nickvas19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα πλυντηριο πιατων παγκου και αναρωτιεμαι επειδη δεν ειναι δικο μου το σπιτι και δεν θελω να τρυπησω....εαν γινεται με καποιον τροπο να το συνδεσω στην βρυση. Ειδα καποιους τροπους στο ιντερνετ αλλα δεν γνωριζω διαστασεις και δεν ξερω εαν μπορω να βρω κατι στην ελλαδα. ευχαριστω.
Dreammpompo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καταρχας κοίτα απο κατω απο των παγκο αν έχει διακόπτακια αν ναι τοτε πας να πάρεις εναν μαστο ενα ταφ και ενα διακόπτακι3/4 και τα τοποθέτης
nickvas19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 σε ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα. θελω να παρω απο την μπαταρια νερο οχι κατω απο τον παγκο.
tounion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Φυσικα φίλε γίνεται αυτό που λες... Ένα εξάρτημα, μια προέκταση βάζεις στη βρύση για να παίρνει από εκεί νερό χωρις ζημιές χωρίς τρύπες τίποτα, οπότε θες το βγαζεις.. 10-15€ πιστεύω κοστίζει.. μπορεί και φθηνότερα.
nickvas19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 εχεις την καλοσυνη να μου το δειξεις;
kostaskalamatas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, nickvas19 είπε σε ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα. θελω να παρω απο την μπαταρια νερο οχι κατω απο τον παγκο. Ξανασκεψου το να περασεις το λαστιχο κατω απο τα ντουλαπια, ειδικα αν η κουζινα σου ειναι ιταλικου τυπου, να ανοιξεις μια τρυπα στο πατωμα απο το κεντρικο ντουλαπι κατω απο τη βρυση και να παρεις κατευθειαν απο τα σπιραλ. αν μετα θες να βγαλεις το πλυντηριο, αγοραζεις μονο ενα μεταλλικό πατωμα με 2-3 ευρω, το τοποθετεις και δε φαινεται η τρυπα που εχεις κανει.
nickvas19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 ο μονος τροπος για να παρω νερο απο κατω ειναι να τρυπησω τον παγκο. γι αυτο ρωταω
hp8 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickvas19 είπε πειδη δεν ειναι δικο μου το σπιτι και δεν θελω να τρυπησω....εαν γινεται με καποιον τροπο να το συνδεσω στην βρυση αν η μπαταρία είναι τοίχου γίνεται εύκολα Βάλε μια φωτο Την αποχέτευση θα την ρίχνεις κάθε φορά στο νεροχύτη ? Spoiler Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από hp8
nickvas19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 δεν ειναι τοιχου... στην ουσια ψαχνω ρακορ που να μπαινει στην βρυση.
nickvas19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 2/9/2019 στις 6:59 ΜΜ, tounion είπε Φυσικα φίλε γίνεται αυτό που λες... Ένα εξάρτημα, μια προέκταση βάζεις στη βρύση για να παίρνει από εκεί νερό χωρις ζημιές χωρίς τρύπες τίποτα, οπότε θες το βγαζεις.. 10-15€ πιστεύω κοστίζει.. μπορεί και φθηνότερα. Φιλε ρωτησα 2 υδραυλικους μου παν δεν γινεται..... εσυ ποιο λες;
lary7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Αν λεει αυτό που δίνει σε φίλτρο τότε δεν γινεται αφου δεν αντέχει την πιεση, είναι μονο για φίλτρο συνεχούς ροής. Αυτο που θες να κάνεις ειναι μάλλον αδύνατο, αν δεν θες να τρυπήσεις πάγκο, δες αν μπορείς να τρυπισεις σε πλαινο που είναι πιο ευκολο να το επαναφέρεις. Μια φωτό της κουζίνας θα βοηθούσε για ιδέες.
kostasbm Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 βγάλε μια φωτό τη μπαταρία που έχεις στη κουζίνα....
Tsilitheo2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μετα απο 3 χρονια στο villabaho ακομα πλενουν....
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε Παιδιά όλα γίνονται Αν εσένα σε βολευει,οκ. Αλλά δεν μου κάθεται τίποτα καλά απο όσα βλέπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα