Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Βλέπω να παίρνει την κατηφόρα το fb. Ίσως είναι καιρός να πουλήσω τις μετοχές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, afantos είπε Και τι ακριβώς μπορούν να κάνουν όλοι αυτοί; οι περισσοτεροι από αυτους δεν κανουν ουτε για γιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonproniknidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 καταστροφή!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΕΕΕ Νροπή!!! Όλα έχουν και ένα όριο! Spoiler 3 ώρες πριν, Xacti είπε Βλέπω να παίρνει την κατηφόρα το fb. Ίσως είναι καιρός να πουλήσω τις μετοχές μου Spoiler Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Και αναρωτιομουν γιατί έχω φαγούρα στο αριστερό μου @... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 RIP FB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Και οι προσευχές πως θα μεταφέρονται χωρίς like κάτω από φώτο με εικόνες αγίων ή άρρωστων παιδιών? Δεν έχουν μπεσα μέσα τους αυτοί οι σαυρανθρωποι του φβ. Ο θ3ως θα τουαςς τοιμορυσι!! 1!11!111!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merijohn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Να δω τι θα κάνουν αυτοί που βάζουν όλο την ίδια φωτογραφία προφίλ ξανά και ξανά για να εμφανιστεί στην αρχική ώστε να την δει ο κόσμος για να πάρει κι άλλα like. ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 black mirror s03e01 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueakamah Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, coffeex είπε "Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα ;;;" ..Ζούγκλα έχουμε γίνει, 10 ευρω οι μελιτζανες στη λαικη!!!! 34 λεπτά πριν, ekkli είπε black mirror s03e01 nosedive. Απο τα καλύτερα επεισόδια Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από blueakamah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα