derupina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Γειά σας δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού αυτο το θέμα αλλά είμαι απο Λάρισα και κάποιος απο την οικογένεια μου χρειάζεται να κάνει μαγνητική άνω κάτω κοιλίας αλλά τα περισσότερα αν όχι όλα τα ιδιωτικά κέντρα στη Λάρισα έχουν κλειστούς τομογράφους μέχρι 140 κιλά. Δυστυχώς ο άνθρωπος της οικογενείας μου δεν χωράει σε κλειστό τομογράφο, αν κάποιος γνωρίζει να υπάρχει ανοικτού τύπου μαγνητικός τομογράφος στη θεσσαλία ας επικοινωνήσει μαζί μου, ευχαριστώ πολύ :)
VonLoutsos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, derupina said: Γειά σας δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού αυτο το θέμα αλλά είμαι απο Λάρισα και κάποιος απο την οικογένεια μου χρειάζεται να κάνει μαγνητική άνω κάτω κοιλίας αλλά τα περισσότερα αν όχι όλα τα ιδιωτικά κέντρα στη Λάρισα έχουν κλειστούς τομογράφους μέχρι 140 κιλά. Δυστυχώς ο άνθρωπος της οικογενείας μου δεν χωράει σε κλειστό τομογράφο, αν κάποιος γνωρίζει να υπάρχει ανοικτού τύπου μαγνητικός τομογράφος στη θεσσαλία ας επικοινωνήσει μαζί μου, ευχαριστώ πολύ Με μεγάλη πιθανότητα θα χρειαστεί να κλείσεις ραντεβού και να κατέβεις Αθήνα. 1
esertas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Θεσσαλονίκη πιο κοντά του είναι. Έχει στο Διαβαλκανικό . Πρώτα τηλέφωνο φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα