MadPax Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, duende είπε φιλε ουτε μηχανικος στα καραβια να ησουν Για την ακρίβεια αρχιμηχανικός operation σε ναυτιλιακή είμαι το αναφέρω σε αρκετά νήματα 😎 2
duende Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, MadPax είπε Για την ακρίβεια αρχιμηχανικός operation σε ναυτιλιακή είμαι το αναφέρω σε αρκετά νήματα 😎 το καταλαβαμε απο το avatar σου 😋
Haldol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MadPax είπε Μη την πέσεις στα πρυμνιά αεροπορικά, έχει αρκετό vibration από τις 4 Wartsila και τις 46 χιλιάδες hp που βγάζουν 😎 Ήμαστε offtopic, αλλά βγάζουν αρκετά παραπάνω. Περίπου 90,000 άλογα! 😁 1
pkatsou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η εξωτερική καμπίνα στο Festos Palace έχει και τηλεόραση. Btw ποτέ πήγε το Festos στα Χανιά?? Στο Ηράκλειο σκαντζα με το Knossos Palace δεν έκανε? Το Σάββατο το βράδυ ταξίδεψα με το Festos από Ηράκλειο προς Πειραια Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από pkatsou
MadPax Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Haldol είπε Ήμαστε offtopic, αλλά βγάζουν αρκετά παραπάνω. Περίπου 90,000 άλογα! 😁 12V46C...έχεις δίκιο, είχα στο μυαλό μου τις 12V46W που έχω δουλέψει, σε συστοιχία των τεσσάρων 😁 Good point ! 2 ώρες πριν, pkatsou είπε Η εξωτερική καμπίνα στο Festos Palace έχει και τηλεόραση. Btw ποτέ πήγε το Festos στα Χανιά?? Στο Ηράκλειο σκαντζα με το Knossos Palace δεν έκανε? Το Σάββατο το βράδυ ταξίδεψα με το Festos από Ηράκλειο προς Πειραια Από 9 Σεπτεμβρίου φίλε μου, κάνουν ανακατανομή στον στόλο τους οι Γκριμάλντιδες. Το Φαιστόςθα είναι πλέον στη γραμμή των Χανίων και τα Κνωσός και Μύκονος στη γραμμή του Ηρακλείου. 1
naimore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 πηγα με ανεκ, γυρισα με μινοαν, η 2η μου την εσπασε με τις τυπικοτητες και την αυστηροτητα της, νταξει ρε παιδια, χαλαρα να πουμε, ειναι δυνατον να ζητανε να παμε την βαλιτσα μας π.χ στις αεροπορικες; για ποιο λογο; δεν εχω αεροπορικη θεση γιατι να την παω 2 οροφους πανω και να ταλαιπωρουμαι; κι αντε δεν ταλαιπωρηκα οταν μπηκα γιατι μπηκα απ τους πρωτους και θεση καλη-καναπε προλαβα, αν δεν προλαβαινα; χωρια που στο κατεβασμα, γινοταν ο χαμοος στο ασανσερ και αναγκαστηκα να την κουβαλησω με τις σκαλες... τελος, μονο αρνητικη εντυπωση μου εκανε που δεν ειδα στρωματσαδες... ενιγουεη, ανεκ και παλι ανεκ
pkatsou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, naimore είπε πηγα με ανεκ, γυρισα με μινοαν, η 2η μου την εσπασε με τις τυπικοτητες και την αυστηροτητα της, νταξει ρε παιδια, χαλαρα να πουμε, ειναι δυνατον να ζητανε να παμε την βαλιτσα μας π.χ στις αεροπορικες; για ποιο λογο; δεν εχω αεροπορικη θεση γιατι να την παω 2 οροφους πανω και να ταλαιπωρουμαι; κι αντε δεν ταλαιπωρηκα οταν μπηκα γιατι μπηκα απ τους πρωτους και θεση καλη-καναπε προλαβα, αν δεν προλαβαινα; χωρια που στο κατεβασμα, γινοταν ο χαμοος στο ασανσερ και αναγκαστηκα να την κουβαλησω με τις σκαλες... τελος, μονο αρνητικη εντυπωση μου εκανε που δεν ειδα στρωματσαδες... ενιγουεη, ανεκ και παλι ανεκ Αν κατάλαβα καλά έκατσες σαλόνι. Φαντάσου όλοι να είχαν τη βαλίτσα τους μαζί στο σαλόνι τι θα γίνονταν εκεί μέσα. Λογικό να σου ζητάνε ή να τη βάλεις στις αεροπορικές ή να την αφήσεις στη νταλίκα που έχουν για τις βαλίτσες. Κατά τα άλλα γούστα είναι αυτά με τα πλοία. Ταξιδεύω συνέχεια με Μινωικές. Μια φορά πήγα με ΑΝΕΚ γιατί δεν έκλεισα έγκαιρα και τα 2 πλοία ήταν η μέρα με τη νύχτα.
naimore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 μπα μια χαρα ηταν ανεκ που τις ειχαμε στο σαλονι οταν εφευγα, ειναι ανετα τα σαλονια και κοσμο δεν ειχε πολυ, οποτε δεν υπηρχε θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα