Προς το περιεχόμενο

Το Facebook δηλώνει ότι μπορεί να σταματήσει να εμφανίζει δημόσια τoν αριθμό των Like

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικό να το κάνουν. Έτσι και αλλιώς τα likes και τα reactions είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν το προφίλ κάθε πιθανού αγοραστή και να του σερβίρουν διαφημίσεις ανάλογα στο τι του αρέσει και τι όχι. Το φβ θα συνεχίσει να βλέπει τον αριθμό των likes και το ποιος τα κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα αυτο απλα δεν προκειτε να γινει ποτε γτ αυτη ειναι η ουσια του fb k instagramm ποσα  like πηρε ο κολος μου , αντε γεια, με τα αρθρα του κολου

Επεξ/σία από Giorgos20177

Πολύ καλή κίνηση, αλλά ΟΛΟ το ζουμί είναι εδώ

"Άλλωστε το να μην παίρνουν τα μηνύματα ενός χρήστη τα like που είχε συνηθίσει να παίρνουν, επισπεύδει την οριστική του έξοδο από την υπηρεσία."

Όλα τα άλλα είναι παπάτζες.

• Like 3
  • Thanks 1

Ετοιμαστείτε για πολλές αυτοκτονιες κοπελούδων που η υπαρξη τους εξαρτάται απο των αριθμό των likes

#nofilters #carpediem #neverendingsummer #ηομορφιαειναιμεσασου #nomakeup #keepthelove # 😘😘😘😘

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά σκέφτομαι να κλείσω τα πάντα, facebook,twiter, insta μεχρι και foursquare, θα κάνω χάρη στον εαυτό μου.Όχι πώς ασχολούμαι απλά με αυτά που λένε διαπιστώνω ολο και περισσότερο πόσο #!~@#!2κιες   είναι.

Επεξ/σία από nosstrom
  • Like 1

1 λεπτό πριν, nosstrom είπε

Πραγματικά σκέφτομαι να κλείσω τα πάντα, facebook,twiter, insta μεχρι και foursquare, θα κάνω χάρη στον εαυτό μου

tinder?? 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, afantos είπε

Και τι ακριβώς μπορούν να κάνουν όλοι αυτοί;

πεζοδρόμιο.

Επεξ/σία από mants118
  • Thanks 1

εγω λέω να τα αφήσει τα like απλα πριν το κατοχυρώσει να ζητάει επιβεβαίωση τυπου captcha απο αυτα τα δύσκολα που το γράφεις 76 φορές μέχρι να το πετύχεις ή αυτο με τις φωτο που ψάχνεις ποσα γκρί αυτοκίνητα εχει ενας δρομος με 6 λωριδες στην ταιβαν. έτσι μονο αυτοι που πραγματικά τους άρεσε θα το κάνουν. 

1 ώρα πριν, Yeroplatanos είπε

Το ινσομνια να μην σταματήσει.

Πως θα πάρω 200 like στις 10 Σεπτέμβρη οταν γράψω:Καμια ουσιαστικη αναβαθμιση το νέο iphone.Κανενας λογος αναβάθμισης απο 3gs!

μόνο toyota starlet και νισαν μικρα για πρωτο αμαξι επισης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...