cinnamon. Μακράν το καλύτερο distro που έχω δοκιμάσει, προτιμώ τα Debian based συστήματα, δεν ακουμπάω arch. Τα snaps έχουν θετικά και αρνητικά, εμένα δεν μου αρέσουν αλλά όντως έχει γίνει πιο φιλική η εμπειρία. Ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για τον απλό χρήστη, δεν είναι κάτι που έχει συνηθίσει και δεν του αρέσει η αλλαγή. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Dinos_12345
Jophiel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) . 5 ώρες πριν, korakios είπε Δε χρειάστηκε ποτέ . Σε πιο ακριβώς μοντέλο είχες πρόβλημα ? Καλό είναι να ανοίξεις κάποιο θέμα μιας και βγαίνουμε εκτός Σε όλα. 2 lenovo φίλων, 3 HP δικά μου και 1 Acer. Δεν το άνοιξα, απλα το αναφερα. Ο retromaniac το έκανε θέμα. 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Πάλι υποθέτεις... Δεν έψαξα καμία λύση. Τεσπά, κάθε φορά γράφουμε μεγαλύτερο σεντόνι, δεν έχει νόημα... Μα δεν είναι θέμα να σε πείσω ή όχι φίλε μου. Εϊναι γεγονός, συμβαίνει. Σε προκαλώ να το δοκιμάσεις όποτε θελήσεις και να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Αυτά που μου γράφεις είναι οι generic οδηγίες. Τις έχω διαβάσει σε forums, τις εφάρμοσα και το πρόβλημα παραμένει. Το αν τις είδες από εκεί ή τις σκέφτηκες μόνος σου, δεν αλλάζουν την ουσία... Αν και μέχρι τώρα οι υποθέσεις μου για εσένα επεσαν μέσα... Ο απλός χρήστης δεν έχει καμία πραγματική ελευθερία πλέον. Windows 10 home (εντελώς εμετικά...) ή τίποτα. Ακόμα και για τα enterprise (ή αλλιώς : Τα Windows 10 Οπως Θα Έπρεπε Να Είναι) είχα το ίδιο πρόβλημα. Για να τα εγκαταστήσω έκανα τη διαδικασία, που σου περιέγραψα, για να δουλέψουν. Η ίδια η Ms δεν ενθαρύνει τη λιανική πώλησή τους... Εντελώς τυχαία... Μόνο αν αγοράσεις laptop χωρίς λειτουργικό ή με linux έχεις ελευθερία. Δες όμως τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους... Για κάποιο λόγο αυτά με τα Windows 10 home είναι καλύτερα και φθηνότερα.... Εντελώς τυχαία... Τέλος, αν θέλεις καινούριο hardware δεν έχεις άλλη επιλογή σε Windows... Εντελώς τυχαία... Κατά τα άλλα η Ms δεν προωθεί τα Windows 10, ούτε και τα επιβάλει στον χρήστη... Είπαμε να μην εθελοτυφλούμε... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Jophiel 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Jophiel είπε . Σε όλα. 2 lenovo φίλων, 3 HP δικά μου και 1 Acer. Δεν το άνοιξα, απλα το αναφερα. Ο retromaniac το έκανε θέμα. Μα δεν είναι θέμα να σε πείσω ή όχι φίλε μου. Εϊναι γεγονός, συμβαίνει. Σε προκαλώ να το δοκιμάσεις όποτε θελήσεις και να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Αυτά που μου γράφεις είναι οι generic οδηγίες. Τις έχω διαβάσει σε forums, τις εφάρμοσα και το πρόβλημα παραμένει. Ο απλός χρήστης δεν έχει καμία πραγματική ελευθερία πλέον. Windows 10 home (εντελώς εμετικά...) ή τίποτα. Ακόμα και για τα enterprise είχα το ίδιο πρόβλημα. Για να τα εγκαταστήσω έκανα τη διαδικασία, που σου περιέγραψα, για να δουλέψουν. Μόνο αν αγοράσεις laptop χωρίς λειτουργικό ή με linux έχεις ελευθερία. Δες όμως τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους... Για κάποιο λόγο αυτά με τα Windows 10 home είναι καλύτερα και φθηνότερα.... Εντελώς τυχαία... Καταρχήν μπορεί να κάνει dual boot πανεύκολα, τι εννοείς ΚΑΜΙΑ ελευθερία;
Jophiel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Καταρχήν μπορεί να κάνει dual boot πανεύκολα, τι εννοείς ΚΑΜΙΑ ελευθερία; Το να μην μπορώ να έχω MONO το λειτουργικό που θέλω, στο μηχανημα που πλήρωσα, αλλά να "σέρνω", με το στανιό και τα WIndows, για εσένα είναι ελευθερία;.. Δε θέλω dual boot. Θέλω ένα PC μόνο με linux και 2 μόνο με Windows. Αυτό με βολεύει στη δουλειά μου. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Jophiel
Retromaniac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Jophiel είπε Το να μην μπορώ να έχω MONO το λειτουργικό που θέλω, στο μηχανημα που πλήρωσα, αλλά να "σέρνω", με το στανιό και τα WIndows, για εσένα είναι ελευθερία;.. Δε θέλω dual boot. Θέλω ένα PC μόνο με linux και 2 μόνο με Windows. Αυτό με βολεύει στη δουλειά μου. Το να μπορείς να βάλεις DUAL BOOT με linux μου μοιάζει ελευθερία. Το ότι δεν μπορείς να κάνεις το άλλο ΕΣΥ (εκτός του ότι γίνεται αλλά δεν την ξαναπάω εκεί την κουβεντα), δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελευθερία όπως, υπερβολικά, έγραψες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Ευτυχώς που υπάρχει το insomnia και γελάω λίγο με τις απαντήσεις ορισμένων. Καταρχήν, είναι ΤΟ linux. Πάμε παρακάτω. Ειπώθηκε ότι το linux το χρησιμοποιούν 100 hackers σ´ολο τον κόσμο; Ξεκαρδίστηκα σ'αυτό, αλήθεια. Αυτός που το ισχυρίστηκε αυτό το μαργαριτάρι, καλύτερα να μη μάθει σε ποια πλατφόρμα βασίζεται σχεδόν όλο το internet. Κάποιος μίλησε για usability στα win. Χα, χα, χα. Αυτός λοιπόν που το είπε, θέλω λίγο να κάνει ένα "always on top" στα windows, χωρίς επιπρόσθετη εφαρμογή, να δω λίγο το usability τους... Ο λόγος που το linux δεν έχει αξιοπρεπή ποσοστά χρήσης, είναι γιατί ο απλός χρήστης, απλά δεν γνωρίζει την ύπαρξή του. Όσοι έρχονται σε επαφή με το linux, συνήθως ενθουσιάζονται, γιατί βλέπουν ένα πραγματικά σωστό λειτουργικό σύστημα, χωρίς κακόβουλες εφαρμογές, χωρίς αθλιότητες. Ο λόγος που δεν συνεχίζουν στο linux, είναι γιατί δεν θέλουν να κάτσουν να μάθουν πως να το χρησιμοποιήσουν. Εκεί νικάνε τα windows. Έχουν ρυθμίσει το λειτουργικό να δουλεύει παντού, έχοντας τα πάντα ενεργοποιημένα, καθιστώντας το άκρως ευάλωτο στο οτιδήποτε. Έτσι ξέρει και η γιαγιά μου...
Jophiel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το να μπορείς να βάλεις DUAL BOOT με linux μου μοιάζει ελευθερία. Το ότι δεν μπορείς να κάνεις το άλλο ΕΣΥ (εκτός του ότι γίνεται αλλά δεν την ξαναπάω εκεί την κουβεντα), δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελευθερία όπως, υπερβολικά, έγραψες. Τί λες;!!! Το ότι φορτώνομαι σε κάθε περίπτωση ΚΑΙ τα Windows, χωρίς να τα θέλω, ενώ τα Linux τα σβήνω εύκολα και όποτε θέλω είναι "ελευθερία" από τη μεριά των Windows; Με τη λογική σου θα έπρεπε όλα τα μηχανήματα να πωλούνται με dual boot και χωρίς να μπορείς να ξεφορτωθείς κανένα λειτουργικό. Αυτό είναι ελευθερία σύμφωνα με τη τη λογική σου. Δε βλέπω να γίνεται... Ή η "ελευθερία" σου ισχύει μόνο για τα Windows;... Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα Windows έχουν αυτά τα ποσοστά... 4 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Δουλεύω καθημερινά σε Linux. Ξέρω πολλούς επαγγελματίες σε κλάδους όπως η ιατρική ή η διατροφολογία που δεν ξέρουν να κάνουν 10 κλικ να κατεβάσουν το chrome ή το Spotify, σκέψου να τους βάλεις να κατεβάσουν κάτι που δεν είναι .deb μέσω κάποιου packet manager και να πρέπει να προσθέσουν και το repo μαζί με το key του. Θα μου πεις, copy paste και τελείωσε το παραμύθι, έλα όμως που μιλάμε για άτομα που δεν μπορούν να κάνουν 10 κλικ όπως είπα, δεν υπάρχει λογική εκεί πέρα 😛 Δεν είπα ότι δεν είναι user friendly αλλά δεν είναι αυτό που έχει συνηθίσει ο μέσος χρήστης άρα για τον μέσο χρήστη, είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστεί. Βάζεις manjaro. Κατεβάζεις μόνο από το repository και το repository των χρηστών (AUR). Ούτε PPAs, ούτε τίποτα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Jophiel
coffeex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 @Retromaniac πες μου που μένεις να σου στείλω τους ανθρώπους για την αλλαγή 😁 1
kingjulien11_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Jophiel είπε ΑΝ θέλει να αλλάξει λειτουργικό τί κάνει; Αν δε θέλεις να παίξεις παιχνίδια (αν και στο steam υπάρχουν περίπου 10.000 παιχνίδια που τρέχουν σε Linux...) ή να χρησιμοποιήσεις κάποιες ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εφαρμογές, που βγαίνουν μόνο σε Windows, τότε δε βρίσκω κανένα λόγο να προτείνω σε κάποιον τα Windows. Τα Linux είναι πολύ απλά στη χρήση και πολύ φιλικά για τον αρχάριο χρήστη. Δεν λέω ότι είναι καλύτερα ή χειρότερα από Windows. Δεν θέλω να το κάνω Vs. Έχουν τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους απέναντι στα Windows. Για έναν χρήστη που θέλει internet/mail/μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δουλειά γραφείου, πολυμέσα, επεξεργασία εικόνας και βίντεο, τότε τα Linux είναι μια πολύ καλή επιλογή. Να θυμίσω ότι, πρακτικά, δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό, έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις σε RAM και cpu από τα Windows 10, δεν έχουν telemetry (εκτός 1-2 εξαιρέσεων) και πραγματικά ανήκουν στον χρήστη και όχι σε κάποια εταιρεία. Τέλος, η εγκατάστασή του κρατάει 10 λεπτά, το πολύ, σε σύγχρονο PC και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις drivers στο 90% των συσκευών. Είναι ενσωματωμένοι και οι περισσότερες εκδόσεις τους ενσωματώνουν και όλες τις εφαρμογές γραφείου. Δηλαδή σε 10 λεπτά έχεις έτοιμο PC για δουλειά. Σου ξαναλέω σκέφτεσαι τεχνικά και με τα δικά σου δεδομένα. Ο απλός χρήστης (βλέπε παιδιά, γονείς 40+, νέοι που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία) εφόσον κάνουν την δουλειά τους δεν θα τους νοιάξει να αλλάξουν. Έτσι τους τον έδωσαν τον υπολογιστή, έτσι τον θέλουν. Εγώ είμαι χρήστης mac γιατί με βολεύουν, αλλά αναγνωρίζω ότι για τον περισσότερο κόσμο τα windows που έχει το λάπτοπ τους είναι τέλεια. Όσο που λες για ram, drivers, κλπ. δεν ξέρουν καν τι είναι. 1
aypnia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, coffeex είπε @Retromaniac πες μου που μένεις να σου στείλω τους ανθρώπους για την αλλαγή 😁 Σαν Ιαχωβάδες μοιάζουν 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα