Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Η πλειοψηφία των server λειτουργεί με windows είναι γνωστό αυτό.

Επίσης για κάποιο λόγο intelas που γνωρίζει ότι τα περισσότερα threads έχουν αξία, ήδη έχει γίνει τεράστια πρόοδος.!!

αξια εχουν οταν λειτουργουν αποτελεσματικα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, james rod είπε

αξια εχουν οταν λειτουργουν αποτελεσματικα.

Για τα κενά ασφαλείας μιλάς ε? Spectre - meltdown.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα βρούμε σε τόσα σημεία με βάση τα σχόλια σου.

1) Έχεις καταλάβει ότι τα περισσότερα thread έχουν σημασία.

2) Αναγνωρίζεις την κακή σχεδίαση των intel επεξεργαστών.

Δημοσ.

Ολη η συζητηση περι hardware πρεπει να γινεται σε καποιο context.
Δυστυχως η πληροφορια ειναι δυσκολη στις μερες μας. Διοτι για να εχεις να συγκρινεις, τελικα πληρωνεις. Δεν αρκουν τα benchmarks.
Μπορω να πω βαση προσωπικης εμπειριας, πως σε παρα πολλα προγραμματα οι cpu εχουν απειροελαχιστες διαφορες απο θεμα cores αλλα εχουν απο θεμα ταχυτητας. Ακομα και σε υποτιθεμενα multithread apps. Mονο το houdini εκμεταλλευεται στο επακρο εναν 2990WX και παλι υπο προυποθεσεις πχ καλους χρονισμους στις μνημες κτλ. 
Το θεμα που τιθεται βεβαια επισης, ειναι ποσο % ειναι αυτο το "πιο γρηγορα" στα tasks που κανεις? Και τι tasks ειναι αυτα? Διοτι ελαχιστοι μπορουν να τεντωσουν εναν τετοιο επεξεργαστη... θελει γνωσεις στο software. Δεν ειναι βαζω απλα τα settings στο τερμα. Εκει crashareis, δε δουλευεις :)
In any case, εαν εχεις αποριες περι software συγκεκριμενων στο κομματι του 3D/2D Dm me.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/9/2019 στις 7:40 ΜΜ, cpc464 είπε

Εάν πήρε το σύστημα για να δουλεύει photoshop cc, είχε καλό λόγο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι optimized ειδικά για ίντελ, φαντάσου ότι ξεζουμίζει μέχρι και την ενσωματωμένη gpu όπου αυτή υπάρχει, και εγώ δέν την θέλω την μπλέ αλλά η αλήθεια να λέγεται.

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Photoshop-CC-2019-CPU-Roundup-Intel-vs-AMD-vs-Mac-1295/

Ναι, μεν αλλά.

Από την μία όταν δουλεύεις ένα πρόγραμμα της Adobe στέκει, όμως εάν ασχολείσαι σοβαρά σίγουρα θα κάνεις multitasking, π.χ ενώ κανείς import στο Lightroom να ξεκινήσεις να δουλεύεις άλλες φώτο στο Photoshop.

Υ.γ Έιχα δώσει δοκιμαστικά affinity στον i7, αλλά με 2core υπάρχει αρκετή καθυστέρηση, ειδικά στο Lightroom.

Εκεί πιστεύω πως οι περισσότεροι πυρήνες θα υπερτερούν.

Και για να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που δεν καλύπτονται αντίστοιχα σενάρια στα test τον pugetsystems.

On topic->

Λογικά οι 1920 θα πιάσουν τιμές τσιχλοφουσκας(εάν υπάρχει στοκ) και οι 2920 θα πέσουν στο 250αρη.

Προσωπικά έχω αρχίσει κ το σκέφτομαι μιας κ το κόστος δεν είναι καθόλου παράλογο.Χειροτερες επιδόσεις από 3900x αλλά στα ίδια χρήματα cpu+Mobo με έξτρα pci-e lanes κ δυνατοτητα 128/256gb ram.

Τιμιο.

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...