Balrog Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ αγαπητέ Specs! Ώστε δεν υπάρχει πραγματικό inverter τελικά, καλά το υποψιάστηκα. Θα βάλω και εγώ το ίδιο με εσένα, χωρίς μπλιμπλίκια. Αλλά σκοπέυω να το ρυθμίσω στα 24kW που αντιστοιχούν σε 35Α και ό,τι γίνει.. Περιμένω εναγωνίως να μου πεις το μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papie Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους και από εμένα. Πριν μια εβδομάδα τοποθέτησα κεντρικό Stiebel Eltron 6/9 kw σε παράλληλη συνδεση με boiler θερμοσίφωνα που είχε χρόνια το σπίτι(για εκμετάλλευση ζεστου νερου με το καλοριφερ τον χειμώνα). Συνδέθηκε με 3Χ10 καλώδιο και 32Α ασφάλεια. Το χρησιμοποιούμε στους 40 βαθμούς για ντους και δείχνει ροή 4,2-4,6lt. Για τώρα είναι οριακή και όσο ζεσταίνει ο καιρός θα είναι καλά, αλλά σκέφτομαι και τον χειμώνα. Υπάρχει λύση αύξησης της ροής με κάποια άλλη συσκευή για τοποθέτηση μετά τον ταχυθερμαντήρα; Βλέπω προτάσεις στο εξωτερικό για μίνι αντλίες κλπ. Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα