Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό


BellaU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα 

Είμαι στο τελευταίο έτος σπουδών μου στη τμήμα κοινωνικής εργασίας (κοινωνική λειτουργός) και σκέφτομαι για μεταπτυχιακό.

 

Δεν έχω ιδέα τι μεταπτυχιακό μπορώ να κάνω......Μπορείτε να με διαφωτισετε;; καταρχάς θέλω να μάθω αν μπορείς να κάνεις το μεταπτυχιακό οποιασδήποτε σχολής πχ. Θέλω να ασχοληθώ με ψυχολογια (που είναι σχετικά κοντά με τις σπουδές μου καθώς είχαμε ψυχολογιες ανα εξάμηνο στα μαθήματα)

 

Μπορεί κάποιος που έχει βγάλει μια σχολή να κάνει το μεταπτυχιακό άλλος σχολής;; πως να μαθω; που να ψάξω;; Επίσης γνωρίζετε αν χρειάζεται και proficiency ?? Γτ δυστυχώς δεν το εχω παρει ακόμα; είναι στις προϋποθέσεις για μεταπτυχιακο;;;

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

Ναι μπορείς να πας σε άλλη σχολή να κάνεις μεταπτυχιακό. Βασική προϋπόθεση είναι το αντικείμενο του πτυχίου σου να έχει κάποια σχέση με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού. Ως Κοινωνίκή λειτουργός το να κάνεις μεταπτυχιακό στην ψυχολογία δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Όσον αφορά τα αγγλικά, αν το πρόγραμμα είναι στην ελληνική γλώσσα δεν θα είναι αυστηροί. Ενδεχομένως να έχουν ως απαίτηση ενα πτυχίο επιπέδου Β2 ή C1. 

Γενικά πληροφορίες θα βρεις στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού όπου περιγράφουν αναλυτικά τις προϋποθέσεις συμμετοχής, πρόγραμμα σπουδών, δίδακτρα κτλ. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ.......η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε και κάποιο μεταπτυχιακό της Παντείου για ψυχολογια αλλά δεν εχω ιδέα αν μπορώ να πάω σε ένα από αυτά......θα ρωτήσω και στη σχολη μου αν κάποιος ξέρει κάτι πιο κατατοπιστικό χαρά μου να με βοηθήσει παραπάνω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...