John2123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς Βραζιλία; όποτε βάζω Βραζιλία μου κολλάει το δίκτυο για ώρα μέχρι κ επαναφορά αναγκάστηκα να κάνω
WoodSell3r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/9/2019 στις 10:46 ΜΜ, SeXBOX είπε https://whoer.net/blog/article/how-to-disable-webrtc-in-various-browsers/ Έμπλεξες με Windscribe ε; Πρόσφατα εκτέθηκε από συνομιλίες ότι παρακολουθούν το traffic αυτού που την χρησιμοποιεί. Off topic Εχεις μηπως καποιο λινκ προς ενημερωση; Ειχα παρει το lifetime pro με αρκετη καχυποψια λογω εδρας εταιρειας αλλα το χρησιμοποιω εδω και 14 μηνες καθημερινα. Μου ειχε μεινει η εντυπωση για zero log policy και πως το traffic παρακολουθειται μονο ως ογκος δεδομενων για να βγαζουν τα μετρικα στατιστικα ανα μηνα και οχι για το content.
koufs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 επειδή κάποιοι ρωτάνε τι και πως, ας διαβάσουν και το παρακάτω, και ας αποφασίσουν μόνοι τους, αν τους κάνει το public vpn (όχι το συγκεκριμένο, γενικά μιλάω) Don't use VPN services. https://gist.github.com/joepie91/5a9909939e6ce7d09e29 4
SeXBOX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 9 minutes ago, WoodSell3r said: Off topic Εχεις μηπως καποιο λινκ προς ενημερωση; Ειχα παρει το lifetime pro με αρκετη καχυποψια λογω εδρας εταιρειας αλλα το χρησιμοποιω εδω και 14 μηνες καθημερινα. Μου ειχε μεινει η εντυπωση για zero log policy και πως το traffic παρακολουθειται μονο ως ογκος δεδομενων για να βγαζουν τα μετρικα στατιστικα ανα μηνα και οχι για το content. Ναι είναι αλήθεια ότι το traffic σου το κοιτάνε ή μάλλον το κοιτάει ο ιδιοκτήτης της γιατί μόνος του την "τρέχει". Λοιπόν ένας μάρτυρας είμαι εγώ που έπρεπε από Ελλάδα να κατεβάσω με encryption κάποια δεδομένα 1 terabyte σχεδόν από την εταιρεία μου για να λειτουργήσω από εδώ. Ώσπου με έκοψε και αγενέστατα έκανε ban, τον ρώτησα γιατί το έκανε και μου πε κατάμουτρα ότι σε 1tb κατέβαζα τα τάδε δεδομένα/αρχεία και επιβάρυνα το σύστημα, ok θα μπορούσε να με κόψει απλός με warning αλλά το πολύ ανησυχητικό ήταν που μου είπε λεπτομερώς τι κατέβαζα και όταν τον ρώτησα που είναι η πολιτική του απορρήτου, δεν ξανά απάντησε ποτέ. Τώρα από Links και αλλά θύματα εχω βρει εδώ https://www.vpnmentor.com/reviews/windscribe-vpn/p/2/ Πολλοί του λένε στα social media να τους γυρίσει τα χρήματα αλλά τα σβήνει όλα αυτά τα posts. 1
WoodSell3r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Ναι είναι αλήθεια ότι το traffic σου το κοιτάνε ή μάλλον το κοιτάει ο ιδιοκτήτης της γιατί μόνος του την "τρέχει". Λοιπόν ένας μάρτυρας είμαι εγώ που έπρεπε από Ελλάδα να κατεβάσω με encryption κάποια δεδομένα 1 terabyte σχεδόν από την εταιρεία μου για να λειτουργήσω από εδώ. Ώσπου με έκοψε και αγενέστατα έκανε ban, τον ρώτησα γιατί το έκανε και μου πε κατάμουτρα ότι σε 1tb κατέβαζα τα τάδε δεδομένα/αρχεία και επιβάρυνα το σύστημα, ok θα μπορούσε να με κόψει απλός με warning αλλά το πολύ ανησυχητικό ήταν που μου είπε λεπτομερώς τι κατέβαζα και όταν τον ρώτησα που είναι η πολιτική του απορρήτου, δεν ξανά απάντησε ποτέ. Τώρα από Links και αλλά θύματα εχω βρει εδώ https://www.vpnmentor.com/reviews/windscribe-vpn/p/2/ Πολλοί του λένε στα social media να τους γυρίσει τα χρήματα αλλά τα σβήνει όλα αυτά τα posts. Απλά απίστευτο αυτό που σου συνέβη 😕 Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα και με βόλευε γιατί είχε πολλές χώρες στο pro account, ποτέ δεν ξεπέρασα τα 100gb/μήνα και κάτι reconnections οκ τα θεωρώ αμελητέα. Στο λινκ οι περισσοτερες αρνητικες ειναι για ban λογω χρήσης και υποψίας διαμοιρασμού ή για δυσλειτουργία της εφαρμογής. Αυτό που με ταρακούνησε είναι αυτό που είπες πως σου που ειπε για συγκεκριμενα αρχεια που κατεβασες. Κρίμα, με βλέπω να σταματάω σταδιακά την χρήση του. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση της προσωπικής σου εμπειρίας.
SeXBOX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, WoodSell3r said: Απλά απίστευτο αυτό που σου συνέβη 😕 Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα και με βόλευε γιατί είχε πολλές χώρες στο pro account, ποτέ δεν ξεπέρασα τα 100gb/μήνα και κάτι reconnections οκ τα θεωρώ αμελητέα. Στο λινκ οι περισσοτερες αρνητικες ειναι για ban λογω χρήσης και υποψίας διαμοιρασμού ή για δυσλειτουργία της εφαρμογής. Αυτό που με ταρακούνησε είναι αυτό που είπες πως σου που ειπε για συγκεκριμενα αρχεια που κατεβασες. Κρίμα, με βλέπω να σταματάω σταδιακά την χρήση του. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση της προσωπικής σου εμπειρίας. Κι εγώ καθημερινά τόσο χάλαγα απλά έτυχε εκείνη την ημέρα να πρέπει να κατεβάσω από τον server μας τα αρχεία που ήθελα. Αλλά γίνεται ακόμα πιο τραγικό γιατί εκτός του ότι κατέβαζα τα τάδε αρχεία μου είπε πως και ταυτόχρονα χρησιμοποιούσα Spotify. Όπα ρε φίλε από που και ως που να δεις τι τρέχω; Τραγική εταιρεία απλά τραγική.
koufs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, SeXBOX είπε Κι εγώ καθημερινά τόσο χάλαγα απλά έτυχε εκείνη την ημέρα να πρέπει να κατεβάσω από τον server μας τα αρχεία που ήθελα. Αλλά γίνεται ακόμα πιο τραγικό γιατί εκτός του ότι κατέβαζα τα τάδε αρχεία μου είπε πως και ταυτόχρονα χρησιμοποιούσα Spotify. Όπα ρε φίλε από που και ως που να δεις τι τρέχω; Τραγική εταιρεία απλά τραγική. έβαλα παραπάνω ένα λινκ που εξηγεί γιατί βλέπουν και επίσης καταγράφουν την κίνηση, μη σας κάνει εντύπωση, that's life
pankostas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Το έβαλα και εγώ σήμερα. Με ενεργοποιημένο πάντως , και σέρβερ Αμερικής , όταν μπήκα στο abc.com για live , έγραφε οτι είμαι εκτός Αμερικής.
theoilia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pankostas είπε Το έβαλα και εγώ σήμερα. Με ενεργοποιημένο πάντως , και σέρβερ Αμερικής , όταν μπήκα στο abc.com για live , έγραφε οτι είμαι εκτός Αμερικής. τα ίδια κάνει και με nordvpn άρα μάλλον το ABC έχει αλλεργία στα vpn και δεν φταίει κατ ανάγκην το fastest vpn Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από theoilia
Προτεινόμενες αναρτήσεις