Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα. Μου εσπασε η οθονη στο Iphone 7 plus μου και θελω να την αλλαξω. Στα Puplic μου ειπαν τελικη τιμη 70 ευρω με ΟΕΜ οθονη και οτι δεν εχουν καποιο παραπονο απο πελατες που να παραπονεθηκαν για την πιστοτητα των χρωματων κτλ. Επισης μιλησα και με ενα αλλο καταστημα επισκευων το Savers.gr και εκει μου ειπαν παλι για ΟΕΜ οθονης υψηλης ποιοτητας στα 55 ευρω. Ποιο πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο για να κανω την επισκευη? ( να πω οτι στο saver.gr μου ειπαν οτι δινουν 2 μηνες εγγυηση για το ανταλλακτικο που απο τι μου φαινεται ειναι λιγο ενω στα puplic δινουν 1 χρονο)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε

Καλησπερα στην παρεα. Μου εσπασε η οθονη στο Iphone 7 plus μου και θελω να την αλλαξω. Στα Puplic μου ειπαν τελικη τιμη 70 ευρω με ΟΕΜ οθονη και οτι δεν εχουν καποιο παραπονο απο πελατες που να παραπονεθηκαν για την πιστοτητα των χρωματων κτλ. Επισης μιλησα και με ενα αλλο καταστημα επισκευων το Savers.gr και εκει μου ειπαν παλι για ΟΕΜ οθονης υψηλης ποιοτητας στα 55 ευρω. Ποιο πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο για να κανω την επισκευη? ( να πω οτι στο saver.gr μου ειπαν οτι δινουν 2 μηνες εγγυηση για το ανταλλακτικο που απο τι μου φαινεται ειναι λιγο ενω στα puplic δινουν 1 χρονο)

ρωτά και document αν εισαι αθηνα.η istystem 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vaggelisioan είπε

190 ευρω μου ειπαν και οι 2. Με τιποτα ομως δεν συμφερει

Ναι ισχυει. ειναι διπλασια τιμη. Τωρα για την ποιοτητα των καταστηματων τι να σου πω δεν ξερω. Δεν θα ειναι κινεζικη , δεν θα ειναι γνησια ομως.

Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 1:58 ΜΜ, alexakos89 είπε

Δεν θα ειναι κινεζικη

Το μόνο σίγουρο ότι θα είναι κινέζικη :) 

Ακόμη και οι γνήσιες, κινέζικες είναι, απλά δεν υπάρχουν εκτός γραμμής παραγωγής και επίσημων service... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Το μόνο σίγουρο ότι θα είναι κινέζικη :) 

Ακόμη και οι γνήσιες, κινέζικες είναι, απλά δεν υπάρχουν εκτός γραμμής παραγωγής και επίσημων service... 

Κατάλαβες πως το πα. 
τωρα αν θες να το παίξεις έξυπνος άλλο αυτό . 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Κατάλαβες πως το πα. 
τωρα αν θες να το παίξεις έξυπνος άλλο αυτό . 

Γραπτός λόγος είναι. Προφανώς και δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος το νόημα. Έξυπνος δεν πάω να το παίξω, ούτε ψάχνομαι για αντιπαράθεση. Εκτός αν ψάχνεσαι εσύ...

Δημοσ.

Μόλις στην αλλάξουν τσέκαρε την απόκρισή της. Δες τα χρώματα και παίξ΄την με το δαχτυλό σου πανω κάτω γρήγορα να δεις πως αποκρίνεται το touch.. Αν κουνοντας το δαχτυλό σου γρήγορα η οθόνη ακολουθεί ειναι οκ, αν το δαχτυλό σου είναι στο κάτω μέρος της οθόνης και η κύλιση είναι ακόμα στο πάνω τότε η οθόνη είναι για πέταμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...