Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα γινεται να φαινονται τα ενσημα του επομενου μηνα του μαιου για την ακριβεια τα οποια εχθες φανηκαν για την ακριβεια και οχι του προηγουμενου μηνα τον οποιο εγινε και η προσληψη στο συστημα του ικα απο το σαιτ τους.

Να ανησυχω? Μηπως να παω σε ενα υποκαταστημα ικα να ζητησω απο κοντα μια βεβαιωση ενσημων? Αν δεν μου τα εχουν βαλει γινεται να μου τα κολλησουν ετεροχρονισμενα? Στο εργανη παντως κανονικα με δηλωνε ανα εβδομαδα στο προγραμμα ε4 συμπληρωματικος ωραριου οπως επισης κανονικα εχω λαβει ηλεκτρονικη αποδειξη που αναγραφει τα ενσημα του απριλιου και του μαιου 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Μπες εδώ και δες πότε έγινε η πρόσληψή σου

https://employees.yeka.gr/(S(opsfmmzassuaqlcvug5mfks0))/login.aspx?ReturnUrl=%2f

ένσημα έχεις λογαριασμό στο ικα και βλέπεις υποθέτω 

Ναι εχω 17 απριλιου εγινε τα εχω τσεκαρει ολα! στον λογαριασμο που εχω στο ικα ομως εχθες φανηκαν του μαιου τα ενσημα ενω του απριλιου δεν εχουν ακομα φανει..

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή πράγματι φαίνονται μέχρι του μαϊου, είναι παράλογο να μην φαίνονται του απριλίου (εμένα μου φαίνονται)

τώρα τι να σου πω; να πας στο ικα; λογικά την ίδια εκτύπωση που σου βγάζει από το σπίτι θα σου βγάζει, για ψάξου με το λογιστήριο της εταιρείας μπας και το ξέχασαν..

αν ξεχάστηκε θα πρέπει να πάνε σε cd τα ένσημά σου και θα φάνε μια προσαύξηση για το εκπρόθεσμο αυτών των εισφορών, αλλά είναι καλύτερα έτσι παρά να το δει κανείς αργότερα σε έλεγχο 

μίλα με το λογιστήριο πρώτα 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

αυτή τη στιγμή πράγματι φαίνονται μέχρι του μαϊου, είναι παράλογο να μην φαίνονται του απριλίου (εμένα μου φαίνονται)

τώρα τι να σου πω; να πας στο ικα; λογικά την ίδια εκτύπωση που σου βγάζει από το σπίτι θα σου βγάζει, για ψάξου με το λογιστήριο της εταιρείας μπας και το ξέχασαν..

αν ξεχάστηκε θα πρέπει να πάνε σε cd τα ένσημά σου και θα φάνε μια προσαύξηση για το εκπρόθεσμο αυτών των εισφορών, αλλά είναι καλύτερα έτσι παρά να το δει κανείς αργότερα σε έλεγχο 

μίλα με το λογιστήριο πρώτα 

Υπαρχει πιθανοτητα να ξεχαστει ενω εχω λαβει κανονικα αποδειξη πληρωμης που αναφερει τις ημερες ασφαλισης και στο εργανη φαινεται κανονικα ανα εβδομαδα στο προγραμμα ε4 συμπληρωματικος ωραριου? αν το παει διορθωνεται? μηπως απλα δεν εχουν φανει και φανουν το επομενο διαστημα? γιατι στο σαιτ του ικα απο την ημερα των δευτερων εκλογων ανανεωθηκε μετα απο δυο μηνες περιπου..αλλο κουλο και αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάνε μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι 

κατά τα άλλα είναι δυνατό να έχεις απόδειξη στα χέρια σου, να έχεις πληρωθεί κανονικά, να έχεις πρόσληψη , πίνακες κτλ κτλ και να μην έχεις  φύγει σε μια απδ

είναι διαφορετικές υποβολές και εργασίες όλα αυτά και το ότι έγιναν κάποιες δεν αποκλείει το ότι από παράλειψη μπορεί να ξεχάστηκε κάποια από αυτές 

φυσικά δεν είναι και κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαπιστωθεί ως παράλειψη, ειδικά σε εταιρεία με διπλογραφικά βιβλία θα φανεί από τις πληρωμές τις τράπεζας, αλλά δεν παύει να έχει συμβεί να ξεχαστεί , τι να σου πω πρόσφατα σχετικά συνέβη σε συνάδελφο να ξεχάσει άτομο και να πηγαίνει cd στο ικα.. ή πρόσφατα άλλος ξέχασε να υποβάλλει φόρους υπαλλήλων σε μια εταιρεία, ανθρώπινα είναι όλα αυτά.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

κάνε μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι 

κατά τα άλλα είναι δυνατό να έχεις απόδειξη στα χέρια σου, να έχεις πληρωθεί κανονικά, να έχεις πρόσληψη , πίνακες κτλ κτλ και να μην έχεις  φύγει σε μια απδ

είναι διαφορετικές υποβολές και εργασίες όλα αυτά και το ότι έγιναν κάποιες δεν αποκλείει το ότι από παράλειψη μπορεί να ξεχάστηκε κάποια από αυτές 

Διορθωνεται η ειναι φασαρια? Αυτος ο λογιστης οτι ναναι ειναι αληθεια ολο λαθη κανει απορω δλδ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

Διορθωνεται η ειναι φασαρια? Αυτος ο λογιστης οτι ναναι ειναι αληθεια ολο λαθη κανει απορω δλδ

ναι διορθώνεται αν όντως είναι έτσι και δεν είναι πρόβλημα του ικα, είναι μια ταλαιπωριούλα (κυρίως επειδή απαιτεί επίσκεψη στην υπηρεσία) αλλά διορθώνεται όπως και το 99% των λαθών σε κάποιο λογιστήριο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

ναι διορθώνεται αν όντως είναι έτσι και δεν είναι πρόβλημα του ικα, είναι μια ταλαιπωριούλα (κυρίως επειδή απαιτεί επίσκεψη στην υπηρεσία) αλλά διορθώνεται όπως και το 99% των λαθών σε κάποιο λογιστήριο 

Ετσι ειναι εκτος και αν δεν εχει φανει ακομα στο συστημα του ικα,αλλα απο την στιγμη που φανηκαν του μαιου? επισης ουτε το δωρο πασχα φαινεται στις εγγραφες,το οποιο δωρο πασχα το πηρα αργοτερα επειδη δεν ειχα λογαριασμο τραπεζης της τραπεζας που συνεργαζοταν η επιχειρηση και επρεπε να του το πω να μου τα βαλει τα χρηματα μετα απο δυο μηνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όποτε και να στα έβαλε το δώρο πάσχα τρέχεται με τις εισφορές του Μαΐου (υποχρεωτικά) , οπότε θα έπρεπε να φανεί  στις εισφορές του 5ου με κωδικό αποδοχών 04 και όχι 01 που είναι οι τακτικές , θα έπρεπε να έχεις 2 εγγραφές στον 5ο δηλαδή στον ατομικό σου λογαριασμό ασφάλισης 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

όποτε και να στα έβαλε το δώρο πάσχα τρέχεται με τις εισφορές του Μαΐου (υποχρεωτικά) , οπότε θα έπρεπε να φανεί  στις εισφορές του 5ου με κωδικό αποδοχών 04 και όχι 01 που είναι οι τακτικές 

εχει τον μαιο με κωδικο αποδοχων 04 αλλα δεν ξερω συμβαδιζουν τα ποσα αν και τα ποσα στο ικα γενικα δεν συμβαδιζουν

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ποσά στο ικα συμβαδίζουν μια χαρά (απλά είναι τα μεικτά), έχω αναγκαστεί να τρέξω μισθοδοσία από την ανάποδη μόνο με τα ποσά του ικα για να την βάλω σε βιβλία εταιρείας μιας και δεν είχαμε στοιχεία από προηγούμενο λογιστή και συμφώνησα με τη βεβαίωση αποδοχών στο 1 cent, επίσης αρκετές φορές που έχω παραλάβει μισθοδοσία από άλλους πάντα κοιτάω αν ταιριάζουν αυτά που έχει στις καταστάσεις και αποδείξεις μισθοδοσίας με τις απδ, πάντα ταιριάζουν αν δεν έχει γίνει λάθος 

το 04 που έχεις λοιπόν είναι το δώρο πασχα που σου αναλογεί, αφού μπήκες 17/4 λογικά θα σου βγήκε περίπου το 1/8 του μισού μισθού 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τα ποσά στο ικα συμβαδίζουν μια χαρά (απλά είναι τα μεικτά), έχω αναγκαστεί να τρέξω μισθοδοσία από την ανάποδη μόνο με τα ποσά του ικα για να την βάλω σε βιβλία εταιρείας μιας και δεν είχαμε στοιχεία από προηγούμενο λογιστή και συμφώνησα με τη βεβαίωση αποδοχών στο 1 cent, επίσης αρκετές φορές που έχω παραλάβει μισθοδοσία από άλλων πάντα κοιτάω αν ταιριάζουν αυτά που έχεις στις καταστάσεις και αποδείξεις μισθοδοσίας με τις απδ, πάντα ταιριάζουν αν δεν έχει γίνει λάθος 

το 04 που έχεις λοιπόν είναι το δώρο πασχα που σου αναλογεί, αφού μπήκες 17/4 λογικά θα σου βγήκε περίπου το 1/8 του μισού μισθού 

Οποτε μαλλον δεν θα τα εχει κολλησει τα ενσημα τι να πω...Αντε να βγαλω ακρη μαζι του τωρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δουλειά του είναι να σου δώσει εξήγηση και να το ψάξει τι μπορεί να πήγε στραβά 

Για να μη φαινονται παντως μαλλον δεν θα εχουν δηλωθει ετσι δεν ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...