Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπευω να παρω μηχανη αν με το καλο περασω την πρακτικη εξεταση,θα ηθελα να ρωτησω επειδη θελω να παρω ενα cbr 125 και επειδη βρισκω πιο πολυ αυτο με το κοκκινο και μαυρο πισω και δεν μαρεσει σαν χρωμα αμα ειναι να το βαψω ολο μαυρο εφοσον παρω το μηχανακι ,ποσο θα κοστισει μονο το μπροστινο μερος ?Αξιζει ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Σκοπευω να παρω μηχανη αν με το καλο περασω την πρακτικη εξεταση,θα ηθελα να ρωτησω επειδη θελω να παρω ενα cbr 125 και επειδη βρισκω πιο πολυ αυτο με το κοκκινο και μαυρο πισω και δεν μαρεσει σαν χρωμα αμα ειναι να το βαψω ολο μαυρο εφοσον παρω το μηχανακι ,ποσο θα κοστισει μονο το μπροστινο μερος ?Αξιζει ?

Ακριβώς ίδια περίπτωση είμαι φίλε μου μόλις αγόρασα το cbr 125 σε μπλε και σκέφτομαι να το βάψω όλο μαύρο. Αυτό που θα σου πω εγω είναι ότι πιστεύω πως αξίζει τώρα για κόστος ούτε εγώ το έχω ψάξει γτ σκέτομαι να το κανω στο μακρινό μέλλον. 

Δημοσ.

Γιατί δε βλέπετε μια λύση τύπου plastidip που το κάνετε μόνοι πανευκολα και αφαιρείται και δεν είναι και βαμμενα τα μηχανάκια σας; Έχει και γαμάτο ματ μαύρο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Ακριβώς ίδια περίπτωση είμαι φίλε μου μόλις αγόρασα το cbr 125 σε μπλε και σκέφτομαι να το βάψω όλο μαύρο. Αυτό που θα σου πω εγω είναι ότι πιστεύω πως αξίζει τώρα για κόστος ούτε εγώ το έχω ψάξει γτ σκέτομαι να το κανω στο μακρινό μέλλον. 

Φαινεται πολυ πιο ωραιο μαυρο 

[yt]

[yt]

1 λεπτό πριν, fylatos είπε

Γιατί δε βλέπετε μια λύση τύπου plastidip που το κάνετε μόνοι πανευκολα και αφαιρείται και δεν είναι και βαμμενα τα μηχανάκια σας; Έχει και γαμάτο ματ μαύρο.

Αυτα δεν φαινονται λιγο ψευτικα?Μπορεις να το πλενεις μετα κτλ ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΒουρΝ είπε

Φαινεται πολυ πιο ωραιο μαυρο 

[yt]

[yt]

Αυτα δεν φαινονται λιγο ψευτικα?Μπορεις να το πλενεις μετα κτλ ?

Όχι δε φαίνονται ψεύτικα, πλένεται μια χαρά. Εδώ βάφουν ζάντες και δεν έχει θέμα και είναι παμφτηνο.

17438897_313901229026044_3093476995539927040_n.jpg

BqwKM5OCUAAQuZm.jpg

Δημοσ.

Χωρίς να μπορώ εγγυηθώ για το πόσο σωστή δουλειά κάναμε (μπορεί και να φταίμε εμείς δηλαδή), το PlastiDip "ξεφλούδισε" από Ζ750 φίλου, που το περάσαμε, πολύ γρήγορα. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Haldol είπε

Χωρίς να μπορώ εγγυηθώ για το πόσο σωστή δουλειά κάναμε (μπορεί και να φταίμε εμείς δηλαδή), το PlastiDip "ξεφλούδισε" από Ζ750 φίλου, που το περάσαμε, πολύ γρήγορα. 

Θέλει καλή προεργασία ως πολύ καλή και αρκετές λεπτές στρώσεις. 8-10 μετά δε φεύγει. Είχα σε ζάντες και περνούσε βούρτσα για ζάντες κάθε βδομάδα για 2 χρόνια. Οπότε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε μάλλον εμείς φταίγαμε. Σίγουρα το είχαμε περάσει λιγότερες στρώσεις (νομίζω 5-6 είχαμε κάνει) και χωρίς ιδιαίτερη προεργασία - καθάρισμα, απλά το ξεκάσαμε από πάνω.

Επεξ/σία από Haldol
Δημοσ.
7 ώρες πριν, fylatos είπε

Πολύ ωραία λύση φίλε μου εγω δε το είχα ακούσει μέχρι τώρα. Σε ποιον απευθυνομαστε για το προϊόν και πόσο περίπου κοστίζει αν ξέρεις; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TikiTaka23 είπε

Πολύ ωραία λύση φίλε μου εγω δε το είχα ακούσει μέχρι τώρα. Σε ποιον απευθυνομαστε για το προϊόν και πόσο περίπου κοστίζει αν ξέρεις; 

Έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις. Κάνει γύρω στα 12€ το κάθε σπρέι αν θυμάμαι καλά. 

Θέλει καλό καθάρισμα πριν την εφαρμογή. Έχει άπειρα βίντεο στο YouTube ψάξε plastidip. Και το καλύτερο είναι ότι είναι φουλ αναστρέψιμο και το αλλάζεις οπότε θες.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, fylatos είπε

Έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις. Κάνει γύρω στα 12€ το κάθε σπρέι αν θυμάμαι καλά. 

Θέλει καλό καθάρισμα πριν την εφαρμογή. Έχει άπειρα βίντεο στο YouTube ψάξε plastidip. Και το καλύτερο είναι ότι είναι φουλ αναστρέψιμο και το αλλάζεις οπότε θες.

Δεν υπαρχει καποιο συνεργειο να στο κανει αυτο?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΒουρΝ είπε

Δεν υπαρχει καποιο συνεργειο να στο κανει αυτο?

Για έναν επαγγελματία που βάφει αυτοκίνητα/μηχανές ΔΕΝ είναι φθηνή η βαφή , πιθανότατα του έρχεται ακριβότερα από την "κλασσική". Σε αυτόν πληρώνουμε την επένδυση που έχει κάνει και την τεχνογνωσία. Αν βαριέσαι , ψάξε έναν που πιάνουν τα χέρια του να του δώσεις 50ευρώ μεροκάματο να το κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...